A fáraó titka (Éjszaka a múzeumban 3.) (2014) 198

Night at the Museum: Secret of the Tomb
98' · amerikai, angol · kaland, vígjáték, fantasy 12

Sokáig nem tudta a világ, milyen izgalmas, tarkabarka élet zajlik egy múzeumban zárás után. Egy kezdő múzeumőr, Larry Daley kellett hozzá – azóta a múzeum nem poros tárlókat és unalmas, udvarias álldogálást jelent, hanem kalandot, veszélyt és játékot. De a New York-i Természettudományi Múzeum és… [tovább]

Képek 21

Szereposztás

Ben StillerLarry Daley / Laaa
Robin WilliamsTeddy Roosevelt
Dan StevensSir Lancelot
Owen WilsonJedediah
Steve CooganOctavius
Skyler GisondoNick Daley
Rami MalekAhkmenrah
Mizuo PeckSacajawea
Rebel WilsonTilly
Hugh JackmanHugh Jackman

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 26

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem ez a része sokkal jobban tetszett. Végig nevettem, vicces volt, bár ez sem volt akkora nagy cucc, de jó volt. Robin Williams pedig egyszerűen zseniális, utánozhatatlan színész. :-)

Charityy 

Nekem jobban tetszett, mint a második rész. Izgalmas volt és jó volt több általam ismert színészt is viszontlátni a filmben.

Osli75 

Ritka az olyan trilógia ami hozza a színvonalat az utolsó részre is. Nem is tudtam hogy már van harmadik része ennek a filmnek, így ezt most láttam először, de nem csalódtam. Ugyanolyan jól szórakoztam, mint az első két résznél.

Szeszj 

Ez is nagyon jó rész volt, bár azért ebben voltak szomorú részek. És a vége elégé szomorú lett szerintem. Sajnálom hogy vége lett én szeretem ezt a 3 csodás kalandos filmet, mindegyiken nagyon jól szórakoztam, biztos hogy még megfogom nézni őket! :)
https://www.youtube.com/watch…

LoneWolf 

Már a másodikat is feleslegesnek találtam, így csak a Robin Williams emlékére meghirdetett kihívás miatt határoztam el, hogy pótolom. A sztori nem egy nagy durranás, a poénok sok helyen pedig fárasztóak és erőltetettek, így leginkább csak a színházas jelenetet, (nem spoilerezek) illetve Robin Williams: „Mosolyogj, fiam! Felkel a nap.” szövegét tudtam értékelni, ami szerintem tökéletes zárás lett volna, a bugyuta táncjelenettel ellentétben. Mint a trilógia befejezése és gyerekfilmnek persze nem rossz, de sajnos csupán egyszer nézős darab.

Valcsa 

Szintén egyike Robin Williams utolsó alakításainak… :(
A film vége is kellőképpen szomorkásra sikeredett, 11 évvel az első film megjelenése után láttam (amit egyébként számtalanszor megnéztem anno, nagyon szerettem), így érthetően nem volt könnyű nekem sem ez a trilógia-lezárás :) (bár az persze jó kérdés, hogy ténylegesen le lett-e zárva, elvégre a Rebel Wilson által játszott múzeumőr, Tilly még tovább viheti a cselekményt a későbbiekben – de én azért remélem, hogy nem fogják ezt már erőltetni… Így lett kerek egész ez a történet, itt kell abbahagyni.)
Nekem ez a rész is tetszett, ahogyan az első kettő is. :) Belátom, nagyon bugyuta és néhol már fantasy-ként is sok(kkk). :D De a poénjai nálam betaláltak, a szereplői már hozzám nőttek (és a két főbb új karakter, Laaa és Lancelot is aranyos volt, spoiler , Rebel Wilson-t viszont nagyon nem bírom, iszonyúan erőltetett módon színészkedik, és nekem csöppet sem vicces ez a nő, inkább szánalmas…) , és a történet is szerintem teljesen rendben volt. :)
Biztosan nem utoljára láttam – ahogyan a komplett trilógiát is garantáltan meg fogom még nézni párszor. :))

Farkas

Ez a rész lett a kedvencem a három közül, nagyon jó befejezés lett rengeteg jó poénnal és utalással, főleg a Hugh jackman -os részen szakadtam vagy öt percig :D

Lilla99 

Nagyon ritka, hogy ilyet mondok, de szerintem a harmadik rész sikerült a legjobban. Ezen nevettem a legtöbbet. Larry neander-völgyi „ikre” nagyon vicces volt. Meg természetesen az összes karakter, mint mindig. A végén nagyon szomorú lettem, amikor spoiler de szerencsére minden helyreállt. Viszont olyan rossz, hogy spoiler. Ez egy kicsit elszomorított. Viszont örültem neki, hogy vége spoiler. Ezerszer újranézős film lett, az biztos.

BlackSwan

Bárki bármit mond, én szeretem ezt a filmet. Nagyon jó volt ez is :D Csak kár, h a valóságban ez nem létezik…milyen jó lenne…

MHAlexa 

Nagyon élveztem. Szeretem amikor Jedediah és Octavius jelenetei vannak és egyszer az ő méretükben, aztán, a valóságban mutatják őket. Lancelot karaktere annyira viszont már nem jött be.


Népszerű idézetek

Lilla99 

Há' miféle gatya telerottyantós szellemtanya ez komáim?

Lilla99 

*Jön a láva*
Jedediah: Huha…Perzselő lesz a vég az hétszentség. Jó ropogósra sül a püspökfalatunk.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján