Jetikölyök (2019) 90

Snitt-díj-jelölt 2020

A mese nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi közönségét Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld… [tovább]

Angol
magyar

Képek 6

Szereposztás

Albert TsaiPeng (hang)
Chloe BennetYi (hang)
Sarah PaulsonDr. Zara (hang)
Tenzing Norgay TrainorJin (hang)
Joseph IzzoEverest (hang)
Eddie IzzardBurnish (hang)
Tsai ChinNai Nai (hang)
Michelle WongYi anyja (hang)
Rich DietlFőnök (hang)
James HongJakpásztor (hang)

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 86


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Bűbájos mese, tele szeretettel, kedves karakterekkel, izgalommal és gyönyörű tájakkal. Az animáció nagyon tetszett, tényleg szép látványt kaptunk. A történet nem ült le, végig pörögtek az események. Az én ízlésemnek talán kicsit sok is volt a cselekmény, de közben azért karakterfejlődést is láthattunk. Everest elképesztően aranyos volt, nagyon szerettem a megmozdulásait. Nagyon kedvelhető, modern rajzfilm.

MrsCumberbatch 

Nos, nem ez lesz életem meséje, de inkább jó volt mint rossz. A történet nagyon aranyos, szívbemarkoló. Árad a szeretet és a kedvesség majdnem minden masodpercéből. De azért néhol elég kis butuska volt.

kiruu 

Csodálatosan szívmelengető. Varázslatos tájak, remek kis utazás, és a végére te is hinni fogsz a jetikben. :)

Sister 

Nagyon cuki, bár helyenként cseppet bugyuta mese, viszont a látványvilága mindenért kárpótol. Ezek a tájak, te jó ég! Csodás volt valamennyi! :) A zenéje is kifogástalan, és hát Everest búcsúját én is megkönnyeztem egy kicsit. Tökéletes esti program volt mára. :)

piciszusz 

Jajj ez nagyon cuki volt. És tényleg a család a legfontosabb!

Lilla99 

Nagyon tetszett az egésznek a kivitelezése. A rajzolás már az első percekben megfogott, szerintem nagyon jól sikerült. És a karakteresek is. Humorosak voltak, jók voltak a beszólásaik, de végig volt benne tartalom, Yi-ben pedig a spoiler. Everest is hihetetlenül aranyos volt. Bár őszintén…spoiler. A végét pedig tényleg majdnem megkönnyeztem, olyan jó volt látni, ahogy spoiler.

a_girl92 

Aranyos kis mese volt, bár néha voltak benne bugyuta részek, de már vártam, hogy mikor tudom megnézni, hiába vagyok 27 éves a meséket sosem unom meg :D nyilván már a moziban nem úgy költök rájuk, de erre már kíváncsi voltam és belepasszol az egyik kihívásba is amin részt veszek, úgyhogy külön jó :D Mivel mostanában sok kihívásban veszek részt ezért úgy próbálok filmezni, hogy az adott film belepasszoljon valamelyikbe. :)

ananiila

Első 4dx vagy mi a szösz nézésem volt Mátéval. Tetszett. Maga a film is aranyos volt és a plusz élmény is remek volt.
8 évesnek is tetszett, pedig inkább nėzte volna a Terminátort. :)
Szerintem máskor is megyünk erre a mozgószékes izére ázni fåzni. :)

Syssy922

Ez annyira szép mese, mármint alapból is nagyon jól néz ki, és a mondanivalója, meg az egész nagyon jó. Még biztos, hogy meg fogom nézni.

Rémálom 

Kellemes, szívmelengető mese. És nekem is kell egy huhogó kígyó. :D


Hasonló filmek címkék alapján