Johnny English újra lecsap (Johnny English 3.) (2018) 97

Johnny English - Strikes Again
89' · francia, amerikai, angol · akció, kaland, vígjáték 12

Kibertámadás leplezi le a brit ügynököket, ráadásul a tettes további – világot megrengető – terveket is szövöget. Nagy-Britannia ezúttal is csupán egyvalakiben bízhat – Johnny Englishben. A leszerelt, iskolában oktató Englisht ismét szolgálatba hívják, hogy segítségével kézre keríthessék a… [tovább]

magyar
angol
magyar

Képek 7

Szereposztás

Rowan AtkinsonJohnny English
Olga KurylenkoOphelia
Jake LacyJason
Ben MillerBough
Miranda HennessyTara
David MumeniFabian
Samantha Russellsvéd miniszterelnök
Eddie O'Connelldiplomata
Junichi Kajiokajapán diplomata
Pino Maiellofrancia elnök

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

moonchristal 

Röviden, tömören: nagyon jól szórakoztam.
Kicsit részletesebben is: tényleg nagyon jól szórakoztam, annyit kacagtunk a moziban, mint már régen nem, nagyon élveztem. Szuper volt a zenéje, egy csomó humoros jelenet jut állandóan eszembe belőle, és még most is nevetek rajtuk. Látványos film, jó paródiája sok kém-filmnek, és ezáltal van némi elgondolkodtató vonás is a filmben.
Kedveltem benne Rowan Atkinsont, akit eddig csak az Igazából szerelemben és a Mr. Beanben láttam, de most elkezdett jobban érdekelni a munkássága. Zseniális fazon, aki remekül kihasználja a skatulyát, amiben a Mr. Bean bezárta, de jól áll neki, és azon gondolkodtam, vajon mennyit röhöghettek pl. a forgatás idején.
A többi szereplő is nagyon tetszett, mindegyikük remek választás volt. Rögtön várólistára került az első kettő is. :) Biztos újranézős.

kiruu 

Egészen szórakoztató volt. Tetszett ez a modern feldolgozás. Sokat nem vártam tőle, de kikapcsolódni nem rossz. Az ételérzékenységes poénok jók voltak. :D

Valcsa

Olyan jó lett volna, ha ez is annyira jól sikerül, mint az előzőek, de sajnos gyenge és erőltetett lett. A vr szemüveges rész nagyon jó volt, azon nagyon nevettünk… :D Meg az is vicces volt, ahogy Johnny ennyire ragaszkodik a régi, anti-digitális dolgokhoz. :) A többi nagyon lerágott csont volt, kár érte, pedig nagyon vártam ezt a filmet…

nekedcsakRia

Ria: Már az első 20 percen könnyesre röhögtem magam. Tényleg nagyon jól szórakoztam rajta. Zseniálisat alakít Atkinson megint. Humoros történet jó zenékkel megdobva. Újranézős lesz az tuti!

Frankie: Az első negyed órát nem láttam, de így is tetszett. Kiszámítható poénokkal operáltak, de attól még vicces volt.

Mr_White 

Pusztítóan gyenge ez a film. Rossz poénok garmadája (amik egyébként jó poénok voltak, tíz filmmel ezelőtt, amikor először elsütötték őket). És még csak az sem menti, hogy jól van eladva, mert a készítők még erre sem törekedtek, azt gondolták, hogy Atkinson grimaszai majd elviszik a filmet. Hát nem.

Hippoforaccus 

Hát ez jól esett. minden idők legtöketlenebb titkos ügynöke, aki valahogy mégis mindig nyer, visszatért, hogy nevetést fakasszon az arcomból.
A történet kb, az első rész sémáját követi, de nem túl feltűnően, szóval élvezhető. A poénok nagyrészt fergetegesek spoiler, és Atkinson szereplése mindent visz. Kell hozzá egy állapot, #vagy 3-4 fröccs#, de ha ez megvan, könnyesre nevetheted magad.

Kathleen 

Ez már közelebb állt az első részhez, mint a második, de aztán valahogy átcsúszott Mr. Beanbe. Komolyan ugyanazt a táncot nyomta le??? Meg hát lássuk be, kicsit megöregedett. De voltak jó pillanatok.

ppayter

Azért három-négyszer elmosolyodtam rajta, de halvány és többnyire szomorú mosolyok voltak. Kizárólag az első rész idő által megszépített, nosztalgikus emlékei miatt néztem meg, de kár volt: gyakorlatilag az összes jelenet és poén más filmekből és sorozatokból van összelopva, ráadásul minden rettenetesen kiszámítható, kínos és egyszerű. Rowan Atkinson többet érdemelne az ilyen eredendően értelmetlen és fölösleges filmeknél, de hát van az a pénz…

otaksa

Valamiért nekem bejön ez a fáradt angol humor, jókat kacagtunk rajta.


Népszerű idézetek

EszgéGabi

English kosarat dob az okostelefonnal a kukába – „ Így az ellenség szeme már nem teheti be hozzánk a lábát.”


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján