Tripla vagy semmi (Ocean's Eleven 1.) (2001) 396

Ocean's Eleven
116' · amerikai, ausztrál · akció, dráma, thriller, krimi 12

Három alapszabály van: senki ne sérüljön meg, senkit ne érjen kár és játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean (George Clooney) 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már új, eddigi legmerészebb tervén dolgozik. Egy nagy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb… [tovább]

angol

Képek 13

Szereposztás

George ClooneyDanny Ocean
Brad PittRusty Ryan
Julia RobertsTess Ocean
Matt DamonLinus Caldwell
Andy GarciaTerry Benedict
Casey AffleckVirgil Malloy
Scott CaanTurk Malloy
Elliott GouldReuben Tishkoff
Bernie MacFrank Catton
Eddie JemisonLivingston Dell

További szereplők

Kedvencelte 75

Várólistára tette 127


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Most láttam először, de nem volt olyan rossz, bár egyszer majdnem elaludtam rajta. XD A sztori pörgős volt, bár egy kicsit lassan indult be, de azért izgi is volt, és végig feszült volt a hangulat, a szereplők is eléggé jók voltak, nekem leginkább Matt Damon tetszett leginkább, bár Brad Pitt és George Clooney, és Julia Roberts is jó volt. Párszor már feltűnt ez a film nekem, amikor a tévébe is ment, de igazából Brad Pitt miatt nem igazán vonzott, mert nem szimpi a pasi, se George Clooney, de ebben most jók voltak. A karakterük mindegyiküknek szuper volt, és remekül alakították a szerepüket. :-D

kiruu 

Jaj, hát ez tényleg nagyon jó volt. Magamat leptem meg a legjobban, hogy ennyire élveztem. Nekem nem volt teljesen sablonos, de ilyen témájú filmet nem láttam még korábban. Nyilván a vége engem sem lepett meg, de a folyamat tartogatott meglepetéseket. A nagy színészekért sem vagyok oda, de a fiatal Brad Pitt és Matt Damon megér egy misét, na meg George Clooney és Julia Roberts is. Ennél a filmnél még én is azt mondom, hogy nagyot alakítottak a nagyok.
Szórakoztató, jól felépített és ütős kis film ez. Különösen élveztem, hogy pengeélen táncoltatja az idegeket, és lassan, de biztosan tartja fent az érdeklődést. Úgy látszik eddig rossz helyen keresgéltem az akciófilmek között.

Charityy 

Nem nagyon szoktam hasonló filmeket nézni, így kissé félve álltam neki. Na meg ha sok híres színészt belezsúfolnak egy filmbe, annak általában nem lesz jó vége.
Nem mondom, hogy kedvenc lesz, de jobb volt mint amire számítottam. Izgalmas, pörgős film egy szuper csapattal.

Nevra 

Jaj ez az egyik kedvencem. Egy percig sem unatkoztam. Nagyon izgalmas volt.
A szereplők nagyon jók. Jó kis csapat. Brad Pitt a kedvencem. :D
150 millió..nem semmi a tét.
+ egy merész ötlet.
A kaszinós ötlet nagyon tetszett. :)

ellamuci 

Nagyooon jó ez a film. Imádom a sztorit, a színészeket, poénokat.

Little_Monster 

Jó ötlet, pörgős történet, remek csapat. Akármikor nézem, mindig nagyon élvezem. Magasra tették a lécet, amit a későbbiekben már nem tudtak megismételni. A folytatás ennek ellenére érthető, egy ilyen erős kezdet után.

zuna19 

Ahányszor megnézem, mindig azon veszem észre magamat, hogy nagyon le tud kötni a film. Ilyen sztárdömpingnél igazából nem is csoda. Nagyon jól lett a szereposztás eltalálva.

viky0222 

Nagyon sokáig nem érdekelt a film, végül az Ocean's 8 megnézése után voltam úgy vele, hogy talán az eredetinek is kellene adni egy lehetőséget. Tulajdonképpen nem volt rossz, bár egy picit ütősebbre számítottam. Nekem nem volt annyira tele feszültséggel, mint vártam. Ennek ellenére azért voltak dolgok, amik váratlanul értek. A csapat fantasztikus volt, és a színészek is szuperek voltak, de ilyen nevektől nem is vártam mást, már csak miattuk is megérné megnézni a filmet. Amit nagyon szeretek a hasonló filmekben, hogy beleláthatunk a bűnözők gondolkodásába, miért is csinálják, és hogy tulajdonképpen mennyi tudás is kell ahhoz, hogy pl. egy ilyen rablást véghez vigyenek. Nem lett életem legjobb filmje, és annyira a folytatás sem vonz, de nem bánom, hogy megnéztem.

Sister 

Amikor ennyi híres és jó színész verődik össze, akkor az ember lánya valami különlegesebb élményt vár(na el). Ehhez képest az egész Ocean's trilógia nem egy nagy eresztés, nem véletlenül maradt ki eddig az életemből. Egyedül az új film miatt kaptam kedvet a korábbi részekhez, de változatlanul a frisebb kiadást tartom élvezetesebbnek és jobbnak.

hankman 

Számos trükkös páncéltermet kirablós filmek egyike, azonban szépen előkészített és a rablás minden fázisát érdekesen mutatja be.

A szórakozást 11 egyedi banda tag garantálja, köztük számos nagy név is fellelhető, úgy mint George Clooney, Brad Pitt vagy Matt Damon. Végig lekötött, hogy milyen különféle szerepek vannak egy „jó melóban”, és ahogyan a tevékenységüket összehangolja a két vezér, Clooney és Pitt.

Teljesen mindegy, hogy egy bankot, vagy kaszinót rabol ki az ember, az ilyen filmekben mindig felvezetik, hogy a biztonsági rendszer hiperszuper, a páncélterem ajtaja a valaha készített legmenőbb darab, és egy kisebb hadsereg őrzi. Mondhatni tucat film, azonban gondosan megszervezett rablás, az, ahogyan beszivárognak különféle módokon és helyeken a biztonsági személyzet mögé, a rendszer részévé vállnak különféle szinteken, az egész megszervezése és kivitelezése elviszi a filmet a hátán a nem különösebben érdekes sztori ellenére. spoiler

Izgalmas, jól előkészített, egyedi figurák, sablon sztori sablon befejezéssel.


Népszerű idézetek

Raesade 

Rusty: Csak egy okot mondj, de ne a pénzt. Miért csinálod?
Danny: Miért ne csináljam? Mert tegnap jöttem ki a sittről négy elvesztegetett év után, miközben te címlapmacsókkal svindliztél.
Rusty: Hát egen…
Danny: Mert mindig a bank nyer. Ha elég soká játszol, a bank végleg megkopaszt. Kivéve, ha nagyot teszel és beüt egy tuti lap, mert akkor bankot robbantasz.
Rusty: Te gyakoroltad ezt a dumát?
Danny: Igen, egy kicsit, miért, szar volt?
Rusty: Nem, tetszett. De a címlapmacsók az durva volt.

Raesade 

Tess: Te tolvaj vagy és hazug.
Danny: Csak azt illetően hazudtam, hogy tolvaj vagyok. De többé nem fordul elő.
Tess: Nem lopsz?
Danny: Nem hazudok.

ÁrnyékVirág 

Danny: Does he make you laugh?
Tess: He doesn't make me cry!

Raesade 

Rusty: Talán félsz?
Linus: Te halni készülsz?
Rusty: Csak reggelenként.

Raesade 

Rusty: Kerítse elő Griggset és hívja ide!
rendőr: Kit?
Rusti: Ne érdeklődjön, menjen!


Folytatása

Összehasonlítás

Ocean's Eleven


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján