Johnny English újra lecsap (Johnny English 3.) (2018) 129

Johnny English - Strikes Again
89' · francia, amerikai, angol · akció, kaland, vígjáték 12

Kibertámadás leplezi le a brit ügynököket, ráadásul a tettes további – világot megrengető – terveket is szövöget. Nagy-Britannia ezúttal is csupán egyvalakiben bízhat – Johnny Englishben. A leszerelt, iskolában oktató Englisht ismét szolgálatba hívják, hogy segítségével kézre keríthessék a… [tovább]

magyar
angol

Képek 11

Szereposztás

Rowan AtkinsonJohnny English
Olga KurylenkoOphelia
Jake LacyJason
Ben MillerBough
Miranda HennessyTara
David MumeniFabian
Samantha Russellsvéd miniszterelnök
Eddie O'Connelldiplomata
Kajioka Junichijapán diplomata
Pino Maiellofrancia elnök

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 81


Kiemelt értékelések

moonchristal 

Röviden, tömören: nagyon jól szórakoztam.
Kicsit részletesebben is: tényleg nagyon jól szórakoztam, annyit kacagtunk a moziban, mint már régen nem, nagyon élveztem. Szuper volt a zenéje, egy csomó humoros jelenet jut állandóan eszembe belőle, és még most is nevetek rajtuk. Látványos film, jó paródiája sok kém-filmnek, és ezáltal van némi elgondolkodtató vonás is a filmben.
Kedveltem benne Rowan Atkinsont, akit eddig csak az Igazából szerelemben és a Mr. Beanben láttam, de most elkezdett jobban érdekelni a munkássága. Zseniális fazon, aki remekül kihasználja a skatulyát, amiben a Mr. Bean bezárta, de jól áll neki, és azon gondolkodtam, vajon mennyit röhöghettek pl. a forgatás idején.
A többi szereplő is nagyon tetszett, mindegyikük remek választás volt. Rögtön várólistára került az első kettő is. :) Biztos újranézős.

Theana 

Nagyon, nagyon, nagyon fárasztó volt, erre most nem voltam felkészülve, pedig én képes vagyok halálra röhögni magam a legbénább favicceken is, és én szeretem a Johnny English-filmeket. Tipikus harmadik rész volt olyan szempontból, hogy az “öreg rókát” láthattuk, ahogy minden technikát kikerülve a saját módszereivel dolgozik, de tetszett, ez illett a karakteréhez. A titkos ügynökök és elemeinek kiparodizálása nagyon tetszett, szerintem az volt a csúcsa ennek a résznek. A történetvezetés a szokásos sablonra épül, mint ahogy a főgonosz szála is. Rowan Atkinsont meg szeretem, miatta egyedi annyira ez a filmsorozat.

5 hozzászólás
kiruu 

Egészen szórakoztató volt. Tetszett ez a modern feldolgozás. Sokat nem vártam tőle, de kikapcsolódni nem rossz. Az ételérzékenységes poénok jók voltak. :D

Hippoforaccus 

Hát ez jól esett. minden idők legtöketlenebb titkos ügynöke, aki valahogy mégis mindig nyer, visszatért, hogy nevetést fakasszon az arcomból.
A történet kb, az első rész sémáját követi, de nem túl feltűnően, szóval élvezhető. A poénok nagyrészt fergetegesek spoiler, és Atkinson szereplése mindent visz. Kell hozzá egy állapot, #vagy 3-4 fröccs#, de ha ez megvan, könnyesre nevetheted magad.

Lilla99 

A második rész nem igazán tetszett, ezért féltem, hogy mit fognak kihozni az utolsóból, de szerencsére sikerült kellemesen csalódnom. Sokkal jobban sikerült, mint az előző és kezdte visszahozni az első rész színvonalát. Tetszett a történet, vicces volt hogy a bűntények mennyit változtak az előző részekhez képest. Nagy meglepetést a bűnöző kivolta egyébként nem okozott, mert szerintem teljesen egyértelmű volt, mégis minden percét élveztem. Végre visszatértek a humoros elemek, és nem úgy mint az előző részben, hogy csak ismételte magát, hanem igazi új gyöngyszemek is bekerültek a gépezetbe. Ezen kívül nagyon de nagyon hálás vagyok, hogy spoiler Összességében tetszett a záró része a trilógiának, szerintem megéri megnézni. Szóval mindenkit, aki feladta a második rész után arra biztatok, hogy adjon egy esélyt az utolsónak, mert ez már jobban hozza az első színvonalát. Bár továbbra is az a legjobb, azért ez is okoz jó perceket.

Valcsa

Olyan jó lett volna, ha ez is annyira jól sikerül, mint az előzőek, de sajnos gyenge és erőltetett lett. A vr szemüveges rész nagyon jó volt, azon nagyon nevettünk… :D Meg az is vicces volt, ahogy Johnny ennyire ragaszkodik a régi, anti-digitális dolgokhoz. :) A többi nagyon lerágott csont volt, kár érte, pedig nagyon vártam ezt a filmet…

nekedcsakRia 

Ria: Már az első 20 percen könnyesre röhögtem magam. Tényleg nagyon jól szórakoztam rajta. Zseniálisat alakít Atkinson megint. Humoros történet jó zenékkel megdobva. Újranézős lesz az tuti!

Frankie: Az első negyed órát nem láttam, de így is tetszett. Kiszámítható poénokkal operáltak, de attól még vicces volt.

Mr_White 

Pusztítóan gyenge ez a film. Rossz poénok garmadája (amik egyébként jó poénok voltak, tíz filmmel ezelőtt, amikor először elsütötték őket). És még csak az sem menti, hogy jól van eladva, mert a készítők még erre sem törekedtek, azt gondolták, hogy Atkinson grimaszai majd elviszik a filmet. Hát nem.

Kathleen 

Ez már közelebb állt az első részhez, mint a második, de aztán valahogy átcsúszott Mr. Beanbe. Komolyan ugyanazt a táncot nyomta le??? Meg hát lássuk be, kicsit megöregedett. De voltak jó pillanatok.

Dreamy

Még téliszünetben néztük meg tesókkal. Egy punnyadós nap után épp jó választás volt estére, nagyokat röhögtünk Mr Be… Rowan Atkinson alakításán. Újranézést viszont nem tervezek:D


Népszerű idézetek

EszgéGabi

English kosarat dob az okostelefonnal a kukába – „ Így az ellenség szeme már nem teheti be hozzánk a lábát.”


Hasonló filmek címkék alapján