Paddington (Paddington 1.) (2014) 155

0 díj · 2 jelölés

Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Tim DownieMontgomery Clyde
Madeleine WorrallAgatha Clyde
Lottie SteerFiatal Milicent
Ben WhishawPaddington (hang)
Julie WaltersMrs Bird
Hugh BonnevilleHenry Brown
Sally HawkinsMary Brown
Samuel JoslinJonathan Brown
Madeleine HarrisJudy Brown
Jim BroadbentMr Gruber

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 95


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Most láttam teljesen először ezt a filmet, de imádom. Nagyon szórakoztató, aranyos, vicces és látvány is egész jó, még a szereplők is, és a zenék is. :-) Bár Brown család furcsa, de Paddington nagyon aranyos, és első perctől kezdve meg szerettem. :-) Múltkor anya nézte a tévében, de én csak a vége felé kapcsolódtam be, akkor még nem is sejtettem, hogy ennyire jó film, de most már tudom, és végig röhögtem az egészet. :-) Ahogy látom kijött már a második része is, úgyhogy most azt is megnézem, remélem az is ugyanilyen szipi szuper, mint ez. :-) Könyvhöz még nem volt szerencsém, de biztos jó lehet. :-) Nicole Kidman pedig fúúúúj… :-D

Szeszj 

Nagyon aranyos mese volt szerintem! :D Paddington valami eszméletlen cuki, és vicces is volt! Én a könyvet nem olvastam, meg semmi más Paddingtonos mesét nem láttam, ezért nem tudom semmihez sem hasonlítani, de nem is baj, mert szerintem jól megcsinálták! :D A gonosz is jó lett, és végül meg is kapta a magáét! :D

Lady_Hope

Végtelenül aranyos, és velejéig angolos mese. Az elejétől a végéig szurkoltam ennek a macinak, aki a legsötétebb Peruból jött, imádja a marmeládot, és nagyon-nagyon udvarias!
Nagyon tudom ajánlani, mert szívmelengető, kedves, és izgalmas történet. Szigorúan lekvárral ajánlott!

latti

Az ilyen gyerekfilmek miatt szeretem, hogy vannak kisöcséim akikkel minden mesét meg kell nézni.

agi89

Olyan nagyon édes történet ez. *-*
Mindig is szerettem volna ha a „Nagy Maci”-m (az első plüss állatom amit én választottam ki 2 évesen) életre kel és ahogy anno elképzeltem kb. olyan lett volna mint Paddington. :))

Nagyon jókat nevettem rajta. Meg öcsém is abban a 20 percben amíg nézte. (Lefekvés előtti időhúzás. :D)

Tökéletesen jól szórakoztam.

Belle_Maundrell

Nagyon aranyos, biztos imádtam volna kicsi koromban. Oké, így is imádtam. Paddington imádnivaló, a történet aranyos, a látvány is tetszetős, és az egésztől olyan kis cuki gyerekkori hangulatom lett. A fura gonosz szomszéd volt a legviccesebb a kedden lejárt májkrémével, az uborkájával meg a szottyadt virágaival. :P
A könyvet csak a film után láttam, de nem zavar, hogy vannak közöttük eltérések, eismerem, hogy kellett bele egy kis gyerekbarát akció.
Ezek után nem tudok többé anélkül Downton Abbey-t nézni, hogy ne látnám lelki szemeim előtt Lord Granthamet takarítónő szerkóban.

Virtual_Angel 

Valamiért eddig kimaradt ez a történet, mert azt hittem, nem jó. Pedig nagyon bájos és volt néhány jó poén is benne. A hangulata, a színek, a fura szereplők és a díszlet is tetszett!
A maci rombolása a megérkezése után már egy kicsit sok volt, de még ezzel együtt is tetszett. :D

Sister 

Még tavaly vettem meg egy svéd bolhapiacon a mesekönyvet angolul, azóta szeretném filmen is látni. :) Hihetetlenül kedves és aranyos film, igazi békebeli angol hangulata van. Paddington nagyon aranyos mackó, alig várom a folytatását! A cselekmény is izgalmas és persze a jók és gonoszak elnyerik méltó jutalmukat, illetve büntetésüket a film végén. :) Örülök, hogy elcsíptem a tévében, kár lett volna kihagyni. :)

Corvus_CoRex 

Sokkal jobb volt, mint vártam. Azaz, igazából nem vártam, csak megláttam könyvtárban és gondoltam kiveszem. A borító miatt viszont féltem, hogy gagyi lesz a maci kivitelezése, de szerencsére nem. És olyan jól esett most ilyet nézni. Voltak benne érdekes dolgok, de nah… :D Ráadásul pont most olvastam ki az Egy idióta külföldön-t és abban is említette Karl Paddington macit és tényleg Peruból ment Londonba. :D Jópofa volt, de rég láttam már ilyet, lehet ezért esett ilyen jól. :)
Ja és Nicole Kidman nagyon tetszett benne. :D

Arwen

Cuki, meg minden, de maga a történet faék egyszerűségű.


Népszerű idézetek

Londonna 

– Te vagy az, Isten?
– Hogy?
– Csak mert… meglepően hasonlít a hangod Mr. Brownéra.

Londonna 

– Mrs. Brown szerint Londonban minden ember más és más, de mindenki megtalálhatja a helyét. Úgy hiszem, igaza van. Mert bár senkire nem hasonlítok, igazán otthon érzem magam. Sosem leszek olyan, mint a többiek, de ez nem bánt.

Corvus_CoRex 

Henry Brown: Ez így nem sikerülhet.
Paddington: Dehogynem! Ön nagyon szép, Mr. Brown!
Henry Brown: A dutyiban is ezt mondják.

Corvus_CoRex 

Millicent: Igen?
Mr. Curry: Mézes csupor, itt Tüzes sólyom!
Millicent: Mi?!
Mr. Curry: Mr. Curry vagyok. Talán nem emlékszik, de javasoltam néhány fedőnevet. Ön Mézes csupor, én vagyok Tüzes sólyom.
Millicent: Igen, igen, hogyne. És, történt valami említésre méltó, Tüzes…
Mr. Curry: …sólyom!
Millicent: Sólyom.
Mr. Curry: Igen, történt! A szőrös sorscsapás egyedül maradt, ismétlem, a szőrös sorscsapás egyedül maradt!


Folytatása

Összehasonlítás

Paddington


Hasonló filmek címkék alapján