Van az a pénz, ami megbolondít (2008) 59

Mad Money
104' · amerikai · vígjáték, krimi

Bridget túl az ötvenen, a kertvárosi, jómódú, középosztálybeli nők életét éli. Gyerekei már felnőttek, ő évtizedek óta háztartásbeli. Sajnos több mint egy éve már a családfenntartó férje is munkanélküli, és elfogytak a tartalékaik. Ami még nem lenne nagy baj, de az elmúlt egy évben nem… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Diane KeatonBridget Cardigan
Ted DansonDon Cardigan
Katie HolmesJackie Truman
Adam RothenbergBob Truman
Queen LatifahNina Brewster
Meagen FayMindy Arbogast
Christopher McDonaldBryce Arbogast
Roger CrossBarry
Stephen RootGlover
Peyton 'Alex' SmithDante

További szereplők

Kedvencelte 14

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Coralie 

Szórakoztató krimi-vígjáték! Zseniális az ötlet, ahogy lopnak. :D A színészek is nagyon jól játszottak. Bridget néha már idegesített, de azért a legvégére megváltozott róla a véleményem. ;) Könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.

desertangelable 

Nem tudom hogy kerülte el a figyelmemet eddig ez a film. Nem azt mondom, hogy egy világot megváltó produkcióról van szó, de kimondottan szórakoztató kis lötyi. Aranyos karakterek, és egy nem túl bonyolult történet. A megvalósítás nem tudom, hogy a valóságban mennyire lenne ennyire egyszerű, mindenesetre a film pörgős és folyamatosan történik valami. Diane Keaton szokásos idegbeteg szerepében.

Pcsenge100 

ez egy nagyon jo film. imadom azt ahol penzt lopnak, itt meg csavar is volt hozza. nagyon hozta azt a hangulatot amit az ilyen filmeknel szeretek es amerika hangulatat is nagyon hozta. tetszett

Andaxin 

A 99 perc műsoridő talán egyharmada nem volt idegesítően bugyuta szerencsétlenkedés, ebből fakadóan az imdb átlagát inkább helyénvalónak érzem.


Hasonló filmek címkék alapján