Kedvencelte 19

Várólistára tette 150


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett, hogy ezeknek a szereplőknek semmi sem jött össze. :-D Apám, hogy ezek mennyit bénáztak, annyit röhögtem rajtuk. De azért volt benne olyan rész is, ami kevésbé volt vicces inkább már ciki. De jó volt így is. Rachel McAdams és Jason Bateman jó páros voltak, a kutyus pedig irtó cuki. :-) A többi színész is jó volt, bár a zsaru enyhén kattant volt, és nagyon bizarr.

moonchristal 

Szerintem ez egy remekül sikerült film, még másodszori nézésre is nagyon jól szórakoztam rajta. A csavarok miatt mondjuk másodjára kevésbé volt meg az a plusz izgalom, de mindenképpen élvezhető, és szerintem meg fogom még nézni. Már csak azért is, mert egy-két poénon annyit röhögök, hogy sokszor képes lennék újranézni. spoiler
Tetszett a koncepció, jó a zene, olyan szuper, kis sejtelmes, de mégsem lehet komolyan venni, imádtam benne az összes szereplőt, mindegyik színész megfelelően játssza a szerepét, remek a képi világ, és ötletes az összes jelenet.
Biztos újranézős. :)

BlackWidow 

Hűh…
A kutyát végig imádtam benne, ez nem kérdés.
Az elején kb. háromszor mondtam el, hogy Gary rohadt ijesztő.
Amúgy izgis volt a történet. Ha a vígjáték részt nézzük talán kicsit gyenge volt, de amúgy nekem tetszett. A sztori végét megtippeltük amúgy az elején, de erre nem számítottunk, szóval jó volt nagyon.
A végét pedig nem tudom… vagy akarnak belőle második részt, vagy csak egy poén volt az is zárásként. Vagy mindkettő.

kiruu 

Ez gagyi volt. Nehezen indul be, eléggé össze-vissza, és az érdeklődést sem tartja fenn. A kutya és a bolgár szerepelhettek volna többet. Az egész valahogy van, de nincs részletezve, zavaros, és egy akció filmhez képest lassú.

minnie

Rég láttam ilyen jó vígjátékot, a végén már a könnyem is potyogott :))

1 hozzászólás
Osli75 

Nem olyan rossz, de nem hiszem, hogy többször nézős film. Voltak benne jó poénok, de amúgy semmi extra. Rachel McAdams és Jason Bateman mondjuk hozták a jó párost, talán még a kémia is meg volt, de a többiek nagyjából felejtősek.

Zsófia 

Fuh, hogy ez milyen rossz volt! Nem vártam tőle sokat, de azt a keveset se sikerült megugrani. Vagy unalmas, vagy zavaros, és nem valami vicces. Ez már a sokadik filmem Rachel Adamsszel, de az ő szerepei nekem sosem csúsznak (ezúttal sem). A legjobb poén a filmben az üvegasztal volt, az meg fog maradni.

McMurry

Egészen eredeti vígjáték. A fordulat meglepett spoiler. Inkább az ilyesféléket preferálom, semmint az altáji humoros igénytelenkedéseket…

victoria_m997

Teljes mértékben másra számítottam. Voltak benne vicces jelenetek, a kutya imádni való, a színészek jók. A történet nekem kissé kusza, de egyszer meg lehet nézni.

balika88

Nem volt rossz film, de annyira azért jó sem. Voltak benne valóban poénos jelenetek (a kutyás messze vitte a prímet :D ), de azért sokszor nem fogom újranézni, szerintem ez 1 egyszernézős darab lett.


Népszerű idézetek

kiruu 

– A bolgárnak rengeteg téglája van.
– Kőműves?
– He? Nem, besúgói vannak.

kiruu 

– Miért használnék korpa elleni sampont?
– Valld be, mindig is hóvihar dúlt a fejeden.

Sixa

– Neked kell kiszedned.
– Mi?! Nem! Nem, én nem akarom!
– Szerinted én akarom? Láttam hogy vágsz kenyeret!

Bogesxd 

Nahát, a bolgár tojása, nem ez volt a harmadik Harry Potter film?

szaniko62

Max: Szerény kis hajlék, Tony Stark. Jarvistól kérjük az italokat?

Kameko

Van, hogy akkor értékelünk valamit, amikor már nagyon késő.

Bogesxd 

– Labilis az a torony!
– Én vagyok labilis.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján