Egy kis szívesség (2018) 69

A Simple Favor
117' · amerikai · dráma, vígjáték, thriller, krimi 16

A történet középpontjában Stephanie áll, akinek a legjobb barátnője Emily hirtelen eltűnik egy kicsi városból. Stephanie és Emily férje összeállnak, hogy megkeressék Emilyt.

angol
angol
angol
magyar

Szereposztás

Blake LivelyEmily
Anna KendrickStephanie
Henry GoldingSean
Glenda BraganzaMrs Kerry
Andrew Rannells
Eric JohnsonDavis
Jean SmartMrs. McLanden
Sarah BakerMaryanne Chelkowsky
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 264


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Szupr volt, a két színésznő zseniálisat alakított benne!

Faythe

Hűűűha, nem is tudtam hova kapkodjam a fejem, annyi fordulat volt. :D

Skadi

Nekem ez egy erős 7-es, mert bár fordulatos volt és egészen tetszett is, azért lehetett volna még izgalmasabbra, még megdöbbentőbbre csinálni. Volt pár kiszámítható rész is, leginkább az utolsó harmadában lehetett érzeni, hogy mi fog következni. Egyszer mindenképp ajánlom, főleg azoknak, akiknek tetszett a Holtodiglan (2014).

lollynymph

Semmi drámaiság, de Blake Lively bármikor besétálhatna hozzám a blúz nélküli kosztümjében és feleségül vehetne.

barbymalik0112

A nagyon megkapó trailer és a szereposztás után alig bírtam már kivárni, hogy végre ott üljek a moziteremben, és nézzem a filmet…
Talán le kéne szoknom a könyvadaptációkról, hiszen nagyrészt csalódok bennük. Hát itt sem volt ez másként.
Bővebb értékelés --> https://barbyesakonyvek.blogspot.com/2018/09/darcey-bel…

Biann

Nem tudom, hogy ki kategorizálta ezt a filmet, de alaposan mellényúlt, mert ez nem krimi, még inkább nem thriller, hanem egy vígjáték, az előbb említett műfajok enyhe felhangjával.
Azon kívül, hogy teljesen más volt, mint amit előzetesen ígértek (és ha már előzetes, akkor muszáj megjegyezni, hogy abban szinte az összes poént ellőtték), egyébként egy elég ütős alaptörténete volt (igaz, a mi teóriáink izgibbek lettek volna) és a színésznők is nagyon jól alakították a saját karakterüket. A poénok között sok volt vicces, nem mondanám a cselekményt sem kiszámíthatónak, összességében nézhető volt.

kedaiyun

Mozis filmnézés volt. A trailer érdekesnek tűnt, a Port.hu-n azt írták, misztikus thriller. Ezek alapján azt vártam, hogy valami paranormális téma is lesz benne, de az egyáltalán nem volt. Nem pont azt kaptam, amire számítottam, de tetszett a film. Nem unatkoztam, fenntartotta az érdeklődésemet végig. Inkább vígjátéki elemekkel volt teletűzdelve, különösen a vége felé, ami a rendező korábbi munkásságát elnézve nem is olyan meglepő. A könyvet nem olvastam még, de érdekel.
A két főszereplő, Stephanie és Emily karaktere érdekes volt, bár nem tudom, kivel szimpatizáltam inkább. Talán Emilyvel valamilyen oknál fogva. Stephanie az a típusú szereplő, aki tökéletesnek akar tűnni, szuperanyu akar lenni, és csúcsra járatott prüdériával próbálja kompenzálni a múltja sötét eseményeit. Az ilyen típusú karakterekről mindig kiderül, hogy nem olyan ártatlanok, hanem mindig van valami sötét folt a múltjukban. A buzgómócsing Stephanie tökéletes ellentéte a laza, hűvös és nyers Emily, aki öltözködésében és modorában is maszkulin.
Tetszett a felvezetés, jók voltak a beszólások is. A történetben néha volt pár pár olyan rész, ami homályos volt számomra. spoiler
Összességében szórakoztató volt a film, jók voltak a színészek, de én valami komolyabb thrillerre számítottam, ez meg inkább vígjáték volt, amit a végén kicsit túl is toltak. Viszont felkeltette az érdeklődésemet a könyv iránt.

Morn

Amikor csak azért elmész moziba egy olyan filmre, amit még otthon sem néznél meg, mert gondoltad, illene az unokatesóiddal is némi társasági életet élned és hát milyen cukik, hogy nyaggatnak a moziért #bár miután megtudtad, hogy nincs eredeti nyelvű Venom, kb nem is érdekelt semmi#, úgyhogy elmentél.
Ez egy nem rossz film, de nem is jó. Egyszer nézősnek bőven elég volt és elment, de nem szeretném ismételni. Nem volt olyan nagyon fordulatos, sejthetőek voltak a dolgok és inkább volt egy vígjáték, mintsem krimi vagy thriller vagy bármi egyéb. Csajos film, de nagyon.

Horváth_Evelyn 

Nagyon szórakoztató volt. Meglepően. És most azt érzem, hogy simán nem unnám másodjára sem. És Blake Lively borzasztóan jól néz ki, gyönyörű ruhái vannak és jól áll neki minden. Ezt hogy? :D


Népszerű idézetek

Nocharity 

Olyan kedves vagy, hogy nem is értem, hogy lehetsz még életben.

Nocharity 

– Az a gyerek egy igazi ördögfattya.
– Ez elég durván hangzik egy anyától.
– Maga anya?
– Igen. Imádom minden percét.
– Akkor biztos nem normális.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján