Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3.) (2018) 62

Hotel Transylvania 3
amerikai · animációs, vígjáték, fantasy 6

A Hotel Transylvania 3-ban Mavis egy családi luxus szörnyhajó-utazással lepi meg Draculát, amelyre természetes a gróf hűséges barátai is velük tartanak. A társaság remekül érzi magát a hajó fedélzetén, ahol szörnyröplabda, kolosszus méretű büfé és egzotikus kirándulások szórakoztatják a… [tovább]

magyar

Képek 2

Szereposztás

Adam SandlerDrakula (hang)
Selena GomezMavis (hang)
Andy SambergJonatán (hang)
Kathryn HahnEricka Van Helsing (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 211


Kiemelt értékelések

tantoaegyiptom

Jól van. Ugyan csak 8-9 csillagot szerettem volna rá adni, de ma jókedvem van! :D Jó moziélmény volt ez a mese, klassz hangulatba kerültem. Ez hiányzott ám az életemből! :D Még amelyik animációs film nagyon várós a számomra, az az Apróláb! :)

Szép, derűs idő van. Így mentem a Gödöllői Moziba, ügyintézések közepette. Ezt is meg kell csinálni valamikor! :D Főleg gyerekek voltak, de a gyerekzsivaj és nevetés jót tesz a léleknek. Ilyenkor még a legtöbb ember őszinte, nem úgy a felnőtt korban.

Na, szóval. Az első sor 1-es székében ültem és tágra nyílt szemekkel vártam a csodát. Jó folytatása volt az eddigi kalandoknak, jó befejezéssel. Örömteli látni, hogy egy animációs film is tud humoros lenni és marhára leköti az embert, ha jól van megcsinálva.

Még mindig Drakula a legjobb fej az egész filmben. De Pufi a zöld nyálkás szörny az egyik fő kedvencem. Selena Gomez miatt Mavis is irtó király szereplő! :)

Jó szórakozás ez a családnak. Ajánlom mindenkinek, aki nevetni szeretne és a Ding érzést megtapasztalni. :D

Utóirat: Járd a Makarenát! :D Többet nem mondhatok, majd a filmből kiderül minden! ;)

2 hozzászólás
doboluca

Őszintén megmondom, hogy nem volt olyan rossz. Vicces, aranyos és szép üzenetet közvetít. Kikapcsolódásnak tökéletes.
(Drakula még mindig nagy arc xD)

Bohemian 

Ez valami rettenet volt…
A végéről lemaradtam, mert sikeredett kisétálnom a moziból.

hraurie

Tetszett, bár nem sok újat ad hozzá a szériához szerintem. Az új karakterek bájosak, a poénok ütősek, de annyira nem vett le a lábamról, hogy újra megnézzem esetleg. Néhol már túlságosan is fárasztott, főleg a végére… De azért aranyos mese, bátran ajánlom mindenkinek.

Éva_Kovács_2 

Örülök,hogy nem dobtam ki érte penzt.Egy kis humorra vágytam,erre kaptam ezt az unalmas katyvaszt,amiben alig van értékelhető momentum.
Johny végre megmutatta,hogy több esze van,mint bárki másnak.De esetleg egy köszönöm,vagy valami?Ugyan minek.Nagyon unreális volt,ahogy a két szülő a gyermekével foglalkozott.spoilerAhhoz képest,hogy az előző folytatásban Mavis hogy feltette a gyerekét,itt leginkább folyton az apjával foglalkozott.Az ő kapcsolatuk volt talán az egyetlen szep momentum.Pekdaul amikor megölték egymást a buliban,az már a meghatottsag határára sodort.Dennis és az apja közötti kapcsolat nulla,egyszer-kétszer szól hozzá,de ennyi.Erikát nem bírtam,nem is spoiler.Humor egyáltalán nem volt benne.Es én ezt fájlaltam a legjobban.Mig az első részt többszöri ujranezes utan is vegigrohogtem,es nem mellesleg ertelmes is volt.A végén a tánc még a Mavis-Johny jelenetek jók voltak,de ennyi.

Biann

A történet még a kiszámíthatónál is kiszámíthatóbb volt, a poénok laposak voltak, végig vártam, hogy mikor történik már VALAMI. 4 csillagot azért kapott, mert a kutyus nagyon aranyos volt, és a zenéje nagyon ütős lett.

1 hozzászólás
Luna

Óóóóó, makareeena!~~

Vicces volt, és jobban megmaradt, mint a 2. rész, az nekem olyan semmilyenre sikerült. De ez nagyon jól szórakoztatott, a zöld zselébigyó volt benne a kedvencem, olyan aranyosak voltak. :D Jól ki volt találva benne minden, és még mindig úgy mozognak benne egyes karakterek,mintha már eleve profi jógásként születtek volna meg, én is szeretnék ilyen hajlékony lenni. XD Stein néni séróját még mindig nagyon bírom! :D

zuna19

Abszolút nem érezhető, hogy 3. rész. Élvezhető még felnőtt fejjel is ez a mese.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján