Kedvencelte 10

Várólistára tette 103


Kiemelt értékelések

Puska 

I f*cking loved this show! ♥
Amikor megtudtam, hogy a Született feleségek alkotójának van egy új sorozata egyből le is daráltam az egészet. ^^'
Nagyon bejött a sorozat hangulata, látványvilága! *-* A cselekmény is végig nagyon szórakoztató és izgalmas volt. :D és az intró is baromi jó!
A főbb szereplők is többnyire nagyon szimpatikusak , a kedvencem Simone és Karl párosa volt és persze Sheila (imádtam a beszólásait). :D ❤ A lezárás is szerintem nagyon jó lett! *-*
Ezek után mindenképp meglesem a 2. évadot is főleg, hogy az már másokról fog szólni. :) Bár kétlem, hogy ezt überelni tudnák. :)

Rémálom 

1. évad: Egy jobbfajta Született Feleségek (nem hiába, hiszen ugyanaz a készítő), intelligens és néhol morbid humorral. Először féltem, hogy elhúzott lesz ez a 10 rész a gyilkosságokra, de inkább a szórakoztató szappanra fókuszál, mint a hogyan ölnek a nők részre. A miért az utolsó részben bár nem volt katartikus (csak egy szálon), de kifejezetten ügyesen csavarral megoldották.
Kedvenc részek: 1x02 I'd Like To Kill Ya, But I Just Washed My Hair, 1x03 I Killed Everyone He Did, But Backwards and in High Heels, 1x05 There's No Crying in Murder, 1x08 Marriages Don't Break Up On Account Of Murder – It's Just A Symptom That Something Else Is Wrong
Értékelés: 9★

2. évad: Kellemes és szórakoztató, örülök, hogy nem erőltették már a három idősíkot (nem hiszem, hogy össze tudták volna hozni ugyanolyan jól), de nem volt meg benne az a frissesség, ami az első évadban. Imádom Lanát és Allisont, ezért örültem, hogy ők játsszák a két főszerepet, de olyan elvesztegetett potenciál az, hogy alig vannak együtt a képernyőn. Iszonyatosan jó kémiájuk van, ők a két központi figura, erre csak elúsznak egymás mellett. Alma szála teljesen jó volt, de egy kis kidolgozással felejthetetlen is lehetett volna, viszont Rita szála annyira gyengén van használva, hogy ez volt a csalódásom fő oka. Viszont a humor még mindig jó!
Kedvenc részek:
Értékelés: 8★

10 hozzászólás
piciszusz 

Nekem ez bejött, nem hiába daráltam le két nap alatt az évadot. Kb mint a Született feleségek, jókat nevettem, jól a karakterek. Lesz ennek folytatása amúgy?

2 hozzászólás
Ameriel

Három nap alatt végignéztem, ez is csak azért sikerült ennyire, mert munkába kellett menni. :D Imádtam minden percét, nagyon jók a karakterek; humoros és a végén is kellően jó volt a csavar a történetekben.
Szerettem az összes szereplőt, mindenki érdekelt valami miatt, szerethetőek még azok is, akik nem feltétlenül pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek.
Az, hogy három idősíkon játszódik nem bonyolította meg a helyzetet, kifejezetten érdekessé is tette a történetvezetést és az, ahogy a végén összeérnek a szálak szép végkifejlet is lett, ami annyira ritka mostanság. 10/10
Az elején teljesen más lezárást képzeltem el az egyes karaktereknél, még több ilyen meglepő sorozatot! <3

clarity 

kedvenc lett. ha a humor nem lenne benne, akár Az órákra is hajazhatna ez a háromféle idősík.


Népszerű idézetek

Puska 

Kid: Mom, he hit me…
Shelia: And what am I? Your bodyguard? Hit him back

1. évad 2. rész – I'd Like To Kill Ya, But I Just Washed My Hair
Puska 

Beth Ann: I don't want to drink right now.
Sheila: Oh, honey. This is all for me. I find your life very stressful.

1. évad 7. rész – I Found Out What the Secret to Murder is: Friends. Best Friends.
bubblejoo 

Karl: My darling, don't you think you've had enough?
Simone: Of you? Yes. Of chardonnay? Never.

1. évad 6. rész – Practically Lethal in Every Way
horsegirl 

Simone: What are you doing?
Tommy: I need a drink.
Simone: You're barely eighteen.
Tommy: Yeah, well, dating you has aged me.

1. évad 8. rész – Marriages Don't Break Up On Account Of Murder - It's Just A Symptom That Something Else Is Wrong

Hasonló filmek címkék alapján