Egy kis szívesség (2018) 20

A Simple Favor
117' · amerikai · dráma, vígjáték, thriller, krimi 16

A történet középpontjában Stephanie áll, akinek a legjobb barátnője Emily hirtelen eltűnik egy kicsi városból. Stephanie és Emily férje összeállnak, hogy megkeressék Emilyt.

angol
angol
angol
magyar

Szereposztás

Blake LivelyEmily
Anna KendrickStephanie
Henry GoldingSean
Glenda BraganzaMrs Kerry
Andrew Rannells
Eric JohnsonDavis
Jean SmartMrs. McLanden
Sarah BakerMaryanne Chelkowsky
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 229


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Szupr volt, a két színésznő zseniálisat alakított benne!

Skadi 

Nekem ez egy erős 7-es, mert bár fordulatos volt és egészen tetszett is, azért lehetett volna még izgalmasabbra, még megdöbbentőbbre csinálni. Volt pár kiszámítható rész is, leginkább az utolsó harmadában lehetett érzeni, hogy mi fog következni. Egyszer mindenképp ajánlom, főleg azoknak, akiknek tetszett a Holtodiglan (2014).

kedaiyun

Mozis filmnézés volt. A trailer érdekesnek tűnt, a Port.hu-n azt írták, misztikus thriller. Ezek alapján azt vártam, hogy valami paranormális téma is lesz benne, de az egyáltalán nem volt. Nem pont azt kaptam, amire számítottam, de tetszett a film. Nem unatkoztam, fenntartotta az érdeklődésemet végig. Inkább vígjátéki elemekkel volt teletűzdelve, különösen a vége felé, ami a rendező korábbi munkásságát elnézve nem is olyan meglepő. A könyvet nem olvastam még, de érdekel.
A két főszereplő, Stephanie és Emily karaktere érdekes volt, bár nem tudom, kivel szimpatizáltam inkább. Talán Emilyvel valamilyen oknál fogva. Stephanie az a típusú szereplő, aki tökéletesnek akar tűnni, szuperanyu akar lenni, és csúcsra járatott prüdériával próbálja kompenzálni a múltja sötét eseményeit. Az ilyen típusú karakterekről mindig kiderül, hogy nem olyan ártatlanok, hanem mindig van valami sötét folt a múltjukban. A buzgómócsing Stephanie tökéletes ellentéte a laza, hűvös és nyers Emily, aki öltözködésében és modorában is maszkulin.
Tetszett a felvezetés, jók voltak a beszólások is. A történetben néha volt pár pár olyan rész, ami homályos volt számomra. spoiler
Összességében szórakoztató volt a film, jók voltak a színészek, de én valami komolyabb thrillerre számítottam, ez meg inkább vígjáték volt, amit a végén kicsit túl is toltak. Viszont felkeltette az érdeklődésemet a könyv iránt.

MonoKrom22

Jó kis film volt ez, feszült és fordulatos, de akkor ütött volna igazán, ha az utolsó 5 percet kivágják. Annyira próbálták csavarni a szálakat, hogy kicsit kifacsarták az egészet. Azért egy esélyt mindenki adhat neki, ha másért nem is, a színészi játék miatt megéri.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján