Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2.) (2015) 433

Hotel Transylvania 2
89' · amerikai · animációs, vígjáték, fantasy 12

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó… [tovább]

magyar

Képek 20

Szereposztás

Adam SandlerDracula (hang)
Selena GomezMavis (hang)
Andy SambergJonathan (hang)
Steve BuscemiWayne (hang)
Kevin JamesFrankenstein (hang)
Megan MullallyLinda (hang)
David SpadeGriffin (hang)
Mel BrooksVlad (hang)
Keegan-Michael KeyMurray (hang)
Fran DrescherEunice (hang)

További szereplők

Kedvencelte 68

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nekem az elsö rész sokkal jobban tetszett. Itt alig tudtam min nevetni, bár aranyos volt ez a rész is, nem igazán láttam értelmét.

3 hozzászólás
Theana 

Nem is tudom…nekem az első sokkal jobban tetszett. Már nem nevettem annyit, épphogy. A poénok nem voltak érdekesek. A felénél kezdett unalmassá válni számomra.
Dennis (így kell írni a nevét?) nagyon édes, meg tudnám zabálni, imádom. Jonathan bénasága itt már nem volt vicces, inkább idegesítő.
A diszkós rész tetszett, ott mindenki elengedte magát. És a zenék is jók voltak.

Honey_Fly 

Őszi szünet, az egyik unokahúgommal voltam moziban. Nyolc és fél éves. Szeretek vele rajzfilmet nézni mert úgy tud kacagni, hogy attól a környezetében mindenki más is elkezd. De most nem csak miatta nevettem, méghozzá hangosan. Ez a rész fényévekkel jobb volt, mint az első. Nem ordenáré poénkodás ment, hanem igazán mókás jelenetek voltak benne. A karakterek pedig ugyanazok voltak, mégis tetszettek. Újítás az öreg Vlad, őt bírtam a legjobban. A gyerekdalok szörny verziója pedig… Mostantól én is azt fogom énekelni (Hull a pelyhes dallamára), hogy „Reccsen, fröccsen, sikítááás, véres hulla aprítááás”.

3 hozzászólás
Szeszj 

Szerintem ez a rész is nagyon jó volt, és sokat nevettem rajta, még jobban mint az elsőn. Dennis nagyon cuki volt, mondjuk gondoltam hogy a végén spoiler.A többi szereplő is nagyon jó volt, főleg Draki, Frank, Wayne, Griffin! :D Még tuti hogy megnézem máskor is! :D http://vignette4.wikia.nocookie.net/hoteltransylvania/i… Olyan cukik együtt! ^-^

LoneWolf 

Míg az első résznél kávét keverhettek Red Bull-lal a készítők, olyannyira pörgött az egész, addig itt úgy éreztem, hogy a kezdeti 5-10 perc után nyomtak egy padlóféket és onnantól csak vánszorgott a cselekmény. Emellett a film mintapélda arra, hogy az ember ne nézzen trailer-t, mivel jelen esetben sikerült vele minden poént lelőni, (a végét szerencsére nem) miáltal amúgyis kevésbé lett élvezhető. Végeredményben, a karakterek továbbra is viccesek és aranyosak, valahogy azonban most nem sikerült kiaknázni a bennük rejlő potenciát, így 3 év után sajnos egy gyengécske folytatással tértek vissza. Ettől függetlenül tetszett, egyszer bőven megéri megnézni, de inkább maradok az előzőnél, ha újra elővennék valami mesét. ui.: Ha mégis megpróbálkoznak egy 3. résszel, arra azért még vevő leszek.

viky0222 

Ez a film zseniális. :D Nagyon jó poénjai vannak, szerintem egészen jól hozta az első rész szintjét, pedig nagyon tartottam tőle, hogy csalódás lesz. Nem tökéletes, egyszer-kétszer elkalandozott a figyelmem, bár ez nayg részben mondjuk a vizsgaidőszaknak köszönhetem. :D A szinkronhangok nem mindenkinél jöttek be, de összességében azért élveztem. A gyerek meg olyan cuki, hogy belehalok*-*

NaNa_88 

Az az igazság, hogy már nem emlékszem az első részre. Nem tudom összehasonlítani. Abban viszont biztos vagyok, hogy hozta a szintjét. Hatalmasakat nevettem rajta. Jópofa mese.
Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett benne. spoiler
Sosem lesz kedvencem se az első, se ez, de szórakoztató és aranyos.
Még mindig farkas papa a favoritom. Azok a fejek. XD spoiler

crissy 

Kicsit unalmasabb volt, mint az első rész, és Dracula kicsit sok volt sokszor, de Dennis a legédibb vámpírgyermek ❤

Nadja_Blue

Már elég rég láttam az elsőt, de úgy emlékszem, az egész jó volt, olyan 7-8 csillagot adhattam rá. Ez viszont elég sokszor cringe volt az erőltetett poénok és a szinkron miatt. Az elsőt még angolul néztem meg, itt viszont a film első öt percében rögtön megbántam, hogy a magyart választottam. Ahányszor Dracula megszólalt végig csak arra tudtam gondolni, hogy ez Adam Sandler szinkronhangja.
A modern zenék és a sok szleng is zavart. Biztos ezzel most nagyon trendinek számítanak, és egy más tematikájú filmnél mindez nem is zavarna, ha úgy érzem, hogy ezek az elemek szükségesek ahhoz, hogy megfelelően mutassanak be egy kort vagy élettörténetet, de itt egyszerűen erőltetett volt az egész. Sokszor volt olyan érzésem is, hogy bizonyos történések csak arra voltak jó, hogy egy újabb poént erőltessen ki, ami megint csak elvett a film élvezhetőségéből. spoiler
De hogy valami jót is mondjak, van benne pár poén ami működik, a kis srác és a zöld trutyi lény is aranyos volt. Egyszer végig lehet nézni, de nem hiszem, hogy sokat veszítene az, aki passzolja ezt a filmet.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Lilla99 

Murray:Miért is csináljuk ezt?
Drakula: Inkább énekelnéd azokat a nyálas dalokat? Miért nem jó az, hogy vámpíréknál ég a világ? Vagy hogy egy kis cafat, döff döff döff?

Lilla99 

Waynes: Évek óta nem csináltam. Nem kell folyton gyilkolászni. A fagyi finomabb.

Lilla99 

Drakula: Fiúk! Mi ez a lógás? Bulizgatunk? Csöng a telefon! Nem érdekel, hogy Johny szerint ez egy „menő app”.

Lilla99 

Drakula: Tutyika rendeltél hullaszállítót Goubergéknek? Nem! Az agyburit lájkolod a facebookon. Már megint.

crissy 

Johnny: That's my girlfriend, suckers!
Mavis: Your wife, Johnny.
Johnny: My wife! Even better!

WácTheName

Drakula: – Mi csak játszottunk, a te dalaidtól több ember nyiffant ki!

WácTheName

Süti: – Már léptem is, remélem a szülők nem írnak nekem panaszlevelet a neten!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján