Addams Family 2 (Addams Family 2.) (2021) 50

Gustavo és Mortenzia azt tapasztalják, gyermekeik kezdenek hátat fordítani nekik. A családfő remek ötlettel áll elő: mi más hozhatná újra össze a galád családot, mint egy vérbeli Addams-vakáció? Országon átívelő, rázós kalandjaik során Addamsék számtalan gyanútlan figurába botlanak bele,… [tovább]

angol
angol
magyar

Szereposztás

Charlize TheronMorticia Addams (hang)
Chloë Grace MoretzSzerda Addams (hang)
Oscar IsaacGomez Addams (hang)
Javon 'Wanna' WaltonPugsley Addams (hang)
Bette MidlerGrandma (hang)
Bill HaderSirius Skizo (hang)
Nick KrollUncle Fester (hang)
Snoop DoggIt (hang)
Wallace ShawnMr. Mustela (hang)
Conrad VernonGörcs (hang)

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

Londonna 

Nem igazán értem, hogy erre miért volt szükség. (Az első részt nem láttam egyébként.) Ha hozná a játékfilmek szintjét, még azt mondom, oké. Legyen belőlük animációs verzió is. De ez?… Inkább csak – rémesen – fárasztott. A zenék mondjuk alapvetően tényleg elég jók, de… Ha zenét akarok hallgatni, akkor azt hallgatok. :) (Mr. Mustela viszont legalább nagyon kis cuki. Amúgy én őt is megénekeltettem volna… :D)

Egyébként: spoiler ?!? o.O

Timi98 

Nem volt rossz, de az elsőhöz képest is gyenge. Mintha egy másfajta Gru-t néznék. Néhol humoros és morbid. Néhol uncsi vagy eltúlzott. Kicsit elvitték más irányba, nem annyira 'addams-es' mint mondjuk a filmek.

Baranyi_Nagy_Betti 

Nekem ez sokkal kevésbé jött be mint az első mese, viszont a végén a zenék nagyon tetszettek. :)

monokrom22 

Az Addams Family 2 egy olyan folytatás, ami mindenki számára ajánlott. Sok-sok kiváló poén, kicsiknek és nagyoknak egyaránt fogyasztható, rengeteg utalással ellátott filmecske. A történetvezetés klisés, tanulság sajnos nincs és a képi világ is csak közepes, de cserébe a zenei paletta igencsak szerethető. Az alaptematika, a road movie jelleg és a karakterek elviszik a hátán a filmet.

Marcsi0603 

Az első része jobban tetszett, de ez is elment. Szerda volt a kedvencem, a többieket kicsit „soknak” éreztem, de nem a jó értelemben. Maga a cselekmény jó volt, tanulságos is, de sok mellékszál valahogy nem illett a sztoriba. Nálam egyszer nézhetős.

Kicsiboszi

Nem volt olyan jó, mint az első rész, és persze a két klasszikus film nyomába se ér, de azért jó volt ez. Néhány poén, az I will survive tömegtánc és a Carrie kikacsintás tök jó volt.


Népszerű idézetek

Londonna 

– A nagy gondolkodók teher alatt fejlődnek igazán.

Londonna 

– Pillangók? Talán végeznek velük az emésztőnedveim.


Hasonló filmek címkék alapján