Nyúl Péter (2018) 43

Peter Rabbit
95' · amerikai, ausztrál · animációs, kaland, vígjáték 6

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.
Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Domhnall GleesonMr. McGregor
James CordenNyúl Péter (hang)
Rose ByrneBea
Margot Robbienarrátor, Tapsi (hang)
Daisy RidleyPamacs (hang)
Elizabeth DebickiFüles (hang)
Colin MoodyBenjamin (hang)
Fayssal BazziMr. Tod (hang)
SiaSündörögi néni (hang)
Sam Neillöreg Mr. McGregor / Tommy Brock (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 115


Kiemelt értékelések

mazsolafa 

Szegény Beatrix Potter, ha tudta volna mi lesz a kis hőséből, hogy ennyire mélyre tud süllyedni a színvonal. Míg az eredeti mese kisgyerekeknek készült, ezt a 7-8 éves korosztálynak sem igazán ajánlom. Komolyan bele kellett rakni, hogy spoiler? Hogy árammal rázzák és hogy robbantgatják egymást és a cél az, hogy valamelyikük előbb feladja vagy belepusztuljon? Na nem. A poénok siralmasak, a zene még inkább.

1 hozzászólás
Horváth_Evelyn 

Elég buta történet volt. Domhnall Gleesont viszont imádom. Elfogultság. Ez van. Imádom. Szóval róla nem ejtek szót, mert ő tökéletes volt. A mese maga szerintem nem szólt semmiről. Aranyos állatkák, tűrhető poénok (szarvas rulez: "heeeadliiiights").Ezen kívül nem tudok semmit sem megemlíteni. Egyszer megnézhető.

Szencsike 

Nagyon cuki film, a nyuszik és az erdőlakók a legszerethetőbb szereplők :) A két ember, hát jópofák, de azt hiszem, az állatok lejátszották őket. Igazi kikapcsolódás mindenkinek, de felnőttként másképp esnek a poénok. Gyerekfilmként van hirdetve, de inkább 8 év felett ajánlanám, volt egy-két erősebb jelenet, amit a kisebbek nem feltétlen érthetnek.

Lex 

Én ezt bizony imádtam! Nagyon jót szórakoztam rajta, tökéletes kikapcsolódást nyújtott, a nyulak tök cukik voltak, a poénok ütöttek, a sztori tetszett és a megvalósítás is többnyire rendben volt. spoiler
Nem ismerem egyébként az eredeti történetet, nekem kimaradt a gyerekkoromból, úgyhogy nem tudom, mennyiben voltak hűek hozzá. Nekem bejött a sztori úgy ahogy volt. Imádtam Domhnall Gleeson-t ebben a szerepben is, és hát Nyúl Péter is haláli volt. :)

Alicia

Nem vártam, hogy ilyen lesz, de nem csalódtam.
Szokás szerint nem a gyerekek, hanem én nevettem a legjobban a mesén, haláli poénok voltak benne. Volt amin konkrétan kifeküdtem. sündisznók
De egyébként magáról a filmről. Nyúl Péterről nekem halványan Deadpool jutott eszembe, mert ő is antihős egy kissé. Nem azért küzd, hogy jobbá tegyen valamit, vagy hogy valakit megmentsen. Neki kell a kert, nem akar az erdőben kaját találni, az emberek menjenek a saját kertjükből, pont. Ráadásul a Beához való viszonyulása is kissé önző, hiszen nem a lány jólétét nézi, hanem azt, hogy neki szüksége van rá. Na most úgy hangzik, mintha kiállhatatlan nyúl lenne, pedig nem, mert pont azért szerethető, mert ilyen, és mindezek ellenére azért látszik rajta, hogy a családja is milyen fontos számára, és tanul a hibáiból, és helyre is hozza őket.
Thomas volt a legunszimpatikusabb a filmben, mert még a végén is túl kétszínűnek éreztem. Bea pedig maga a megtestesült jóindulat, nagyon aranyos.
A kedvenc mellékszereplőm egyértelműen Benjamin, és Sünmama.
Negatívumként a film hosszát rónám fel, mert hiába másfél órás csak, a vége felé már a húgom is dőlt rám, mert unta, meg én is belefáradtam kicsit.
Ettől függetlenül haláli mese, érdemes megnézni.:)

Aikome 

Ez inkább felnőtteknek szól… A madarak pedig viszik a pálmát minden alkalommal, mikor énekelni kezdenek :D

Könyves_Flóra

Ez valami eszméletlenül cuki volt. :))) Imádtam az összes állatot, mert viccesek voltak és tényleg mindegyiknek saját személyisége volt. A nyulakon kívül a szarvast bírtam a legjobban. teljesen el tudom képzelni, hogy a való életben is valami ilyesmi játszódik le a fejükben, mikor lefagynak a kocsi előtt xDD Thomas-t már egy idő után komolyan sajnáltam, de örülök, hogy a végére minden jóra fordult. Mindent összevetve, egyszeri kis kellemes kikapcsolódásnak tökélet volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján