Kedvencelte 24

Várólistára tette 87


Kiemelt értékelések

ziara

Nem gyakran nézek ilyen sorozatokat, de ezt most nagyon élveztem. Korrekten összerakták. Izgalmas volt, végig fenntatotta az érdeklődésemet. Valószínűleg folytatni fogom.

Bunney 

Ez egy rohadt jó sorozat volt. Igazából nem is értem mért nem 10 csilit adok, mert minden benne volt, amit elvártam. Talán picit jobb színészek kellettek volna, de tették a dolgukat, a végére őket is megkedveltem :)
Annyira össze volt rakva, hogy nem találtam benne hibát, pedig kerestem XD Reális dolgok voltak, bunyó vagy fojtogatás után látszódtak a sérülések.. A csaj sem tétlenkedett, nem állt oldalt, mint egy tujafa, de még sem volt eltúlozva keménycsajnak a szerepe. A forgatókönyv zseniális volt, semmi bugyuta szöveg. Minden rész izgalmas, pörgős…
Csupa jókat tudok írni, de inkább meg kell nézni! =)
Várom a következő évadot!

6 hozzászólás
Coralie 

Egész jó kis akció sorozat volt ez, valahol 7-9 csillag között váltakoznak a részek. Bár nem unatkoztam, azért jobban magával ragadott volna a történet, ha előtte nem láttam volna már ezernyi másik ilyet: 24, Homeland, Jack Ryan, Reacher, és ezek még csak a legjobbak és legismertebbek… vagy épp az újak közül a Rabbit Hole, a The Terminal List és a The Recruit. Ebbe a listába illeszkedik bele ez a sorozat is, szóval akinek tetszik ez a téma, mindenképp nézze meg, valószínűleg nem fog csalódni benne. Sok újat éppen ezért nem is ad, vannak itt ügynökök (jók és rosszak), menekülés, titkok, összeesküvés, gyilkosság, politika, árulás, merénylet, autósüldözés, lövöldözés, hacker trükkök, csak a szokásos. :D A két főszereplő szimpatikus, jó csapatot alkotnak spoiler. A fordulatok egy részét ki lehet találni, de annyira nem zavaróak. Ami nálam gyenge pont volt: túl sok lelkizés, ami csak azt a célt szolgálja, hogy egy-egy mellékkaraktert megismerjünk emberként, de hogy ez mennyire célszerű vagy szükséges egy ilyen sorozatnál, döntse el mindenki maga, nekem kicsit sok volt. Enélkül 8 rész is elég lett volna, még feszesebb tempóval. A másik pedig a történet, úgy alapjaiban, kezdve azzal, hogy a fő motiváció még mindig nem lett teljesen világos a végére sem számomra, mintha kicsit hiányos lett volna itt-ott a magyarázat. Azért ha lesz folytatás, nézni fogom.

lakatoszoltan01 

Ez egy jó sorozat. Kellő izgalom, elegendő akció, kitalálható, de ötletes csavarok, jó figurák. Minden főszereplőről kapunk egy kis eredettörténetet, így vannak motivációk. Illetve néhol kiszámíthatatlan a sztori (csavarok), ami erőssé teszi a történetvezetést.
Talán elég lett volna 8 rész is. A vége bármennyire is közhelyes, mégis rendesen izgalmas.

Aki szereti a jól összerakott akciófilmsorikat, annak az 1. évadot ajánlani tudom, főleg hogy lezárják a teljes történetet, szóval nem kell várni az új évadot.

Kontra_Judit 

Így az 1. évad megnézése után nálam 10 csillagos. Sok számomra ismeretlen színész és zseniálisat alkottak. Egy percig nem unatkoztam. A két főszereplő Peter és Rose remek párost alkottak.
Sajnos az egész történet annyira igaz, most is ugyanezek a játszmák mennek a politikában.
A jó és a rossz oldal…mindent a pénz irányít! :(

dorcy01

Keresem a választ arra, hogy miért darálok le sorozatokat egyben, mikor tudom, hogy utána újra üres lesz az életem? :D
Zseniálisan jó, nagyon várom a folytatást!

Kinopio_cryptro 

Egy honlapon olvastam, hogy ez a sorozat a szegény ember 24-e, amit én a gazdaságos Jack Bauer kalandjaira forditanék, de egyébként egyet kell értenem az úriemberrel/hölggyel aki ezt írta.
A történet, ami néha elég izgalmas tud lenni – főleg az elején –, s ígéretes alapkoncepcióval bír, sajnálatos módon megragad a középszerűség szintjén. És ez nagyon zavart annak tudatában, hogy mások, máshol ezt már bemutatták sokkal jobban vagy érdekesebben, az itt is jelenlévő ezernyi klisé ellenére.
S csak, hogy még pár koporsószöget kapjon a produktum, az összképen a vágás és a casting sem igazán javít. A vágónak valahogy sikerült legtöbbször olyan helyen elvágni a részeket, hogy nem igazán éreztem rá késztetést, hogy kíváncsi legyek a következő részre. A szereplőválogatás meg nagyon félrement valahol, mert a legtöbb színész nagyon nem tudta eljátszani a karakterét, vagy túljátszotta az egészet. Persze ezen az sem segített, hogy a karakterek rendkívül rosszul és egy dimenziósra lettek megírva.

White13

Az első fele a sorozatnak nagyon pörög, izgalmas, fordulatos. A végére klisé lett sajnos. De így is ajánlom


Népszerű idézetek

system456 

Ben: Úgy tűnik, nem hivatalos nyomozást folytat és őszintén, ez baromira nyugtalanít.
Diane: Óh, jaj, jöjjön ide, hadd simogassam meg a hátát, utána meg húzzon a pics@ba, mert ez az elnök hatásköre és nem a magáé.

1. évad 5. rész – A bábu

Hasonló filmek címkék alapján