Hópihe


Összes kitüntetés 4

Kedvenc filmek 11

A végzet ereklyéi – Csontváros (2013) Legion of the Black (2012) A holló (2012) Amadeus (1984) Harry Potter és a bölcsek köve (2001) Harry Potter és a Titkok Kamrája (2002) Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) Harry Potter és a Főnix Rendje (2007) Harry Potter és a Félvér Herceg (2009) Harry Potter és a Halál ereklyéi – 1. rész (2010)

Kedvenc sorozatok 1

Mr. Robot (2015–)

Kedvenc művészek 2


Utolsó karc

Hópihe
Snittesek kisfilmjei

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy van olyan Snittes, aki próbálkozott stop motionnel?
Tegnap Kubot néztem és kedvet kaptam hozzá, hogy megpróbálkozzak valami hasonlóval (mármint magával a technikával) a tengernyi időmben, ami nyáron van.

Nézegettem, hogy készülnek a figurák. Az alapja meg is lenne (vagy valami méregdrága vázat rendelek hozzá, vagy van a home made verzió huzalszerűségből), viszont felmerült egy olyan kérdésem, hogy maga a figura anyaga vajon miből van?
Egy oldalon azt olvastam, hogy szilikonból van maga a bábú (ez még logikus is lenne, hisz így mozgatható is), az arcát pedig 3D-s nyomtatással csinálják (gondolom ez így szilárdabb, és mivel ezzel a technikával nem rendelkezek, talán valami mással lehetne helyettesíteni).

Ha valaki esetleg meg tudna dobni pár tanáccsal (esetleg könyvötlettel, hogy mit érdemes a témában elolvasni), hogy mire célszerű figyelni, azt nagyon megköszönném, mert jómagam nem ezen a vonalon mozgok, viszont mindig csodálattal nézem az ilyenfajta munkákat, mely rengeteg időt vesz igénybe, viszont remek dolgok szoktak születni belőlük. :)

1 hozzászólás