Szemfényvesztők (Szemfényvesztők 1.) (2013) 701

Now You See Me
115' · francia, amerikai · akció, krimi, rejtély 12

A világ legjobb illuzionistáinak egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a… [tovább]

angol · magyar
magyar

Képek 12

Szereposztás

Michael CaineArthur Tressler
Dave FrancoJack Wilder
Jesse EisenbergJ. Daniel Atlas
Mark RuffaloDylan Rhodes
Woody HarrelsonMerritt McKinney
Isla FisherHenley Reeves
Morgan FreemanThaddeus Bradley
Mélanie LaurentAlma Dray
José GarciaEtienne Forcier
Stephanie HonoréAtlas Groupie

További szereplők

Kedvencelte 253

Várólistára tette 130


Kiemelt értékelések

Theana 

Nem tudom, hogy tudom mindig marhára élvezni, és izgulni az egészen, de mindig vigyorgok a bűvésztrükkökön, azokon az akadályokon, amiket a szereplők még csak nem is sejtenek, és a végkimenetelen. Állandóan ugyanúgy rajongok a filmért!

AniTiger 

Már nem tudom, hányadszor láttam. :'D Imádom az ilyen iszonyat állat módon összerakott, sokrétegű, mégis szórakoztató varázslós/mágusos/szemfényvesztős sztorikat! ^^

Pnikolett

Elég jó kis film volt ez,szuper szereplőgárdával. A trükkökön hol csak pislogtam hol megmosolyogtam, de a legnagyobb trükk mégis csak a végkifejletben volt. Én esküszöm nem is gondoltam arra,ami kiderült.

3 hozzászólás
kiruu 

Már az elején rájöttem, hogy én ezt valamikor láttam, de a végére egyáltalán nem emlékeztem. Nagyon szeretem ezeket a bűvész trükköket, de azt, hogy hogyan csinálják még jobban. Néha kicsit belassult a film, illetve a karaktereinket nem nagyon ismertük meg, de másodjára is tetszett.

Rahenys 

Sosem hittem a bűvészmutatványokban, ha láttam egyet, addig kattogott rajta az agyam, amíg sikerült egy kézzelfogható magyarázatot találnom rá. Ennek ellenére tetszenek, a nyuszitól egészen a „leugrok a tetőről, majd pénzzé változom” mutatványig.

Mark Ruffalo megjelenése hatalmas örömet okozott, itt is bizonyította, hogy egy remek színész. Ahogy Jesse Eisenberg is, jól állt neki ez a szerep. Morgan Freemant nem is említem, neki minden szerep jól áll.

Nagyon tetszett a film, pedig azt hittem, hogy nem fog. A mutatványok csodálatosak voltak, még akkor is, ha az egész átverés. Okosan csinálták, meg kell mondjam.
És a vége? Egyértelműen levett a lábamról, sosem gondoltam volna, hogy pont spoiler áll az egész mögött. Mit is hallottunk az elején? Mert minél többet vélnek látni, annál könnyebb lesz önöket becsapni.

Az elején a háttal álló Danielre azt hittem, hogy Benedict Cumberbatch Sherlockját látom.

ScarlettBlair

Nem hiszem el, hogy ezt a filmet én még csak most néztem meg. Valami hihetetlenül izgalmas volt. A nagy része alatt szó szerint tátva volt a szám. A színészek, főleg Woody Harrelson és Morgen Freeman amúgy is nagy kedvenceim. Nagyon-nagyon tetszett!

KillerCat 

Nagyon tetszett. Izgalmas volt és meglepő. Közben pedig jól szórakoztam.

viky0222 

És még erről is azt gondoltam, úgyse tetszene nekem… Aha… Képes voltam évekig húzni egy ilyen király film megnézését. Nagyon jól szórakoztam, elképesztőek voltak a mutatványok, a végkimenetele pedig álltai király!! A színészek egytől-egyig zseniálisak voltak, úgy összességében szuper volt, biztosan újranézős. :)

Mentavirág

Valamiért nagyon sokáig tartott, mire végre megnéztem ezt a filmet, pedig már évek óta porosodik szegény a polcomon. Most jött el az ideje, és mivel eddig sikeresen kikerültem a spoilereket (nem volt könnyű), így minden mozzanatnak sikerült meglepetésként érnie… és hű! Imádom a „cirkuszos” dolgokat, márpedig ez a sok mutatvány, ügyeskedés nekem abba a kategóriába esik, szóval mondanom sem kell, el voltam varázsolva, ahogyan a végkifejlettől is. Próbálom is rávenni az embereket úton-útfélen, mert ezt a filmet mindenkinek látnia kell, rejtély kaland, izgalom kimaxolva. Itt aztán nem kell unatkozni! :)

Krenai 

Ez sokkal szórakoztatóbb volt, mint vártam. Féltem tőle, hogy nem fog tetszeni, de ehelyett végig lekötött, izgultam, nevettem, ámultam, úgyhogy jöhet is a következő rész. :D


Népszerű idézetek

Marcsi 

A bűvészet első számú szabálya: legyél te a legokosabb ember a szobában.

pvik13 

Hogy vakíthatta el a saját egója annyira, hogy el higgye egy lépéssel előttem jár. Amikor kettővel le volt maradva.

Greywind

Jöjjenek közelebb. Még közelebb. Mert minél többet vélnek látni, annál könnyebb lesz önöket becsapni. Mert mit jelent látni? Hiszen hiába néznek, valójában szűrik a látványt. Értelmezik. Jelentésekre vadásznak. Én pedig fogom az önöktől kapott legbecsesebb ajándékot: a figyelmüket. És önök ellen fordítom.

Drucocu

– Majd hívlak!
– Nincs is meg a számom!
– Bűvész vagyok, majd kitalálom.

Zakuro 

– Most, hogy a mi kis kalandunk a végéhez közeledik, úgy érzem itt az ideje, hogy elmondjam neked a veled kapcsolatos érzéseimet.
– Oké.
– Először azt gondoltam, hogy ez a gyerek egy igazi… pöcs.
– …és?
– Ja, nem. Ennyi!

Drucocu

A tudásra jobban vágyunk, mint arra, hogy átverjenek.


Folytatása

Összehasonlítás

Szemfényvesztők


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján