Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3.) (2018) 203

Hotel Transylvania 3
97' · amerikai · animációs, vígjáték, fantasy 6

A Hotel Transylvania 3-ban Mavis egy családi luxus szörnyhajó-utazással lepi meg Draculát, amelyre természetes a gróf hűséges barátai is velük tartanak. A társaság remekül érzi magát a hajó fedélzetén, ahol szörnyröplabda, kolosszus méretű büfé és egzotikus kirándulások szórakoztatják a… [tovább]

magyar
magyar

Képek 12

Szereposztás

Adam SandlerDrakula (hang)
Selena GomezMavis (hang)
Andy SambergJonatán (hang)
Kathryn HahnEricka Van Helsing (hang)
Kevin JamesFrankenstein (hang)
Fran DrescherEunice (hang)
Steve BuscemiWayne (hang)
Molly ShannonWanda (hang)
David SpadeGriffin (hang)
Mel BrooksVlad (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 130


Kiemelt értékelések

negike

Nekem tetszett, persze az első résznél nincs jobb. De a második résznél szerintem még jobb is volt. Bár egyes poénok nagyon erőltetettek voltak, de azért nem volt vészes. Rettentően aranyos volt, az biztos. spoiler együtt, szerintem nagyon édesek. Mavis és Johnny még mindig jók, meg persze a többi szereplő is. Bár személyes kedvenceim Dennis, Bob :D, és Winnie.
A zenék nagyon tetszettek, szerintem jól eltalálták őket! :D https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
A végén a csatát bírtam.
Szerintem egyáltalán nem rossz mese, kikapcsolódásnak tökéletes! :D

kiruu 

A soundtrack zseniális, és ez minden pozitívum. A végső DJ harcot szerettem, de egyébként sablonos, és unalmas lett ez a rész. Jaj és Csuri is fantasztikus.

Sister

Harmadik részhez képest egyáltalán nem volt rossz, sőt. :) Mavis változatlanul az egyik kedvenc szereplőm, olyan cuki denevérként! De az apukáját, Drakulát is nagyon csípem. Élvezet volt a díszes kompániával nyaralni, ahol mindig történik valami és még a Ding érzését is át lehet élni. :) Azért a vége nem semmi volt! Jókat nevettünk rajta, és ennél többet nem is kívánhattunk volna. Nekem különben jobban is tetszett, mint a második rész.

2 hozzászólás
Bohemian 

Ez valami rettenet volt…
A végéről lemaradtam, mert sikeredett kisétálnom a moziból.

doboluca

Őszintén megmondom, hogy nem volt olyan rossz. Vicces, aranyos és szép üzenetet közvetít. Kikapcsolódásnak tökéletes.
(Drakula még mindig nagy arc xD)

szymba23 

Ez nem volt valami jó, sokkal jobb volt az első és a második rész.

hraurie

Tetszett, bár nem sok újat ad hozzá a szériához szerintem. Az új karakterek bájosak, a poénok ütősek, de annyira nem vett le a lábamról, hogy újra megnézzem esetleg. Néhol már túlságosan is fárasztott, főleg a végére… De azért aranyos mese, bátran ajánlom mindenkinek.

LoneWolf

Olyan jól indult… Simán el tudtam volna képzelni, egy a hotel elkészülte előtt játszódó előzményt, csak egy csöppet komolyabb hangvételben, de nem. A készítőknek ez sajnos eszébe sem jutott, így be kellett érnem az első kis jelenetsorral.
Ami a folytatást illeti, az előzetesek alapján sokkal rosszabbra számítottam, azonban sztori fronton talán még erősebb is lett, mint az előző rész. Sajnos azonban a fejlődést ismét a túltolt 'hülyeség faktor' árnyékolta be, amely magával rántotta az egész filmet, nem beszélve a 90%-ban pocsék zenei felhozatalról. Gangnam Style? Komolyan?!
Akadtak jó pillanatai, Wayne-ék jelenetei, a kis Cthulhu kikacsintás, sőt nekem még a szerelmi szál is tetszett, de még így is egyet kell értenem a rengeteg negatív kritikával miszerint ez már sok volt… 1-2 alkalommal ugyan elmosolyodtam, de a film humorának túlnyomó része egyszerűen értékelhetetlen.
Mindenesetre a sok gyökérséggel együtt is csak közepesre húzom le, mert ennek ellenére is láttam benne fantáziát és még mindig bőven akadnak ennél borzalmasabb alkotások a felhozatalban.

Kemiviki 

Nekem bejött :D Nem volt olyan jó mint az első rész, de a másodiknál fényévekkel jobb volt.
És ez a soundtrack valami zseniális lett :D Halálos :D
Wayne-ék még mindig az abszolút kedvencek, mikor a képernyőre kerültek tuti hogy nevetés volt :D
Óóóóó, makareeena! Zengjen tőle a világ :D


Népszerű idézetek


Folytatása

Összehasonlítás

Hotel Transylvania


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján