Ocean's 8 – Az évszázad átverése (2018) 256

Ocean's Eight
110' · amerikai · akció, vígjáték, thriller, krimi 12

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie.
Debbie Ocean tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul… [tovább]

angol
angol
magyar

Képek 10

Szereposztás

Helena Bonham CarterRose
Anne HathawayDaphne Kluger
Sandra BullockDebbie Ocean
Cate BlanchettLou
Mindy KalingAmita
RihannaNine Ball
Sarah PaulsonTammy
Richard ArmitageClaude Becker
AwkwafinaConstance
Dakota FanningPenelope Stern

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 26

Várólistára tette 210


Kiemelt értékelések

Haspók 

Szervezkedés, pörgés, átverés, csalás, egy legyőzhetetlen csapat és a sok ismert színésznő kitesznek egy jó kis filmet :) Várom a következőt !

Charityy 

Nagyon tetszett ez a rész, végre megmutatták, hogy a nők is tudnak ám eszesek lenni. Remek színésznőket választottak és hát hozták is a formájukat.

TejesMasni 

Tetszett, jó volt és izgalmas, mint az eddigi részek. Jó volt pepitában látni a történetet. Parádés szereposztás! Remek színésznőket sorakoztattak fel ebben a filmben, már miattuk érdemes volt megnézni. Örülök nagyon, hogy Cate és Helena ismét egy filmben szerepelnek. :)

Nevra 

Ezzel a filmmel úgy vagyok, hogy elmegy. Jó volt meg minden..Sarah Paulson miatt néztem meg igazából.
Rihanna nem volt rossz de, eltudtam volna képzelni nélküle.
Cate Blanchett meg király volt. Imádtam a stílusát. :D
Nagyon jól kitervelték az egész dolgot.
A végére meg nem számítottam..
Azért jó kis csapat ez.

kiruu 

Én megörültem, hogy végre a nők is megmutathatják, hogy mit tudnak, de nem lett az igazi. Elég lapos a film, sokkal kevésbé tartja fent a feszültséget, mint az előző három rész. Pedig a színészgárda jó, James Corden külön zseniális. Összességében élvezhető, de nem olyan nagy durranás, mint a korábbi Ocean's filmek.

ellamuci 

Számítottam ilyen jó film lesz. Nagyon jó volt és tetszett a történet. Végre nők is szerepeltek. Tervezem újra nézni fogom.

Valentine_Wiggin 

Nekem ez most nagyon kellett. Girlpower film, rendkívül szórakoztató, és szuper a szereposztás. Debbie haláli figura, de úgy általában, a nyolcas minden tagját megszerettem a végére.

Little_Monster 

Ez a film másik címmel és szereposztással senkit nem érdekelt volna. Ezt már azelőtt is így gondoltam, hogy láttam volna, és miután megnéztem, ugyanez maradt a véleményem. A karakterek kidolgozatlanok, és nagy részük másolat. Reméltem, hogy ha már ennyi csodás nőt összehoznak egy filmre, akkor nem egy remake lesz, hanem tele lesz fantáziával, tökös karakterekkel, és ordítani fog róla, hogy: „nézzétek, miénk a világ, azt csinálunk, amit akarunk, ráadásul férfiak nélkül!”. Ehhez képest megírtak egy közepes történetet, humort szinte egyáltalán nem tudtak belecsempészni és a mennyiség ismét a minőség rovására ment. A főszereplők legalább fele ugyanis sokkal erősebb karaktereket érdemelt volna, viszont az izgalom faktor miatt nem fért bele, hogy időt vesztegessenek backstory-ra és karakterek kibontására. A történet tehát pont annyi, amit a trailerben is látunk, igazi bonyodalom és nehézség nélkül. Mindenki szimpatikus, ezért drukkolunk nekik, egyenként és csapatban egyaránt. Mire pedig elkezdenénk meglepődni azon, hogy minden elsőre, nehézségek nélkül sikerült, már vége is a filmnek. De akkor mire a 9 csillag? Egy olyan filmre, amiben Sarah Paulson és Cate Blanchett ismét együtt játszik, csak nők a főszereplői, izgalmas, leköt, és alig várom, hogy eredeti nyelven megnézhessem, mert a szinkron valami tragikus, nem is adhatnék kevesebbet. Nem egy nagy szám, persze, de én nem is ezt vártam tőle. Ez egy csodás forgatás lehetett, amit már csak az interjúk alapján nézni is élvezet. Kár, hogy ebből a jó hangulatból kevés jön át a vásznon, de én megelégszem a tudattal, hogy ennek a filmnek a készítése valószínűleg a szereplőknek nagyobb élmény volt, mint a nézőknek.

Sister

Először ezt a részt láttam, és bevallom, messze jobban tetszett a hölgykoszorú által elkövetett bűntény, mint az eredeti Danny Ocean's-féle megvalósítás. Sandra Bullock szuper főszereplő, de Cate Blanchett és a többiek is jócskán hozzátettek az élményhez. Végig lekötötte a figyelmem, izgultam rajta és érdekelt a végkifejlet. Az eredeti trilógiához képest ez sokkal-sokkal jobb!

bkata12

Már az előzetes alapján megtetszett a film (bár nyilván ez egy előzetes célja :D). Sandra Bullock és Cate Blanchett hatalmas kedvenceim, úgyhogy szinte kötelező is volt megnéznem. És nem is csalódtam! A sztori nagyon bejött, lekötött, izgalmas volt, a poénok is jók voltak benne. A színészek szuperek voltak, Rihannat egyre jobban kezdem kedvelni. Nekem újranézős.


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Debbie: A bátyám órája.
Őr: Örökség?
Debbie: Nem, lenyúltam. *csend* Nyugi, ő is nyúlta.

Kicsicsillag95 

– Nem én voltam.
– Persze, hogy nem, csak pont 5 méterre állt onnan, ahonnan a nyakláncot ellopták, véletlen egybeesés.
– Nem, ez kőkemény alibi.
– Mi ez, genetika? Mondja, az egész család ilyen?
– Kivéve Ida nénémet.
– Könyvtáros?
– Mániás depressziós.

Kicsicsillag95 

– Úgy hívják, hogy John Fraiser.
– Te ismered?
– Az apámat és a bátyámat is ő kapcsolta le.
– Szinte családtag.

Kicsicsillag95 

Az emberek bármire képesek, hogy átverjék a biztosítót.

Kicsicsillag95 

– Egyébként mit akarnának ellopni a mosdóból?
– Hát illatosítót, szappant, törülközőt, egy három kilós gyémánt nyakláncot ezek szerint… Na és ez ki?
– Egy felszolgáló?
– És ismeri?
– Honnan a fenéből kéne ismernem?
– Milyen sznobok vagyunk.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján