Zsenikém – Az ügynök haláli (2008) 90

Get Smart
110' · amerikai · akció, kaland, vígjáték 12

0 díj · 2 jelölés

A CIA minden ügynöke lebukik az ellenségnek köszönhetően. A cég feje (Alan Arkin) jobb híján az elemzőjét, Maxwell Smartot (Steve Carell) veti be a bolygó megmentésére, aki világ életében ki szerette volna próbálni, milyen ügynöknek lenni. De a verhetetlen 23-as ügynök (Dwayne Johnson) helyett… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Steve CarellMaxwell Smart
Anne Hathaway99-es ügynök
Dwayne Johnson23-as ügynök
Alan ArkinFőnök
Terence StampSiegfried
Terry Crews91-es ügynök
David KoechnerLarabee
James CaanElnök
Bill Murray13-as ügynök
Masi OkaBruce

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Ákos_Tóth 

Az elmúlt idők pozitívabb tapasztalatai alapján már majdnem elkezdtem ferde szemmel nézni azokra, akik nem csípik Steve Carellt, de most már értem a vérgőzös ellenszenvüket: a csávó kegyetlenül fárasztó tud lenni, és balszerencséjére ezt kimondottan rövid ideig bírja csak el a karaktere. Nem mintha a Zsenikém amúgy többet kívánna meg tőle, éppen ezért, bár látszólag ő a mozi arca és hajtómotorja, tulajdonképpen nem rá, hanem a nagy egészre haragszom. Anne Hathaway-re is, mert ő viszont lelkesen asszisztál a főhős produkciójához.
Egyébként annyira nem vészes a helyzet, inkább ízetlen ez a mozi, mint ízléstelen, de akárhogy csűröm-csavarom, nem tudok vele kapcsolatban egyetlen megmosolyogtató pillanatot sem felidézni. Hacsak nem a nagydarab orosz maffiózó leszerelését a meglepetés és az asztalsarok segítségével…

Saileach 

Hm, tulajdonképpen egész szórakoztató volt a maga módján, bár kémparódiából láttunk már talán jobbat is. De Steve Carell jó volt a szürke kis aktakukac szerepében aki végül minden bénasága ellenére legyőzi a nagydarab és jóképű spoiler sztárügynököt, és még a lány is az övé lesz – meg egy kutyus. :) Egyszer nézhető matiné-vígjáték.

Ancsúr 

Steve Carell annyira szerencsétlen ebben a szerepben, hogy az már fáj!

KyKy

Senki ne nézze meg ezt a filmet, hacsak nem muszáj valamilyen okból kifolyólag (én egy kihívás miatt vetemedtem erre a dologra… sajnos). Mérhetetlenül unalmas, gagyi, semmitmondó, erőltetett poénokkal van teletűzdelve, de ahelyett, hogy nevethetnék törne rám, csak ideges leszek, mert ilyen idiótaságokat kell néznem. Arra számítottam, hogy ennyi hírességgel legalább egy elfogadható filmet kapok (hiszen nem volt hype-olva, így azt nem is feltételeztem, hogy esetleg jó lehet), ehelyett kaptam ezt a foscsikupacot. Sajnálom, hogy végignéztem, mert semmi pozitívumot nem tudok mondani róla, pedig igyekeztem. Még csak el sem mosolyodtam egyetlen jeleneten sem. Borzalmas.

Popovicsp87 

Nem a legjobb kémparódia, de amit Steve Carell leművel, arra nincsenek szavak.
Néhol kifejezetten vicces, főleg Smart és 99-es párosa.

Hippoforaccus 

20 perc után ejsutottam arra a pontra, hogy elkezdtem beletekergetni, mert unalmas, és a rossz fajta kretén humor van benne, szóval fel is adom.

Dexter79 

Harmatgyenge, és nagyon fárasztó, alig tudtam végignézni. Talán csak Anne dobta fel kicsit a filmet.

Gabriella_Balkó 

Hát nekem ez nagyon tetszett, jót szórakoztam rajta. :D

VMalfoy 

Imádtam. Eddig A kém volt a kedvenc kémfilmem, de per pillanat nem tudok dönteni a kettő között.


Népszerű idézetek

katy_swartz 

-Sütit?Ingyen?
-Köszönöm,nem.Engem más érdekelne.
-Kenyér?
-Valami ..meleg.
-Van zsömlénk az most sült ki.
-Annál is forróbb.Sokkal forróbb.
-Van állandó barátom.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján