A cég (1993) 76

The Firm
154' · amerikai · akció, thriller 16

0 díj · 6 jelölés

Mitch éppen utolsó vizsgájára készül. Nagy jövő vár rá a jogi pályán, de legmerészebb álmaiban sem hitte volna, hogy éppen őt keresi meg egy nagy cég. Különös megtiszteltetésnek tűnik a visszautasíthatatlan ajánlat. A cég luxuskörülményeket biztosít számára. A rászakadt kényelem közepette Mitch… [tovább]

angol
angol

Képek 9

Szereposztás

Tom CruiseMitch McDeere
Jeanne TripplehornAbby McDeere
Gene HackmanAvery Tolar
Ed HarrisWayne Tarrance
Holly HunterTammy Hemphill
Gary BuseyEddie Lomax
Hal HolbrookOliver Lambert
Terry KinneyLamar Quinn
Wilford BrimleyWilliam Devasher
David StrathairnRay McDeree

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Mr_Catharsis91 

Az utolsó egy órában nekem kissé összeomlott a film struktúrája, nehezen bogoztam ki a dolgokat pedig egész jón indult. Talán ha kicsit jobban árnyalják magát a céget, akkor jobban tetszett volna, de így nekem kissé katyvasz volt.

Süntüske

Végig lekötött, bár szerintem érdekfeszítőbb addig, amíg csak sejttették a cég nagy titkát, Mitch nyomozásával és balsejtelmeivel. A második felére inkább egy sablon krimi lett belőle, de természetesen akkor is izgalmas maradt. Örülök, hogy nem lett valami nagy tragédia a vége, mert komolyan lehetett aggódni a főhős életben maradásáért.

https://suntuske.wordpress.com/2017/03/05/hetvegi-mozi-…

csgabi

Emberként nem bírom Cruiset, de színészként jó. Ahogyan ebben a filmben is. Tetszik a történet, nem hiába, hiszen mégiscsak egy Grisham-könyv az alapja.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján