Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania 1.) (2012) 486

Hotel Transylvania
91' · amerikai · animációs, vígjáték, fantasy 12

0 díj · 1 jelölés

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan… [tovább]

magyar
angol

Szereposztás

Adam SandlerDrakula (hang)
Selena GomezMavis (hang)
Kevin JamesFrank / Frankenstein (hang)
Steve BuscemiWayne (hang)
David SpadeGriffin (hang)
Andy SambergJonatán (hang)
Fran DrescherFran Drescher Eunice (hang)
Molly ShannonWanda (hang)
CeeLo GreenMurray (hang)
Jon LovitzQuasimodo (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 113

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nagyon szórakoztató, aranyos film. Haláliak a figurák és mindenki übercuki:)

Törpillaa 

Imádom ezt a filmet. Annyira szórakoztató, vicces, cuki, már nem először látom, de még mindig imádni való. A szereplők annyira cukik. :)

negike

Imádtam, nem először láttam, de még mindig nagyon jó! :D Annyira aranyosak a szörnyek benne! :D Főleg a pici vérfarkas! :D http://www.behindthevoiceactors.com/_img/chars/winnie-h… A történet is nagyon aranyos, imádom hogy Mavis és Johnny egymásra találnak! :D És persze Drakulát is bírom. Vannak benne jó poénok és vicces dolgok is, de a legviccesebb azok a zombie-k, meghaltam rajtuk! :D :D Még tuti hogy többször megnézem!

AniTiger

Szupercukideimádom!

Igazából olvasni akartam, de ez is olyan „mindig nézem, ha megy” típusú film lesz, már látom. (Eddig csak a dvd nézéseken ragadtam ott előtte…) Alig várom a második részét. ^^"

Lilla99 

Van aki nem szereti ezt a mesét? De most komolyan. Emlékszem még moziban néztük meg először nővéremmel és már akkor is nagyon imádtam. Olyannyira, hogy rá egy hétre újból megnéztem. Igen, ennyire tetszett. Nagyon szeretem a történetét, imádom Drakulát, szerintem nagyon aranyos (igen, aranyos) és kedves. Jonatán hihetetlenül vicces, és imádom Frakensteint is, ahogy az unokaöccsének gondolja. Minimális ijesztő faktorú mese (ezt is csak az okozza, hogy „az ijesztő” karakterek a főszereplők), viszont a jó hangulat maximális.

kiruu 

Hát ez hatalmas volt! Ha nem lett volna néha borzalmasan unalmas, azt mondanám, hogy zseniális. Mert az is. Csak egy icipici hiányzott. De imádtam, egyedi kis mese.

madárka

Elsőre kicsit bugyutának tűnt, de nagyon szórakoztató volt. Igencsak jól esett a lelkemnek! :)
(Attól a bakitól viszont nem tudok eltekinteni, hogy a filmben Frankenstein a szörny neve, holott valójában a szörnyet alkotó orvost hívták így!)

1 hozzászólás
ziara 

Adélka már sokadszorra nézi, így jöttemben-mentemben én is láttam már, igaz több részletben. Vicces. Sose gondoltam, hogy nekem ez tetszhet, de magával ragadott, a gyerekemet is. Vicces, őrült karakterek, de szerethetők.

Emerson 

Régen imádtam az „újkeletű” animációkat, mert olyan kis kedves volt mindegyik karakter (Toy Story és társai), de ez a mai felhozatal elriaszt. Hatalmas üvegszemű, vízfejű anime hasonmások, meg csontkollekciós szögletes arcú izék… és mindenki sikítozik, meg üvöltözik és artikulálatlanul beszél…. Kipukkadt a lufi, vagy csak egyszerűen én lettem túl érzékeny a látványra és a hangzásra.

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

Szencsike 

Frank: Az meg ki?
[Drakula elbújtatja Jonatánt a háta mögé]
Jonatán: Most megölnek a szörnyek?
Drakula: Csak ha kiderül, hogy nem vagy szörny.
Jonatán: Szóval rasszisták?
Drakula: Majd megbeszéljük.

Szencsike 

Jonatán: Akkor most kiszívod a vérem?
Drakula: Tipikus emberi paranoia… Az emberi vér nagyon zsíros és tele van bacilusokkal.
Jonatán: Szóval Drakula nem iszik vért?
Drakula: Nem, beérem egy jó vérpótlóval. MajdnemVér-t vagy ZéróVér-t iszom. Olyan mint az igazi.

Szencsike 

Wayne: Nekem kell követnem a bűzt? Sajnos már rég nem olyan jó a szimatom mint régen… Tudod hányszor kellett pelenkát cserélnem? Hányszor kellett kakit szagolnom ezzel [az orrára mutat]?

Szencsike 

Drakula: Szunnyad lányka, alszik a vér, apuci a vámpír, ő se fél!

Szencsike 

[kizúdulnak a farkaskölykök a kocsiból]
Wayne: Bocs, nem mind szobatiszta.

Szencsike 

Jonatán: Kérlek ne nyírj ki! Fiatal vagyok és annyi mindent szeretnék még csinálni! Beneveztem egy palacsintaevő versenyre!

Szencsike 

Jonatán: Épp a hegyet másztam a spanokkal, mikor hallottam a Durva Erdőről. A Durva Erdőt pedig kár lenne kihagyni! Megláttam egy csomó, idétlen, lángoló fószert, követtem őket és egy állati klassz várhoz értünk.

Szencsike 

Jonatán [utánozza Drakulát]: Drakula vagyok, bla, bla, bla.
Drakula: Soha nem szoktam így idétlenkedni! Bla, bla, bla… Fogalmam sincs, hogy ki terjeszti.

Szencsike 

Hatfejű sárkány: Gróf úr! A szobából nincs kilátás a medencére! Jó a szoba, de masszázst szeretnék! Igen, svédet!, Shaitzut! Thai masszázst! Karomterápiát!


Folytatása

Összehasonlítás

Hotel Transylvania


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján