Nyomd, bébi, nyomd (2017) 498

Baby Driver
113' · amerikai, angol · akció, vígjáték, krimi, zenei 16

1 díj · 10 jelölés

Bébi (Ansel Elgort) első ránézésre ártatlan, mint egy ministránsfiú. Hallgatag, odavan a jó zenéért, és egy helyes csajért (Lily James). Csak munka közben táltosodik meg – de akkor képtelenség utolérni, és nem is nagyon ajánlatos megpróbálni. Ugyanis Bébi bankrablók sofőrje: a legprofibbak is… [tovább]

angol
magyar

Képek 21

Szereposztás

Ansel ElgortBaby
Lily JamesDeborah
Kevin SpaceyDoc
Jamie FoxxBats
Jon BernthalGriff
Jon HammBuddy
Eiza GonzálezDarling
CJ JonesJoseph
Hudson Meekfiatal Baby
Sky FerreiraBaby anyja

További szereplők

Kedvencelte 73

Várólistára tette 182


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nem vagyok oda az akciófilmekért, de ezt imádtam! Egyszerűen minden passzolt. Imadtam Baby karakterét, ahogy egyre jobban megismertük és megtudtuk, hogy miért hallgat folyton zenét.
A zenék fantassztikusok, ilyen jó soundtracket se hallottam még. És ami a legjobb, hogy a film szinte összes mozzanata, a nagy rablások is a zenére történnek, ami remek hangulatot adott neki.
Vicces jelenetek is voltak bennne bőven és a szerelem is helyet kapott. Baby és Deborah szerintem nagyon jól összeillettek. A végén is meglepődtem, mikor spoiler
Meg Baby hogy vezet, te jó isten! :o Elég jól nyomja!
spoiler

NaNa_88 

Ez a film sokkal komolyabb volt, mint amire számítottam. Egy könnyed, humoros akciófilmet vártam. A végére eléggé bedurvult, úgyhogy a könnyed jelző csak az elejét érintette. Poénok területén sokkal kevesebb volt és egyik sem volt az az igazán térd csapkodós, de nem is éreztem szükségét, hogy beleeröltessék. Fantasztikus zenék és pörgős akciójelenetek sorozata, amiket nagyon szerettem. Emellett pedig, természetesen a szerelem sem maradhatott el. Egy leheletnyi furcsaság is helyet kapott, amit én többnyire díjazni szoktam és ez itt sem volt másként.
Tuti ismétlés lesz!

Törpillaa 

Imádom. ❤ Hát ez nagyon jó volt. Izgalmas, akciódús jelenetek, látványos, egyetlen kis romantika, krimi, tökéletes színészek, jó zenék, és egy kis csipet humor. Voltak vicces jelenetek, de többségében nagyon komoly is volt a sztori. Imádtam Ansel Elgort Baby karakterét nagyon jól állt neki ez a szerep. Cuki volt, ahogy a zenékre mozgott, és reagált, meg a autók vezetése nagyon király volt. :-) ❤

Theana 

Nekem tetszett. Jól elszórakoztam rajta, még talán újra is nézem valamikor, a végét meg kinyomom. A hangvágás tökéletes volt, a soundtrack agyon hallgatós, lábon dobolós. Amikor Ansel szaladgált a kocsik között, alatta meg ment a lábon dobolós szám, izgultam. Nem néztem az időt, gyorsan elrepült a 2 óra. Próbáltam elvonatkoztatni Lily Jamestől való idegrohamomtól, és talán még az autós jelenetek felvevését pontosíthatták volna egy kissé, na meg a vége… De jó volt.

agi89

I.
M.
Á.
D.
T.
A.
M.
!

Sokszor újra (helyenként szájtátva) nézős (hol ezért, hol azért marad(t) úgy :P)!

Soroljam? Na jó.
az Autó. Subaru Impreza
az Autóvezetési tyűazannya. *-*
a Zenék.
a Történet egyszerű zsenialitása.
a Színészi játékok.
a Fényképezés.
az Izgalmi faktor.

Ansel Elgort eddig is nagyon szerettelek, de ez után a film után… rányomtam a ♥ gombra. :D Remélem több hasonló zseniális filmszerepet kapsz!

Haspók 

Nagyon izgalmas volt, tele pörgős akciójelenetekkel, utánozhatatlan autós üldözésekkel, klassz színészi játékkal, fasza soundtrack-kel. A végére aztán nagyon bedurvult, be is csúszott néhány túlzás, karakteridegen dolog, stb, de ennek ellenére nem panaszkodhatok, mindvégig hozta az akciófilmekre jellemző adrenalin- löketet.

unknown

Zene füleimnek… tenyleg jó volt.
Zenés filmekért nem rajongok (és nem is fogok), de ezt kibírtam. Legalábbis azért, mert nem valami idegesítő musical-es volt. Hanem egy akciófilm, egy zenére kattant sráccal a főszerepben.
Kedvenc részeim az üldözések voltak. Autóval, vagy éppen gyalog, futva, mindegy. Pörgős volt, főleg a végén, mikor már bedurvultak. Néhol volt egy kis túljátszás, ami nem volt reális, de ez még belefért. spoiler
Baby stílusa, tánca, viselkedése kicsit furcsa volt, de jópofa. A tagok, akiket fuvarozott, azokat is jól összeválogatták, így hát érdekes csapatok alakultak. Az ő személyiségük is tetszett.
A szerelmi rész is jó volt, valamint Baby háttertörténete.
Zene kikapcs. Viccelek, spoiler megállás nélkül. spoiler :D

2 hozzászólás
Rekaboni 

Kedvencelve. Imádtam! Lövöldözés, autók, zenék. Nagyon jó zenék. Egy igazi akciómusical. Nagyon pörgős, minden a zene ritmusára történik. A színészek is nagyon klappolnak, még a csajt is bírtam, ami elég ritkán történik meg. Nem is tudok negatívumot mondani. 2 óra tömény akció nagyon jó ritmusban és annyira leköt, hogy senki nem fogja az óráját nézegetni. Nem is szaporítom a szót mindenki menjen és nézze meg magának.

Lili98

Jaaaaj nekem ez nagyon tetszett!
Baby haláli volt a zenéivel :D
Eseménydús, izgalmas, humoros és amennyire kell romantikus.
A zenéje eszméletlen te jó ég. 10/10
Kicsit nekem már sok volt a lövöldözés és az autós üldözés, de ez csak én vagyok.
Szerintem tök jó volt, újranézném szívesen, de nem most annyi film vár még rám..:D

de a zenéje komolyan 10/10

Popovicsp87 

Ez igen! :D
A béna magyar cím ellenére ez egy nagyon jó rablós film. Baby karakterét nagyon jól eltalálták és ahogy a zenéket kiválasztották a jelenetekhez, az zseniális. :D
A történet érdekes, bár néhány jelenet eléggé hajmeresztő.


Népszerű idézetek

Theana 

Doc: Nem gáz, ha valaki befogja a száját.

Pandalin 

-Mi találkoztunk már…
-Nemtom, te még élsz nem?
-Aha.
-Akkor nem találkoztunk.

Papp_Fanna8 

Postás hölgy: A maga fia?
Baby: I… igen.
Postás hölgy: Hány éves?
Baby: Négy.
Sam: Nyolc.
Baby: Eszméletlen, milyen gyorsan nőnek.
Postás hölgy: És van neve is?
Baby: Halljuk, van neved is?
Sam: Sam.

Pandalin 

-Ez meg milyen maszk?
-Austin Powers.
-Doc azt mondta Michael Myers!
-Ez Mike Myers!
-A Haloween-es maszkról volt szó!
-Ez egy Haloween-i maszk!
-A gyilkosról beszélek a Haloween-ből.
-Ja Jasont mondod!
-Nem!

rapchee 

Griff: Okay, folks, if you don't see me again, it's 'cause I'm dead.

1 hozzászólás
katy_swartz 

– Csak mi leszünk , a zene és az út.
– De hát nincsen autónk , és zenénk sincs.
– Dehogynincs.
– Kifelé!
– Nézd már ott jön Bonnie és Clyde.

Papp_Fanna8 

Buddy: Azért Baby, mert még nem tanult meg beszélni.


Hasonló filmek címkék alapján