Kedvencelte 37

Várólistára tette 225


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nekem nagyon tetszett, mindkét színésznő zseniálisan játszott benne, főleg Anna Kendrick. Olyan természetesen lökött benyomást keltett. Blake Lively-nél éles volt a kontraszt, mert őt legutóbb A zátonyban láttam. :) Tehetséges színésznőnek tartom, jól állt neki ez a laza menő csaj fíling. Nem ült le a film egy percig se, a sok fordulat nem engedte, hogy lankadjon a figyelmünk. Nem bántam meg, hogy megnéztem :)

Nihilchan 

Valamiért a vígjáték címke nem tűnt fel, mielőtt nézni kezdtem volna, ezért meglepődtem a film elején. Egy pillanatát sem lehetett komolyan venni, de a maga módján szórakoztató volt. Anna Kendricktől nem kaptam frászt, ami már önmagában jó dolog. Viszont szerintem kevesebb csavarral működőképesebb lett volna.

Charityy 

A könyvet már olvastam előtte, így nem ért sok meglepetés. De egyébként rengeteg fordulat van benne. Blake Lively és Anna Kendrick nagyszerűen hozták a karaktereket, végig lekötött. És könyvadaptációnak sem utolsó.

Szeszj 

Meglepett mert nem erre számítottam, nagyon nem. Elég sok fordulat volt benne, olyanok amire számítottam, meg olyanok is amikre egyáltalán nem. Mondjuk egy kicsit sok is volt benne! :D
A színészek nagyon jók voltak, mind Anna Kendrick, mind Blake Lively zseniális volt, főleg a jellem változások tetszettek. Henry Golding az elején elégé idegesített, de a végére megkedveltem.
Igazából egy nagy baromság a film, de egynek tökéletes, nem is untatott. :D A soundtrack pedig szerintem nagyon jó lett.
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…

Törpillaa 

Hát ez jó volt, nekem nagyon tetszett. Blake Lively és Anna Kendrick baromi jó volt együtt, mindketten zseniálisan alakították a karaktereiket, és tök izgi, meg vicces volt, a gyerekek pedig tök cukik. :-D A könyvet még nem olvastam, de lehet, hogy ezután sort kerítek rá, mert nagyon szórakoztató volt, és a sztori is pörgős, humoros is volt, a karakterek pedig szerethetőek. :-D

Haspók 

Egész jó film volt, érdekes, izgalmas és a két női főszereplő mindent vitt. A köztük levő interakció adta el az egész filmet, amúgy túl sok cselszövés, fordulat, csavar volt benne. A kevesebb néha több alapon ezt kihagyhatták volna, de így legalább mindvégig fenntartotta az érdeklődést a cselekmény és a végkifejlet iránt, szóval panaszkodásra nem sok okom lenne.

Bea_Csakegyolvasólány 

Még nem olvastam a könyvet, de a film nagyon tetszett. Mind Blake Lively-t, mind pedig Anna Kendricket nagyon szeretem, de együtt ebben a filmben nagyot alakítottak. :)

ScarlettBlair

Szupr volt, a két színésznő zseniálisat alakított benne!

vanilka_lilka 

Semmi drámaiság, de Blake Lively bármikor besétálhatna hozzám a blúz nélküli kosztümjében és feleségül vehetne.

crissy 

Hát én azt hittem, egy cuki kis chick flicket nézek majd meg két, számomra nagyon kedves színésznővel, erre meg végig fogtam a fejem, hogy wtf? :D
Tetszett, jót szórakoztam rajta. Blake Lively-t sose tudtam volna elképzelni egy ilyen szerepben, de nagyon jól állt neki.
Amúgy ebből a filmből leszűrhetjük azt, hogy ne használjuk ki a kedves emberek jószívűségét, mert ha felb****uk az agyukat, akkor lehet, hogy nem fog tetszeni az, ami kisül belőle.


Népszerű idézetek

Nocharity 

– Az a gyerek egy igazi ördögfattya.
– Ez elég durván hangzik egy anyától.
– Maga anya?
– Igen. Imádom minden percét.
– Akkor biztos nem normális.

Nocharity 

Olyan kedves vagy, hogy nem is értem, hogy lehetsz még életben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján