Éjszaka a múzeumban 2. (Éjszaka a múzeumban 2.) (2009) 225

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
105' · amerikai, kanadai · akció, kaland, vígjáték, fantasy 12

Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley (Ben Stiller) régi jó barátait, a múzeum kitömött és viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Történelmi Múzeumba. Ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Ben StillerLarry Daley
Robin WilliamsTeddy Roosevelt
Amy AdamsAmelia Earhart
Owen WilsonJedediah
Christopher GuestIvan
Alain ChabatBonaparte Napoleon
Steve CooganOctavius
Ricky GervaisDr. McPhee
Jon BernthalAl Capone
Patrick GallagherAttila, a hun

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 29

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Nem ad sok pluszt az elsőhöz képest, de a hangulata ugyanolyan, az új karakterek aranyosak és humorosak (Amelia Earhart-ot talán egy kicsit túl gyerekesre és túl bohókásra csinálták), és úgy általában, mindig szórakozok a megnézése közben. Ettől a trilógiától nem is várok sokkal többet.

Charityy 

Elég jó folytatás lett, az új helyszín és az új szereplők igazán feldobták.

Osli75 

Ezt a részt is láttam már többször, jó folytatás lett, nem unalmas, van olyan jó, mint az előző rész.

Szeszj 

Nekem ez a rész is nagyon tettszett és jól szórakoztam rajta, persze az elsőt semelyik sem múlja fel de azért voltak neki jó pillanatai. Az új szereplők is jók voltak, főleg Amelia és Lincoln de nagyon bírtam Napóleon-t és Al Caponét is. A történet se volt annyira rossz bár azért van benne egy kis kivetni való. Örültem neki hogy Larry visszatért! :D
Derek és Abel nagyon alkottak megint. https://www.youtube.com/watch…

Farkas

Ez a rész is jó volt bár a három közül ha választanom kéne talán ez sikeredett a leggyengébbre, de ettől függetlenül ezt is tudtam élvezni.

pizza42

Ebben a filmben megvolt a más sztori, hogy egy másik múzeumban vannak, az új karakterek feldobták, egész jó folytatás lett :)

Lilla99 

Az elején nem igazán tudtam, hogy ebből mit lehet majd kihozni. Főleg úgy, hogy spoiler. Viszont nagyon jó lett ez a rész is. Nagyon örültem az új szereplőknek, mindegyik nagyon jó és különleges karakter volt. A humora ugyanolyan jó volt mint az előzőnek. A végén a csavar pedig, hogy spoiler. Egyébként ha már itt tartunk. Tudom, hogy nem ez a lényege a filmnek, de miért van az, hogy mind a két részben a végén nagyon jóban van egy csajjal Larry de a következő részben őt már nem látjuk? Sőt nem is említik? Mindegy, ez csak egy kis személyes kérdés. A film ennek ellenére nagyszerű volt.

Ciccnyog

Amennyire tetszett az első rész, ez annyira idegesített. Elnyújtott, fárasztó, unalmas. Kár volt megcsinálni.

Oroa 

Az első rész sokkal jobb, de ebbe legalább volt egy női karakter. :D

MHAlexa 

A majmok olyan aranyosak amikor megölelik egymást. Emiliát is nagyon bírtam, meg azt amikor bebújtak a festménybe. De a vége volt a legjobb.


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Kamunrah (Darth Vadernek): Lenne egy tanácom. A keveszebb néha több. Gonosz isz vagy, asztmász isz vagy, robot isz vagy…


Folytatása

Összehasonlítás

Éjszaka a múzeumban


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján