Párterápia (2010) 98

Date Night
88' · amerikai · romantikus, vígjáték, krimi 12

Phil és Claire Foster tipikus középosztálybeli házaspár, két gyerekkel és egy kertvárosi házzal. Hogy szerelmüket ébren tartsák, minden héten „randiznak” egymással. Egy idő után persze ez is egysíkúvá válik, így már előjátéknak is kevés az esti hancúrozáshoz. Phil ezért újít, Manhattan… [tovább]

Szereposztás

Steve CarellPhil Foster
Tina FeyClaire Foster
Mark WahlbergHolbrooke
Taraji P. HensonArroyo
Ray LiottaJoe Miletto
James FrancoChase Myers
Mila KunisWhippit
Leighton MeesterKaty
Mark RuffaloBrad Sullivan
Jimmi SimpsonArmstrong

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

tataijucc

Hát ez ritka elvetemült, ámbár meglepően szórakoztató volt.

Nelli0805 

Nem volt rossz, de… miért ez a címe?? Szerintem félrevezető és az eredeti címhez sincs sok köze. Persze átvitt értelemben tényleg egy párterápiás este zajlik, de akkor is… Sokkal jobbat is ki lehetett volna találni.

Egyszer meg lehet nézni, de összességében nem igazán találtam viccesnek, csak néhány jelenetnél nevettem fel (ez pedig kb minden filmről elmondható, amit valaha láttam).
Illetve el kellett volna dönteni, hogy min van a hangsúly, mert se a krimi-szál, se a dráma-szál nem volt rendesen kidolgozva.

A színészeket nem ismerem, de a férj olyan semmilyen volt, a feleség teljesen átlagos (nyilván ez volt a cél, de azért ez így kevés volt szerintem, nem tették szerethetővé a karaktereket), a mellékszereplők többsége is semmilyen volt, ha a krimi-szál kicsit csavarosabb lett volna, érdekesebbek lehettek volna, igazából vártam is ilyesmi fordulatot. de hiába.

Lilla99 

Közepes erősségűnek mondanám a filmet. Kellő idő elteltével még akár újranézős is lehet. Szerettem a karaktereket,a szereplőket. Nagyon tetszett benne ez a krimis csavar. Nem sűrűn látni ilyet vígjátékokban. Mondjuk valahogy kevésbé éreztem emiatt vígjátéknak, nem találtam annyira humorosnak esetleg 1-2 jelenetet leszámítva. Viszont ez nem hátrány. Egyedinek egyedinek nevezném a történetet, mert ilyenről én még nem hallottam. spoiler. Holbrooke nagyon jó arc spoiler. A vége pedig a spoiler. Értékelem magát a mondanivalóját is spoiler, hanem hog próbáltakk javítani a házasságukon. Bár szerintem annyira nem volt ez rossz alapjában sem. Meg tök jó ötletek ezek a randik is, mert lássuk be nem nagyon sok helyen van ez így hosszú év házasság után (bár mit tudok én erről, még csak 19 vagyok). A lényeg, hogy láttam már ennél sokkal jobb vígjátékot is, mégis újranézős filmnek gondolom kellő idő elteltével, egy viszonylag egyedi történetsorral.

tomi0803 

Aranyos kis hülyeség, ami mégis komoly témát feszeget, a házasság/párkapcsolat kihűlését. Szerintem ez a része is és a vicces részek is jól ki voltak dolgozva, másodszori megnézésnél sem unatkoztam. :)

farkas_niki 

De jó volt a szereplő-választás! :D nagyon illettek ezek a szerepek a színészekhez! A sztori kellően pörgős és kusza, az üldözős jelenet is nagyon jól meg volt csinálva!

Emese_Szalai 

Jókat röhögtem rajta! Steve Carell-t különösebben nem kedvelem, de ebben a filmben kifejezetten jópofa volt. És Mark Wahlberg…. ;)

Annie04

Élvezhető vígjáték, jó szereplőkkel. A történteken, és a párbeszédek többségén is remekül lehet szórakozni.

Cholito

Egynek jó, de azt hiszem ennyi. Nem tervezem még egyszer megnézni. Voltak benne jó szövegek, de túl betegnek találom ahhoz, hogy újranézzem. Bár kevesebb reklámmal lehet, hogy csábítóbb lenne. :)
Máskor nem írok szünetben értékelést! Szigorúan csak a végén! :) Szóval: Kicsit meredek a story, meg kicsit szerintem hétköznapi is. Gyakran megesik, hogy az ember rosszkor van rossz helyen, és így önhibáján kívül kerül bajba. Azt hiszem le lehet vonni egy frappáns tanulságot: Az otthoni vacsi szürkébb ugyan, de kevésbé kockázatos, mint az éttermi! :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján