Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3.) (2018) 6

Hotel Transylvania 3
amerikai · animációs, vígjáték, fantasy 6

A Hotel Transylvania 3-ban Mavis egy családi luxus szörnyhajó-utazással lepi meg Draculát, amelyre természetes a gróf hűséges barátai is velük tartanak. A társaság remekül érzi magát a hajó fedélzetén, ahol szörnyröplabda, kolosszus méretű büfé és egzotikus kirándulások szórakoztatják a… [tovább]

magyar
magyar

Képek 2

Szereposztás

Adam SandlerDrakula (hang)
Selena GomezMavis (hang)
Andy SambergJonatán (hang)
Kathryn HahnEricka Van Helsing (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 211


Kiemelt értékelések

tantoaegyiptom

Jól van. Ugyan csak 8-9 csillagot szerettem volna rá adni, de ma jókedvem van! :D Jó moziélmény volt ez a mese, klassz hangulatba kerültem. Ez hiányzott ám az életemből! :D Még amelyik animációs film nagyon várós a számomra, az az Apróláb! :)

Szép, derűs idő van. Így mentem a Gödöllői Moziba, ügyintézések közepette. Ezt is meg kell csinálni valamikor! :D Főleg gyerekek voltak, de a gyerekzsivaj és nevetés jót tesz a léleknek. Ilyenkor még a legtöbb ember őszinte, nem úgy a felnőtt korban.

Na, szóval. Az első sor 1-es székében ültem és tágra nyílt szemekkel vártam a csodát. Jó folytatása volt az eddigi kalandoknak, jó befejezéssel. Örömteli látni, hogy egy animációs film is tud humoros lenni és marhára leköti az embert, ha jól van megcsinálva.

Még mindig Drakula a legjobb fej az egész filmben. De Pufi a zöld nyálkás szörny az egyik fő kedvencem. Selena Gomez miatt Mavis is irtó király szereplő! :)

Jó szórakozás ez a családnak. Ajánlom mindenkinek, aki nevetni szeretne és a Ding érzést megtapasztalni. :D

Utóirat: Járd a Makarenát! :D Többet nem mondhatok, majd a filmből kiderül minden! ;)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján