Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2.) (2015) 410

Hotel Transylvania 2
89' · amerikai · animációs, vígjáték, fantasy 12

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó… [tovább]

magyar

Képek 20

Szereposztás

Adam SandlerDracula (hang)
Selena GomezMavis (hang)
Andy SambergJonathan (hang)
Steve BuscemiWayne (hang)
Kevin JamesFrankenstein (hang)
Megan MullallyLinda (hang)
David SpadeGriffin (hang)
Mel BrooksVlad (hang)
Keegan-Michael KeyMurray (hang)
Fran DrescherEunice (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 64

Várólistára tette 110


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

Őszi szünet, az egyik unokahúgommal voltam moziban. Nyolc és fél éves. Szeretek vele rajzfilmet nézni mert úgy tud kacagni, hogy attól a környezetében mindenki más is elkezd. De most nem csak miatta nevettem, méghozzá hangosan. Ez a rész fényévekkel jobb volt, mint az első. Nem ordenáré poénkodás ment, hanem igazán mókás jelenetek voltak benne. A karakterek pedig ugyanazok voltak, mégis tetszettek. Újítás az öreg Vlad, őt bírtam a legjobban. A gyerekdalok szörny verziója pedig… Mostantól én is azt fogom énekelni (Hull a pelyhes dallamára), hogy „Reccsen, fröccsen, sikítááás, véres hulla aprítááás”.

3 hozzászólás
Charityy 

Nekem az elsö rész sokkal jobban tetszett. Itt alig tudtam min nevetni, bár aranyos volt ez a rész is, nem igazán láttam értelmét.

3 hozzászólás
Theana 

Nem is tudom…nekem az első sokkal jobban tetszett. Már nem nevettem annyit, épphogy. A poénok nem voltak érdekesek. A felénél kezdett unalmassá válni számomra.
Dennis (így kell írni a nevét?) nagyon édes, meg tudnám zabálni, imádom. Jonathan bénasága itt már nem volt vicces, inkább idegesítő.
A diszkós rész tetszett, ott mindenki elengedte magát. És a zenék is jók voltak.

Szeszj

Szerintem ez a rész is nagyon jó volt, és sokat nevettem rajta, még jobban mint az elsőn. Dennis nagyon cuki volt, mondjuk gondoltam hogy a végén spoiler.A többi szereplő is nagyon jó volt, főleg Draki, Frank, Wayne, Griffin! :D Még tuti hogy megnézem máskor is! :D http://vignette4.wikia.nocookie.net/hoteltransylvania/i… Olyan cukik együtt! ^-^

LoneWolf

Míg az első résznél kávét keverhettek Red Bull-lal a készítők, olyannyira pörgött az egész, addig itt úgy éreztem, hogy a kezdeti 5-10 perc után nyomtak egy padlóféket és onnantól csak vánszorgott a cselekmény. Emellett a film mintapélda arra, hogy az ember ne nézzen trailer-t, mivel jelen esetben sikerült vele minden poént lelőni, (a végét szerencsére nem) miáltal amúgyis kevésbé lett élvezhető. Végeredményben, a karakterek továbbra is viccesek és aranyosak, valahogy azonban most nem sikerült kiaknázni a bennük rejlő potenciát, így 3 év után sajnos egy gyengécske folytatással tértek vissza. Ettől függetlenül tetszett, egyszer bőven megéri megnézni, de inkább maradok az előzőnél, ha újra elővennék valami mesét. ui.: Ha mégis megpróbálkoznak egy 3. résszel, arra azért még vevő leszek.

viky0222

Ez a film zseniális. :D Nagyon jó poénjai vannak, szerintem egészen jól hozta az első rész szintjét, pedig nagyon tartottam tőle, hogy csalódás lesz. Nem tökéletes, egyszer-kétszer elkalandozott a figyelmem, bár ez nayg részben mondjuk a vizsgaidőszaknak köszönhetem. :D A szinkronhangok nem mindenkinél jöttek be, de összességében azért élveztem. A gyerek meg olyan cuki, hogy belehalok*-*

NaNa_88 

Az az igazság, hogy már nem emlékszem az első részre. Nem tudom összehasonlítani. Abban viszont biztos vagyok, hogy hozta a szintjét. Hatalmasakat nevettem rajta. Jópofa mese.
Egyetlen dolog volt, ami nem tetszett benne. spoiler
Sosem lesz kedvencem se az első, se ez, de szórakoztató és aranyos.
Még mindig farkas papa a favoritom. Azok a fejek. XD spoiler

AniTiger

Shame on me, de nekem kevésbé tetszett, mint az első, ugyanakkor marha jól szórakoztam ezen a furcsa szituáción. Az ember-vámpír problémakör kicsit felkavaró, de működik… nem is tudom, minek drukkoltam, mi legyen a gyerek. Cuki volt. :D

(Tök megértem a csajt, hogy bemorcizott a pasikra. XD)

Samantha

Általában azt szokták mondani, hogy a folytatások sosem sikerülnek olyan jóra, mint az első részek (vagy legalábbis ritkán). Genndy Tartakovsky (rendező), Adam Sandler és Robert Smigel (forgatókönyvírók) bebizonyították, hogy ez nem teljesen igaz. Hatalmasat alkottak!
A nővéremmel mentem el megnézni moziban, és néha konkrétan sírtunk a röhögéstől. Annyira vicces és hihetetlenül édes a sztori, hogy bátran ki tudom jelenteni: ez sokkal jobb volt, mint az első rész.
A mese vége alapján még várhatunk folytatásra, szóval én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak alkotni legközelebb Genndy-ék.


Népszerű idézetek

Lilla99 

Murray:Miért is csináljuk ezt?
Drakula: Inkább énekelnéd azokat a nyálas dalokat? Miért nem jó az, hogy vámpíréknál ég a világ? Vagy hogy egy kis cafat, döff döff döff?

Lilla99 

Waynes: Évek óta nem csináltam. Nem kell folyton gyilkolászni. A fagyi finomabb.

Lilla99 

Drakula: Fiúk! Mi ez a lógás? Bulizgatunk? Csöng a telefon! Nem érdekel, hogy Johny szerint ez egy „menő app”.

Lilla99 

Drakula: Tutyika rendeltél hullaszállítót Goubergéknek? Nem! Az agyburit lájkolod a facebookon. Már megint.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján