Balhé Bronxban (1995) 64

Rumble in the Bronx
87' · amerikai, hongkongi · akció, vígjáték 16

0 díj · 1 jelölés

Ha egy hongkongi turista New Yorkba érkezik a nagybátyja esküvőjére, az általában egy kis lazítást, városnézést és a család boltjában való besegítést jelent. Nem egészen ugyanez a helyzet, ha az illető Dél-Bronxba keveredett! Keung (Jackie Chan) látszólag ártalmatlan turista, aki egy motoros… [tovább]

Képek 37

Szereposztás

Jackie ChanAh Keung
Anita MuiElaine
Françoise YipNancy
Bill TungBill nagybácsi

Kedvencelte 6

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Chris_teena 

Egyik kedvenc Jackie Chan filmem :) Szegény, mennyit sérült ezért a filmért (is).

Hippoforaccus 

em túlságosan sztoriorientált (bár van neki) mozi, ami inkább arról szól, amiről Jackie szinte összes filmje. Különböző helyeken ver péppé embereket, meglehetősen vicces módon, hogy eljusson egy helyre, ahol a főgonosz várja spoiler.

Ancsúr 

A jackie chan-es filmek mindig is előkelő helyet foglaltak el a szívemben, de ez a történet a kedvencem a színésztől. Egyszerűen nem tudom megunni.
Tetszik az alaptörténet, ami bár roppant egyszerű, de talán ebben rejlik a szépsége. Talán így a néző jobban a karakterekre tud figyelni, mintha csak össze-vissza lövöldöznének, vagy össze-vissza robbantgatnának egy jelenetben. Ezen kívül nagyon tetszett a színészi játék, a szereposztás… egyszerűen minden.
Mondjuk a film plakátja lehetne jobb is, de ezt írjuk a kilencvenes évek számlájára, amikor még nem a filmeknek olyan technikai háttere, mint ma.

k_mesi

Valahogy imádom ezt a filmet! Gyerekkoromban (mintha már olyan idős lennék) egy csomószor megnéztem :)

Kontra_Judit 

Nem vagyok egy Jackie Chan rajongó, de mivel nagyapámnál csak tv van, így más lehetőségem nem volt a szórakozásra, és ez ment tegnap a retekklubbon. Egyszer meg lehet nézni, de nem lesz kedvenc. A legvégén tetszett, mikor a filmnek vége volt, bemutatták hogy készültek a különböző jelenetek. Mindenféle kaszkadőr nélkül. Történt egy-két baleset:(


Hasonló filmek címkék alapján