Szemfényvesztők 2 (Szemfényvesztők 2.) (2016) 553

Now You See Me 2
115' · amerikai · akció, kaland, vígjáték, rejtély 12

A négy lovas, valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték… [tovább]

angol
magyar

Képek 14

Szereposztás

Lizzy CaplanLula May
Daniel RadcliffeWalter Mabry
Woody HarrelsonMerritt McKinney / Chase McKinney
Mark RuffaloDylan Rhodes
Dave FrancoJack Wilder
Jesse EisenbergJ. Daniel Atlas
Michael CaineArthur Tressler
Sanaa LathanNatalie Austin
Henry Lloyd-HughesAllen Scott-Frank
Jay ChouLi

További szereplők

Kedvencelte 98

Várólistára tette 167


Kiemelt értékelések

Theana 

Első nézésre sokkal izgalmasabb volt, mint többedjére, de még így is lekötött, hogy ismertem a végét. Az új lovasunkat az elején nehéz volt megszoknom, de közben Daniel karaktere kezdett el idegesíteni annyira, hogy a csajszit el is felejtettem. Danielnek nagyon jól áll ez a pancser pszichopata szerep, de szerintem ebbe a filmbe nem illett bele. Ezen kívül viszont abszolút hozta az első film szintjét, a trükköket, a misztikumot mögöttük. A kártyás jelenet és az eső az abszolút kedvenc. Bravúros.

Törpillaa 

Az első része nekem is jobban tetszett, de ez is jó volt, a trükkök is tetszettek, a szereplők még mindig nagyon jók, és a sztori is pörgős, látványos, szórakoztató, izgalmas. :-) Bár ebben kevesebb az akció, mint az első részében, de így is elég sokszor megnevettetett, a poénok és a beszólások nekem nagyon tetszettek. :-D Daniel Radcliffe volt az egyetlen, aki idegesítő volt, és nem igazán fogott meg a karaktere, annyira semmilyen volt, és nem is igazán értem, mit keresett ebben a filmben, attól eltekintve, hogy csak egy gazdag ficsúrt játszott, nem igazán tett semmi érdekeset a filmben, csak úgy ott volt. XD

3 hozzászólás
NaNa_88 

Nem hibátlan. Viszont a trükkök sorozata izgalmassá és érdekessé teszi. Esti kikapcsolódásnak jó. Szerethető karakterek és jó sok bűvésztrükk. :)

Rekaboni 

Vártam pár napot az értékeléssel, hogy lenyugodjak, de nem ment! Én ezt a filmet IMÁDTAM!!! Van olyan jó mint az első rész, hozta a várt színvonalat. Egyedüli negatívum számomra, hogy Harry Potter, mint gonosz elég harmatgyenge lett. DE a trükkök mindenért kárpótoltak. Nagyon izgalmas volt, két órán keresztül ültem lélegzet visszafojtva :D
Én csak ajánlani tudom mindenkinek :D

kiruu 

Az első szintjét hozta, de lenyűgözni ez sem tudott. A női karakterváltásnak nem feltétlenül örültem, bár egyikőjüket sem kedveltem, így teljesen mindegy. Eléggé kusza volt az egész, sok infóval, és csak a végére tisztázódott minden, bár nyilván nem teljesen. A finálé ütős lett, zseniális ez a bűvész dolog.

abby 

Lehetett volna ez egy jó kis nyári limonádé film, amit nem kell komolyan venni, de míg az első rész tényleg hozott egy kis frisseséget és valami szórakoztatót, addig ez csak szimplán unalmas. Nem érzem azt a feszültséget és a dinamikát, mint az első részben, haladunk, de totál érdektelen az egész, maximum az utolsó felvonás sikerült egy fokkal jobbra, mint a film háromnegyede. Nem érezni rajta a tudatosságot sem, random jönnek a jelenetek, de az átkötés rémesen semmilyen. A trükkök nyilván látványosak, de igazából megkérdőjelezhető, hogy mennyire lehetnek valóságosak, mert inkább támaszkodnak a vizuállis effektekre.
A színészek persze próbálják menteni a menthetőt (már aki), de például hiába kedvelem Lizzy Caplan-t, valahogy annyira nem illett a csapatba, a folyamatosan vinnyogó karaktere abszolút nem vicces, inkább rémesen idegesítő. Hiányzott Isla Fisher és ha már itt tartunk Mélanie Laurent is.
Ha egy mód van rá, ezt már ne nagyon folytassák.

3 hozzászólás
AniTiger 

Nem annyira, mint az első, de jó volt. :D (So happy, hogy végre Ruffalo is előrukkolt a trükkjeivel! *.*)

Mentavirág 

Érezhetően változott a felállás az első részhez képest, Isla Fisher túl színes és vidám karakter volt ahhoz, hogy ne legyen fájó a hiánya. Ahhoz képest viszont meglepően jó lett a második rész, ismét voltak benne fordulatok, érdekes trükkök, na meg jókora átverések. Most már lassan tényleg nem tudni, kiben bízhat az ember! :D Oké, a manipulatív kis szál most annyira nem jött be, de tudom, hogy valamelyest elkerülhetetlen, szóval igyekszem megszokni. Alig várom a harmadik részt is, jöhet még több trükk, imádom ezt a csapatot. :)

kkata76 

Nem volt annyira jó, mint az első rész, de azért itt is voltak meglepetések. (És Jay Chou, aki remek zenét is írt a filmhez :D)

Szeszj 

Nekem ez a rész is nagyon tettszett, a trükkök még mindig nagyon jók voltak, főleg amikor mentek a kártyáért vagy mi volt az! :D Az nagyon tetszett. A szereplők még mindig nagyok voltak, főleg Woody Harrelson, nagy arc az ember! :D Mondjuk nekem kicsit hiányzott Isla Fisher, de azért nem volt gáz Lizzy Caplan sem.
A történet is jó volt, főleg a Mark Ruffalos részek tettszettek meg a végén Morgan Freeman.
Remélem lesz még része, mert nagyon élveztem ezt is meg az első részt is! :D


Népszerű idézetek

Theana 

A Szem talán nem hazudik. De egy percig se higgyék, hogy neki ne lehetne hazudni.

Theana 

Amit látunk, azt elhisszük. De vajon igaz is?

Theana 

Egy bűvész legnagyobb ereje mindig abban rejlik, hogy bár a marka üres, ő ennek ellenére képes elhitetni a világgal, hogy valójában rejteget valamit benne. Lionel Shrike.

Theana 

Chase: Ó, és tudjátok mit mondanak. Ami Makaóban történik az ööö… a végét nem tudom, mert kínaiul van.

Theana 

Tressler: Ez a legdrágább pezsgő. Egy egész… 1,2 millió dollár. Külön erre az alkalomra tartogattam!
Merritt: Ugyanezt megveheti a Tescóban is hétszázezerért is.

Theana 

Lula: Ez a fék, ez a gáz [a motoron]. Gyere utánam!
Merritt: Csak ennyi?!

Theana 

Várj. Nyugodj meg. A Szem tudja, mit csinál.

Theana 

Lula: Azt hiszem, hogy én elvesztettem a fonalat. Totál!


Folytatása

Összehasonlítás

Szemfényvesztők


Hasonló filmek címkék alapján