Kedvencelte 32

Várólistára tette 213


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nekem nagyon tetszett, mindkét színésznő zseniálisan játszott benne, főleg Anna Kendrick. Olyan természetesen lökött benyomást keltett. Blake Lively-nél éles volt a kontraszt, mert őt legutóbb A zátonyban láttam. :) Tehetséges színésznőnek tartom, jól állt neki ez a laza menő csaj fíling. Nem ült le a film egy percig se, a sok fordulat nem engedte, hogy lankadjon a figyelmünk. Nem bántam meg, hogy megnéztem :)

Nihilchan 

Valamiért a vígjáték címke nem tűnt fel, mielőtt nézni kezdtem volna, ezért meglepődtem a film elején. Egy pillanatát sem lehetett komolyan venni, de a maga módján szórakoztató volt. Anna Kendricktől nem kaptam frászt, ami már önmagában jó dolog. Viszont szerintem kevesebb csavarral működőképesebb lett volna.

Charityy 

A könyvet már olvastam előtte, így nem ért sok meglepetés. De egyébként rengeteg fordulat van benne. Blake Lively és Anna Kendrick nagyszerűen hozták a karaktereket, végig lekötött. És könyvadaptációnak sem utolsó.

Szeszj 

Meglepett mert nem erre számítottam, nagyon nem. Elég sok fordulat volt benne, olyanok amire számítottam, meg olyanok is amikre egyáltalán nem. Mondjuk egy kicsit sok is volt benne! :D
A színészek nagyon jók voltak, mind Anna Kendrick, mind Blake Lively zseniális volt, főleg a jellem változások tetszettek. Henry Golding az elején elégé idegesített, de a végére megkedveltem.
Igazából egy nagy baromság a film, de egynek tökéletes, nem is untatott. :D A soundtrack pedig szerintem nagyon jó lett.
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…

Bea_Csakegyolvasólány 

Még nem olvastam a könyvet, de a film nagyon tetszett. Mind Blake Lively-t, mind pedig Anna Kendricket nagyon szeretem, de együtt ebben a filmben nagyot alakítottak. :)

ScarlettBlair

Szupr volt, a két színésznő zseniálisat alakított benne!

Lilla99 

Meglepően jó filmről van szó. Nem igazán szoktam ehhez hasonlóakat nézni, de szerintem nagyon jó kis különleges történetet hoztak ki belőle a készítők. Teljesen más irányt képzeltem el, amikor az előzetest néztem, az ismertetőt olvastam és úgy alapjában a plakát alapján. Nagyon jól kiválogatták a színészeket is, szerettem a karaktereket. Az biztos, hogy mindenhol csak fordulatot találunk fordulat hátán, és azért várjuk hogy véget érjen a film, hogy végre mindent megtudjunk. Bár volt egy pár dolog, ami azért egyértelmű volt, például hogy spoiler, mert valljuk be spoiler. Ezen kívül viszont nem egyszer volt a fejemben, hogy „Na most akkor mi van?”. Viszont a végére egy jó kis, élvezetes filmet sikerült belőle kihozni.

bettibujdoso 

Vegyes érzéseim vannak. Tetszett is meg nem is, szerintem nagyon kiszámítható volt a legtöbb dolog, de ami meg nem volt az, az túl sok volt már fordulatnak, kicsit túl akarták tolni a filmet, de amúgy nem volt nézhetetlen, de túl jó sem.
Hímzés közben elment egynek.

babunymph 

Semmi drámaiság, de Blake Lively bármikor besétálhatna hozzám a blúz nélküli kosztümjében és feleségül vehetne.

alexakarola 

Legfőképpen a szereplők miatt akartam megnézni. Nem csalódtam, fenntartotta végig az érdeklődésem, nem lehetett tudni, hogy akkor mi is van a háttérben. Kapunk egy izgalmas történetet két jó főszereplővel és egy helyes férjjel.


Népszerű idézetek

Nocharity 

– Az a gyerek egy igazi ördögfattya.
– Ez elég durván hangzik egy anyától.
– Maga anya?
– Igen. Imádom minden percét.
– Akkor biztos nem normális.

Nocharity 

Olyan kedves vagy, hogy nem is értem, hogy lehetsz még életben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján