Agyas és agyatlan (2016) 127

Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt mosollyal szállnak szembe a veszéllyel, és megküzdenek a világuralomra törő őrült ellenséggel.
De néha menekülniük kell. A… [tovább]

magyar

Képek 25

Szereposztás

Sacha Baron CohenNorman 'Nobby' Grimsby
Mark StrongSebastian Grimsby
Isla FisherMargaret
Penélope CruzKate
Rebel WilsonLindsey
Annabelle WallisMarianne
Scott AdkinsLukashenko
Gabourey SidibeBanu, a takarítónő
Sam HazeldineChilcott
Johnny VegasMilky Pimms

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

kiruu

Nem vagyok jó hangulatban a Lánybúcsú után, de azért sikerült kétszer nevetnem. Ez egy nagyon beteg, nagyon alpári, és nagyon gusztustalan film. Vegyétek komolyan a 18-as karikát! :D
Úgy gondolom, hogy ez inkább pasiknak való film, ők tudnak röhögni ezeken a vicceken. Ez nem lenézés, meg semmi, csak úgy éreztem, hogy ehhez túlságosan lány vagyok. Paródia, beteg és perverz viccek nagyon sok alpáriság és valami akció szerű vígjáték.
Amúgy hihetetlen, hogy Mark Strong még egy ilyen szerepben sem veszít a méltóságából. Imádom. Ja, és hakuna matata!

piciszusz 

Régen láttam ennyire trágya, alpári filmet, de baromi jókat röhögtem rajta.

1 hozzászólás
Londonna 

Nemrég értem haza a moziból és még csak keresem a szavakat… :D Ez egy olyan, de olyan, de olyan egy beteg film volt… :D Hát igen, aki meg akarja nézni, az kalkulálja bele, hogy Sacha Baron Cohen nem csak főszerepli, de jegyzi is a forgatókönyvet… Szóval olyan is. De (!) ennek ellenére – szerintem – rendkívül szórakoztató a beteg poénok ellenére is. Néha már szégyelltem magam kicsit, hogy röhögök valamin, ami inkább szánni való lenne, de a film végére helyrebillent a lelki békém, mert összeraktam a mondanivalót és érteni véltem benne a fricskát.
Én lepődtem meg a legjobban, amikor ráébredtem, hogy ez a film alapvetően konkrétan egy Kingsman-paródia. Elképesztően sok helyen láttam viszont „ugyanazt”… Csak most Mark Strong volt bizonyos szempontból Galahad bőrében. :) Ő mészárolt és az ő szeméből követték nyomon az eseményeket. :) Aztán a kricsmi, a söröskorsók, eleve a kémes-alap, és akkor a főgonoszról, annak tervéről és miértjéről még nem is szóltam. Szóval igen, aki szerette a Kingsmant és el bírja viselni a nagyon kifordított paródiát (a paródia paródiáját), akkor ezen is jól fog szórakozni.
A filmben nagyon sok a +18-as jelenet… És hát poénkodnak is vele, elég szemérmetlenül. Néha el kellett fordulnom kínomban, mert nem vagyok prűd, de na… :D Ennek ellenére még a fordulgatásoknál is röhögtem. :)
Mark Strong egy félisten, ó te jó ég, az a test… (♡_♡) Köszönöm az operatőrnek és a rendezőnek, hogy ennyit mutogatták őt félmeztelenül, igazán felemelő a látvány, hölgyeim. :) Mark egyébként elképesztően jó fej volt, hogy ezt a rengeteg ökörséget bevállalta, csomoszór komplett hülyét csinált magából és én pironkodtam helyette is… De annak örültem, hogy megismerhettem egy ilyen arcát is, tetszett, hogy ennyire laza is tud lenni… Aranyos, édes pasi és bár nem ez a legjobb filmje, megbocsátom neki, hogy bevállalta, mert jól játszik, egyébként is jó színész és kész. :)
A filmben fontos szerep jut a focinak. Nekem egy kicsit emiatt nem csak Kingsman, hanem Fever Pitch paródiának is tűnt, elég csak Mark múltjára gondolni és mindjárt értelmet is nyer. :)
És ami még tetszett, hogy az amerikai választási kampányt sem hagyták szó nélkül a készítők. :)
Jaj, annyi mindent szerettem volna írni erről a filmről, de mivel friss az élmény, csak csapongok jobbra-balra. Szerintem itt most be is fejezem. :) Nagyon-nagyon sok jó duma van benne, ki lehetne idézni a fél filmet szerintem… :)
Összességében a túl sok szex / férfiak legbecsesebb szerve ellenére én élveztem. Kifejezetten jól esett most nekem ez a nagyon hülye film. Még mindig fáj egy kicsit a fejem, annyit nevettem… Köszi Sacha, de főleg köszi Mark… (Ja, mert azt nem is írtam, hogy alapvetően csak miatta mentem el megnézni. De nem bántam meg. :))

És itt van még egy kis olvasnivaló, „kritika” a filmről… :) (nem én írtam): http://doktorkiafene.blogspot.hu/2016/03/g-nap.html

lipotdorka

Hatalmas pozitív csalódás. Igazából meg sem akartam nézni, de hát ezt dobta a gép. :D
Lehet, hogy csak jó hangulatban voltam hozzá, de végigröhögtem (néha kínomban) az egészet. Elég gusztustalan és primitív, de egynek tökéletes.

christine

Ezt a filmet bandásan néztük meg, voltunk vagy 20-an, így persze, hogy vicces volt, közben mi is elbaromkodtuk a dolgokat, viszont a film nagyon sokat nem nyom a latban, nem hozott semmi újat a maga műfajában, sőt kicsit el is rettenti az embert a humoros, direkt elbaromkodott filmektől.

Gabye 

Mit is mondhatnék…Röviden csak annyit hogy életem leghosszabb 82 perce volt amit eléggé sajnálok hogy erre az izére pazaroltam. Mindig reménykedtem hogy lesz benne legalább egy-két normális poén, nem csak az alpári „viccek” és az alpárinál is rosszabb helyzetkomikum. Hát nem lett, úgyhogy szinte hősnek érzem magam, amiért kibírtam a végéig. Amit meg végképp nem értek, hogy viszonylag normálisnak tünő színészek hogy vállaltak ebben szerepet, nem olvastak forgatókönyvet??

Szeszj 

Nagyon nagy film volt, komolyan először azt hittem hogy valami nagyon szar film lesz, amit nem fogok megnézni, aztán mégis rászántam magam, mert mondták mások hogy nézem meg, és igazuk volt, mostanában nem láttam ilyen filmet ami nagy baromság, és igaz hogy vannak benne alpári dolgok, meg olyan dolgok ami huu egy kicsit durvák, de szerintem ez a film így van jól, én komolyan sokat nevetem rajta, már az elejétől fogva, nem semmi volt, az első pillanatól kezdve tudtam hogy valami nagy idiótaság lesz ez a film és nem is kellet csalódnom! :D Értékelés: Történet:5/5* Maga a történet nem rossz, főleg a mondani valója, az nagyon rendben van! És vicces formában adják le, én főleg az elefántos résznél haltam meg, azon annyit nevetem hogy huu, az kész volt az a rész! :D Szereplők:5/5* Sacha-t eddig is bírtam, nagyon nagy arc és jól játssza a hülye szerepeket! :D Mark-ot meg eddig is nagyon bírtam, de ebben a filmben is valami nagyon állatul játszót és mindent beleadott a szerepbe, úgy hogy le a kalappal előtte! :D Zene:5/5* Amikor a két testvér találkozott, akkor volt egy nagyon jó zene! :D Vége:5/5* Én azon meghaltam, főleg a legeslegvégén mikor Nobby ott van a hajón, az teljesen kész! :D Összegzés:10/10 Nagyon állat film volt, biztos hogy majd megnézem még egyszer! :D

TribeBubu 

Alapvetően bírom Sacha Baron Cohen humorát, sőt ez a film is rendben lenne, de a gusztustalan és erőltetett homoszexuális bolondozással leállhatna. Pedig csak két-három ilyen jelenet volt ebben, de azok nagyon durván gyomorforgatóak voltak, ez pedig elég is ahhoz, hogy az embernek elmenjen a kedve az egésztől.
Rejtély számomra, hogy olyan remek színészek, mint Mark Strong és Penélope Cruz hogyan vállalhatnak el ilyen filmet.

Ditta 

Ritkán fordul elő velem, hogy egy filmet nem bírok végig nézni (egészen pontosan ez volt a 2. ilyen eset), mert hát ~2 órát az ember csak kibír, de ennél a filmnél nem. Az én szótáramban az alpári viselkedés nem hogy nem azonos a viccessel, de elég távol esnek egymástól. És bizony van egy szint, ami alatt még az időmet sem vagyok hajlandó rápocsékolni.
Lehet itt sem ártana egy „félbehagyom” gomb, mint a molyon.

Pasxalitsa

Hihetetlen, hogy ezt a filmet valaki élvezi. 5 perc után kikapcsoltam. Kritikán aluli. Alpári, közönséges és egy cseppet sem vicces. :(


Népszerű idézetek

Londonna 

Miattad meghalt az Igazságügyi Világszervezet elnöke, Harry Potter pedig AIDS-es! Neked három másodperc alatt sikerült az, ami Voldemortnak nyolc filmben nem jött össze!

Londonna 

Pont úgy nézek ki, mint Sharon Stallone az Elemi Öszvérben.

Londonna 

– Ő pedig itt Leu. Azért hívjuk így, mert leukémiás.
– Ez rettenetes.
– Nem beteg… Azért borotváljuk kopaszra, hogy kapjunk egy kis segélyt.
– Mi?
– Figyeljé' csak! Ez a nagy golyó egy aranybánya. Egy kis tragédiával heti 65 fontot kaszálsz.

Londonna 

– Kérdezhetek valamit? Akkor te most Vin Diesel dublőre vagy, vagy bérgyilkos, aki AIDS-es gyerekeket nyír ki?
– Titkosügynök vagyok, és képzeld, az MI6-nek dolgozom.
– És ezt mérnem tudhatja az egyszem bátyókád?
– Azért, mert mint az előbb említettem, a munkám titkos.

Londonna 

– Honnan tudod, hogy Anglia bekerül a döntőbe?
– Hát cumi, ha nem. Mer' ezt most varrattam. „Anglia! Világ Sampiónesz! 200016”
– Szerintem inkább kétszázezer-tizenhat.
– Nem, figyu: kétezer – tizenhat.
– Az pontosan 198.000 év múlva lesz.
– Vágod, hogy két nullát is kaptam ajándékba? Ne légy sötét!

Londonna 

– Várj! Mivel kém vagy, senki se tudja, hogy van egy tesód.
– Pontosan.
– Hát akkor… van egy tuti rejtekhelyem, kicsi Bond.

Londonna 

És ő a legkisebb babánk, a mi Chuck Norriskánk.

Londonna 

– Rohadtul szeretlek.
– Én is tégedet.

Londonna 

– Figyu, mire jó ez a piros gomb?
– Ááá! Ilyen nincs!
– Mi van?
– Belelőttél egy nyomkövetőt a nyakamba!
– Legalább nem tűnsz el megin' 28 évre…


Hasonló filmek címkék alapján