Kedvencelte 6

Várólistára tette 66


Kiemelt értékelések

Rémálom 

Egy jobbfajta Született Feleségek (nem hiába, hiszen ugyanaz a készítő), intelligens és néhol morbid humorral. Először féltem, hogy elhúzott lesz ez a 10 rész a gyilkosságokra, de inkább a szórakoztató szappanra fókuszál, mint a hogyan ölnek a nők részre. A miért az utolsó részben bár nem volt katartikus (csak egy szálon), de kifejezetten ügyesen csavarral megoldották.

1. évad: 10/9

piciszusz 

Nekem ez bejött, nem hiába daráltam le két nap alatt az évadot. Kb mint a Született feleségek, jókat nevettem, jól a karakterek. Lesz ennek folytatása amúgy?

2 hozzászólás
Ameriel

Három nap alatt végignéztem, ez is csak azért sikerült ennyire, mert munkába kellett menni. :D Imádtam minden percét, nagyon jók a karakterek; humoros és a végén is kellően jó volt a csavar a történetekben.
Szerettem az összes szereplőt, mindenki érdekelt valami miatt, szerethetőek még azok is, akik nem feltétlenül pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek.
Az, hogy három idősíkon játszódik nem bonyolította meg a helyzetet, kifejezetten érdekessé is tette a történetvezetést és az, ahogy a végén összeérnek a szálak szép végkifejlet is lett, ami annyira ritka mostanság. 10/10
Az elején teljesen más lezárást képzeltem el az egyes karaktereknél, még több ilyen meglepő sorozatot! <3

clarity 

kedvenc lett. ha a humor nem lenne benne, akár Az órákra is hajazhatna ez a háromféle idősík.


Népszerű idézetek

bubblejoo 

Karl: My darling, don't you think you've had enough?
Simone: Of you? Yes. Of chardonnay? Never.

(1x06)

horsegirl

Simone: What are you doing?
Tommy: I need a drink.
Simone: You're barely eighteen.
Tommy: Yeah, well, dating you has aged me.

(1x08)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján