Az olasz meló (2003) 162

The Italian Job
111' · francia, amerikai, angol · akció, thriller, krimi 12

Charlie Crocker agya a legtökéletesebb rablásokat terveli ki. A megvalósítás sikere viszont már emberein múlik. Egyszer számított csak rosszul: amikor Velencében egyik embere lelépett az egész szajréval. Egy évvel később Los Angelesben bukkan a rabolt arany nyomára. Úgy akarja visszarabolni… [tovább]

angol

Képek 10

Szereposztás

Mark WahlbergCharlie Croker
Charlize TheronStella Bridger
Edward NortonSteve
Jason StathamRob
Donald SutherlandJohn Bridger
Seth GreenLyle
Hirdetés

Kedvencelte 37

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

christine

Ennek a filmnek a hatására átértékeltem magamban a hasonló témájú történetemet…
Atyaég. Ez nekem most nagyon kellett. Baromira tetszett. Többször nézős lesz, az tuti. Úgy a cselekmény, mint a szereplők rendben voltak. Ok-okozat is stimmelt. Minden klappolt. Szerelem első látásra ez. <3

TejesMasni 

Izgalmas és pörgős akció film volt, egy percet sem unatkoztam. Kellemes kikapcsolódást nyújtott számomra. A színészek jól alakították a szerepeiket. Charlize Theron miatt néztem meg és nem csalódtam, egy csöppet sem. Jól játszott, mint mindig. Nálam ez a film biztosan többször nézős. És a Mini Cooper-ek egyszerűen elképesztőek!!!

Izolda

Pöpec akciófilm. Nem több, de azt tudja.

tomi0803

Pörgős kis film, sokadjára is kellemes kikapcsolódás. (De repül az idő, milyen fiatalok voltak… :O)

Bubu 

Ez igen! Ritka az olyan remake/átirat, ami jobbra sikerül az eredetinél. Igaz, ez esetben nagyon át lett írva a történet, de azt hiszem, szükség volt rá ahhoz, hogy a 21. század filmjei között megállja a helyét.
Remek szereplőgárdát szedtek össze, minden színészhez illik a rászabott karakter, és megfelelően meg is formálják őket.
Azért pedig külön pacsi a készítőknek, hogy a Mini Morrisokat nagyjából ugyanúgy elhelyezték a filmben, ahogyan az eredetiben szerepeltek, sőt, úgy néztem, az üldözéses jelenetek koreográfiája is nagy részt az 1969-es filmből lett átemelve.
Az viszont furcsa volt, hogy ez is a The Italian Job címet kapta, mégis az első jelenet játszódik csak Olaszországban.
Azt pedig sajnálom, hogy ennyire eltért a befejezés az eredetiétől. Mégis valahogy ez a remake jobban tetszett :)

TVera

Izgalmas, pörgős, magával ragadó film, minden értelemben tetszett. Imádom a könnyed akciófilmeket és ez egészen olyan volt. Szuper színészekkel, ötletes jelenetekkel, vicces részekkel sokt nevettem rajta. Pöpec Rob és Nepster Steve volt a kedvencem.:))
A robbantós részek egészen zseniálisak.:)

Dexter79

Tisztában vagyok vele, hogy nem egy Oscar díjas alkotás, de nekem elég, hogy Wahlberg és Statham együtt játszik benne. Ez kiegészítve Seth Green humorával, bénázásával egy jó kis mozit ad.
A helikopteres üldözést leszámítva nekem minden jelenet tetszett, persze tudom, hogy nem lehet így ugratni az autókkal, stb, de szerintem jól ki volt találva a sztori. Plusz csillag a velencei jelenetek miatt.

Perly

Sokszor adták/adják a TV-ben, de a bemutatója nem igazán nyerte el a tetszésemet, ezért halogattam a megnézését. Íme, az élő példa, hogy sose ez alapján ítéljünk meg egy filmet! Kellemesen csalódtam benne. Szórakoztató műsor, vicces, akciódús, és azok a Minik! :-)

Dinah 

Feliratosan láttam előstör, és azóta is csak úgy tudom megnézni. A szinkron nem jött be.

A sztori és a karakterek viszont annál inkább. Zseniális, ahogy végig viszik a tervet. :)))

Izgalmas és pörgős akciófilm, remek poénokkal.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján