Paddington 2. (Paddington 2.) (2017) 67

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra… [tovább]

angol
magyar

Képek 16

Szereposztás

Hugh BonnevilleHenry Brown
Sally HawkinsMary Brown
Julie WaltersMrs. Bird
Imelda StauntonLucy néni
Ben WhishawPaddington (hang)
Jim BroadbentMr. Gruber
Hugh GrantPhoenix Buchanan
Brendan GleesonMcGinty
Peter CapaldiMr. Curry
Samuel JoslinJonathan Brown

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez a rész is nagyon cukik volt, főleg a vége. Nagyon szerethetőre sikeredett ez is, mint az előző rész is, végig nevettem az egészet. :-) Brown család furcsa még mindig, és Paddington a legcukibb mackó a világon. :-) Vicces volt, szórakoztató, látványos, és nagyon aranyos történet. :-)

Sister

Hát ez megint nagyon szerethető és cuki lett, Paddingtonnal mindig történik valami! :) A történet ott folytatódik, ahol az előző filmben befejeződött, azaz a kis mackó a Brown család tagja lett és remekül beilleszkedett a Windsor Gardens lakói közé. Mindenkihez van egy kedves szava, mosolygós köszöntése, olykor pedig még egy marmeládés szendvicse is. :) Szórakoztató, kedves, bűbájos és nagyon angol családi film, amit kicsik és nagyok egyaránt élvezni fognak. :) Remélem, lesz folytatás!

Bogas 

Idén nem találtunk olyan színházi előadást, a, amit még nem láttunk, b, érdekelt volna minket, c, játszanak karácsonykor és jegy is van még rá, úgyhogy inkább moziba mentünk családilag. És mivel nyáron nagy sikert aratott az első rész, és Paddington régi gyerekkori kedvenc… Nem csalódtunk, nagyon vicces szombat délelőtti kikapcsolódás volt. Szüleim szerint még jobban is sikerült, mint az első film. Én azért kicsit hiányoltam a zenekart, most sokkal kevesebbet szerepeltek. Helyettük viszont kaptunk néhány egészen rejtői figurát, egy tenyérbemászóan idegesítő főgonoszt, kedves (és nem annyira kedves…) szomszédokat, na meg rengeteg Londont!

timea_z 

Ez valami nagyon cukira sikeredett. Hatalmasakat nevettem Paddingtonon, szomorkodtam vele, vagy épp szurkoltam és aggódtam érte. Hugh Grantet is imádtam, nagyon jól hozta a nagydumás, felvágós gonosz karaktert.

Osli75 

Jobb volt, mint az első rész, de annyira nem az én világom. Sok sületlenség is volt benne, de azért nézhető és aranyos film. Azért az üzenete átjött.

Süntüske

Csakúgy, mint az első, a második rész is egyszerűen tökéletes mesefilm, ám ezúttal mindent magasabb fokozatra kapcsoltak: még izgalmasabb és fordulatosabb történet, még szemkápráztatóbb vizuális megoldások, kevésbé félelmetes ellenség, de nagyszabásúbb fenyegetés. Paddington ezúttal egy enyhén Da Vinci-kódos nyomozásba keveredik, miközben a börtönt is képes a maga bájos világképére formálni, megmelengetve nemcsak az útjába kerülők, hanem a nézők szívét is.

https://suntuske.wordpress.com/2018/03/02/januari-mozi-2018/

Ms_Mississippi

A történet eléggé egyszerű, de egy nagyon kedves és igényes gyerek film. Tele van szép képi megvalósítással, kicsit Wes Andersonos.
A karakterek szerethetőek és viccesek, még a kevesebbet szereplőkhöz is mind-mind köthető egy jó vicc vagy pillanat. Többször hangosan nevettem a moziban. A kedvencem talán Hugh Grant volt, kicsit Gilderoy Lockhartos karaktere volt, az a tipikus ripacskodós, vicces gonosztevő.

50-hez közelítő nagynénémmel és nagybátyámmal néztem, illetve két 12 éves unokatestvéremmel. Legyen annyi elég, hogy mindannyian remekül szórakoztunk és nagy vigyorral az arcunkon hagytuk el a termet. Annak ellenére, hogy a vetítés elején sikerült kiborítani a nachos.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján