Nyomd, bébi, nyomd (2017) 200

Baby Driver
113' · amerikai, angol · akció, vígjáték, krimi 16

0 díj · 1 jelölés

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg – de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is… [tovább]

angol
magyar

Képek 21

Szereposztás

Ansel ElgortBaby
Lily JamesDeborah
Kevin SpaceyDoc
Jamie FoxxBats
Jon BernthalGriff
Jon HammBuddy
Eiza GonzálezDarling
CJ JonesJoseph
Hudson Meekfiatal Baby
Sky FerreiraBaby anyja

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 38

Várólistára tette 167


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nem vagyok oda az akciófilmekért, de ezt imádtam! Egyszerűen minden passzolt. Imadtam Baby karakterét, ahogy egyre jobban megismertük és megtudtuk, hogy miért hallgat folyton zenét.
A zenék fantassztikusok, ilyen jó soundtracket se hallottam még. És ami a legjobb, hogy a film szinte összes mozzanata, a nagy rablások is a zenére történnek, ami remek hangulatot adott neki.
Vicces jelenetek is voltak bennne bőven és a szerelem is helyet kapott. Baby és Deborah szerintem nagyon jól összeillettek. A végén is meglepődtem, mikor spoiler
Meg Baby hogy vezet, te jó isten! :o Elég jól nyomja!
spoiler

NaNa_88 

Ez a film sokkal komolyabb volt, mint amire számítottam. Egy könnyed, humoros akciófilmet vártam. A végére eléggé bedurvult, úgyhogy a könnyed jelző csak az elejét érintette. Poénok területén sokkal kevesebb volt és egyik sem volt az az igazán térd csapkodós, de nem is éreztem szükségét, hogy beleeröltessék. Fantasztikus zenék és pörgős akciójelenetek sorozata, amiket nagyon szerettem. Emellett pedig, természetesen a szerelem sem maradhatott el. Egy leheletnyi furcsaság is helyet kapott, amit én többnyire díjazni szoktam és ez itt sem volt másként.
Tuti ismétlés lesz!

agi89 

I.
M.
Á.
D.
T.
A.
M.
!

Sokszor újra (helyenként szájtátva) nézős (hol ezért, hol azért marad(t) úgy :P)!

Soroljam? Na jó.
az Autó. Subaru Impreza
az Autóvezetési tyűazannya. *-*
a Zenék.
a Történet egyszerű zsenialitása.
a Színészi játékok.
a Fényképezés.
az Izgalmi faktor.

Ansel Elgort eddig is nagyon szerettelek, de ez után a film után… rányomtam a ♥ gombra. :D Remélem több hasonló zseniális filmszerepet kapsz!

Rekaboni 

Kedvencelve. Imádtam! Lövöldözés, autók, zenék. Nagyon jó zenék. Egy igazi akciómusical. Nagyon pörgős, minden a zene ritmusára történik. A színészek is nagyon klappolnak, még a csajt is bírtam, ami elég ritkán történik meg. Nem is tudok negatívumot mondani. 2 óra tömény akció nagyon jó ritmusban és annyira leköt, hogy senki nem fogja az óráját nézegetni. Nem is szaporítom a szót mindenki menjen és nézze meg magának.

NinaAva

Mikor beültünk a filmre, picit féltem, hogy kevés jó poént hagytak meg az előzetes után. Hát nem volt mitől tartanom, állati volt.
Imádtam Ansel babapofiját, a háttértörténetét, bár ha csak egy picivel több belátásunk lett volna bele (valamiért imádom a filmekben a szereplők előéletét firtatni, ez valami különös mániám).

Volt benne akció, sok sok vér, néha nekem már sokszor értelmetlenül sok is, romantika, jól kitalált karakterek, okésan felépített történet, király zenék, egy letörő vég, és happy end, na meg király fedőnevek.

Nagyon ott volt, és már rég hiányzott egy ilyen újabb akciófilm ami, huh. Nem tudok beszélni…

negike 

Fuuu nagyon de nagyon jó volt. Az egész annyira jól elvolt találva. Imádtam benne az akciót, azt hogy közben vicces volt és azért cuki részek is voltak benne! :D A zene valami fantasztikus volt, meg az hogy minden zenére ment! Na és a kocsik, huu valami gyönyörűek! ^-^ Ansel Elgort-ot eddig is imádtam, de ebben a filmben nagyon jó volt! :D A többi szereplő is jó volt. Biztos hogy még megnézem a közel jövőben! :D

Fay 

A trailer egyáltalán nem adja vissza a filmet.
Imádtam, viszont amire leginkább kitérnék, hogy Anselnél jobb színészt nem is találtak volna Baby szerepére! Teljesen ráillik a karakter. Ansel nemcsak színész, de táncos, zenész és modell is. Az utóbbin kívül mindet megcsillogtatta a filmben.
Nem mellesleg ilyen jó filmzenékkel rég találkoztam.

strangelove 

Szédítően eredeti, nem is lőném le, hogy voltaképpen milyen műfajú filmről van szó (úgy tűnik a kritikák ezt bátran megtették). Én biztosan nem voltam erre felkészülve. Ezzel együtt látványosan többet gondol magáról az egész produkció, mint amit valójában képes nyújtani. Messze nem olyan leleményes, szellemes, ötletes és elragadó. Különösen a vége ront az összképen, a kvázi főgonosszá avanzsálódó karakter és Baby párharca egyrészt elnyújtott, másrészt nagyon olcsó, hatásvadász eszközökkel operál ezen a szálon Wright. Arra sem nagyon tudok gondolni, hogy idézőjelbe kellene tenni ezt a részt: nem, itt látványosan elfogyott a kreativitás. Mindezzel együtt, hogyha tehetném, egyből nézném újra, és ez elég ritkán fordul elő.

Marla_Singer

Ez most tényleg bejött. Zenére komponált üdítő színfolt az akció palettán.

Zsófia 

Azt hittem év elején, hogy Drive-ot semmi nem fogja felül múlni, pedig most mondom magamnak, hogy a Baby Driver nagyon csúnyán befarolt mellé az első helyre. Ez a film okos, pörgős, látványos, semmiből sincs benne túl sok, mégis üt, mint egy jobb egyenes. Van körülbelül 5 befejezése, és mégsem éreztem azt, hogy jesszus, miért nem vágták már el? Hát nem volt még elég? Nem bizony!

Legalább egy tucat olyan csavar van benne, amitől leesik az ember álla. A zene és a képek kapcsolata virágcsokor a szemnek. A szereplők komoly, kidolgozott karakterek, mindüknek van motivációja és mélysége. Sose tudhatod, hogy akit épp kedvelsz, az nem fog-e lelőni a következő jelenetben, és azok a párbeszédek, amiket levágnak… Na meg akik nem beszélnek… Itt még azok is nagyot dobnak, akik csak bólogatnak és pislognak! Az év meglepetésfilmje.


Népszerű idézetek

Pandalin 

-Mi találkoztunk már…
-Nemtom, te még élsz nem?
-Aha.
-Akkor nem találkoztunk.

I_luv_Krisztián 

Postás hölgy: A maga fia?
Baby: I… igen.
Postás hölgy: Hány éves?
Baby: Négy.
Sam: Nyolc.
Baby: Eszméletlen, milyen gyorsan nőnek.
Postás hölgy: És van neve is?
Baby: Halljuk, van neved is?
Sam: Sam.

Pandalin 

-Ez meg milyen maszk?
-Austin Powers.
-Doc azt mondta Michael Myers!
-Ez Mike Myers!
-A Haloween-es maszkról volt szó!
-Ez egy Haloween-i maszk!
-A gyilkosról beszélek a Haloween-ből.
-Ja Jasont mondod!
-Nem!

I_luv_Krisztián 

Buddy: Azért Baby, mert még nem tanult meg beszélni.

rapchee 

Griff: Okay, folks, if you don't see me again, it's 'cause I'm dead.

1 hozzászólás
katy_swartz 

Ne bízzatok csak egymásban , és ne nézzetek hátra!

katy_swartz 

-Csak mi leszünk , a zene és az út.
-De hát nincsen autónk , és zenénk sincs.
-Dehogynincs.
-Kifelé!
-Nézd már ott jön Bonnie és Clyde.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján