Szemfényvesztők (Szemfényvesztők 1.) (2013) 640

Now You See Me
115' · francia, amerikai · akció, krimi 12

A világ legjobb illuzionistáinak egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a… [tovább]

angol · magyar
magyar

Képek 12

Szereposztás

Michael CaineArthur Tressler
Dave FrancoJack Wilder
Jesse EisenbergJ. Daniel Atlas
Mark RuffaloDylan Rhodes
Woody HarrelsonMerritt McKinney
Isla FisherHenley Reeves
Morgan FreemanThaddeus Bradley
Mélanie LaurentAlma Dray
José GarciaEtienne Forcier
Stephanie HonoréAtlas Groupie

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 229

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

Theana

Nem tudom, hogy tudom mindig marhára élvezni, és izgulni az egészen, de mindig vigyorgok a bűvésztrükkökön, azokon az akadályokon, amiket a szereplők még csak nem is sejtenek, és a végkimenetelen. Állandóan ugyanúgy rajongok a filmért!

AniTiger

Már nem tudom, hányadszor láttam. :'D Imádom az ilyen iszonyat állat módon összerakott, sokrétegű, mégis szórakoztató varázslós/mágusos/szemfényvesztős sztorikat! ^^

Pnikolett

Elég jó kis film volt ez,szuper szereplőgárdával. A trükkökön hol csak pislogtam hol megmosolyogtam, de a legnagyobb trükk mégis csak a végkifejletben volt. Én esküszöm nem is gondoltam arra,ami kiderült.

3 hozzászólás
kiruu 

Már az elején rájöttem, hogy én ezt valamikor láttam, de a végére egyáltalán nem emlékeztem. Nagyon szeretem ezeket a bűvész trükköket, de azt, hogy hogyan csinálják még jobban. Néha kicsit belassult a film, illetve a karaktereinket nem nagyon ismertük meg, de másodjára is tetszett.

ScarlettBlair

Nem hiszem el, hogy ezt a filmet én még csak most néztem meg. Valami hihetetlenül izgalmas volt. A nagy része alatt szó szerint tátva volt a szám. A színészek, főleg Woody Harrelson és Morgen Freeman amúgy is nagy kedvenceim. Nagyon-nagyon tetszett!

KillerCat

Nagyon tetszett. Izgalmas volt és meglepő. Közben pedig jól szórakoztam.

viky0222

És még erről is azt gondoltam, úgyse tetszene nekem… Aha… Képes voltam évekig húzni egy ilyen király film megnézését. Nagyon jól szórakoztam, elképesztőek voltak a mutatványok, a végkimenetele pedig álltai király!! A színészek egytől-egyig zseniálisak voltak, úgy összességében szuper volt, biztosan újranézős. :)

Mentavirág 

Valamiért nagyon sokáig tartott, mire végre megnéztem ezt a filmet, pedig már évek óta porosodik szegény a polcomon. Most jött el az ideje, és mivel eddig sikeresen kikerültem a spoilereket (nem volt könnyű), így minden mozzanatnak sikerült meglepetésként érnie… és hű! Imádom a „cirkuszos” dolgokat, márpedig ez a sok mutatvány, ügyeskedés nekem abba a kategóriába esik, szóval mondanom sem kell, el voltam varázsolva, ahogyan a végkifejlettől is. Próbálom is rávenni az embereket úton-útfélen, mert ezt a filmet mindenkinek látnia kell, rejtély kaland, izgalom kimaxolva. Itt aztán nem kell unatkozni! :)

Krenai 

Ez sokkal szórakoztatóbb volt, mint vártam. Féltem tőle, hogy nem fog tetszeni, de ehelyett végig lekötött, izgultam, nevettem, ámultam, úgyhogy jöhet is a következő rész. :D

Charityy 

Hogy ezt eddig miért nem neztem meg?! A látvány valami csodálatos végig és a csattanó is lenyűgözött a végén, nem értem miért nem jöttem rá.
Ekkora nagyszabású trükköt! Nem semmi! Biztos újra fogom nézni.


Népszerű idézetek

Marcsi 

A bűvészet első számú szabálya: legyél te a legokosabb ember a szobában.

pvik13 

Hogy vakíthatta el a saját egója annyira, hogy el higgye egy lépéssel előttem jár. Amikor kettővel le volt maradva.

Greywind

Jöjjenek közelebb. Még közelebb. Mert minél többet vélnek látni, annál könnyebb lesz önöket becsapni. Mert mit jelent látni? Hiszen hiába néznek, valójában szűrik a látványt. Értelmezik. Jelentésekre vadásznak. Én pedig fogom az önöktől kapott legbecsesebb ajándékot: a figyelmüket. És önök ellen fordítom.

Drucocu

– Majd hívlak!
– Nincs is meg a számom!
– Bűvész vagyok, majd kitalálom.

Zakuro 

– Most, hogy a mi kis kalandunk a végéhez közeledik, úgy érzem itt az ideje, hogy elmondjam neked a veled kapcsolatos érzéseimet.
– Oké.
– Először azt gondoltam, hogy ez a gyerek egy igazi… pöcs.
– …és?
– Ja, nem. Ennyi!

Drucocu

A tudásra jobban vágyunk, mint arra, hogy átverjenek.


Folytatása

Összehasonlítás

Szemfényvesztők


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján