Tripla vagy semmi (Ocean's Eleven 1.) (2001) 304

Ocean's Eleven
116' · amerikai, ausztrál · akció, dráma, thriller, krimi 12

Három alapszabály van: senki ne sérüljön meg, senkit ne érjen kár és játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean (George Clooney) 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már új, eddigi legmerészebb tervén dolgozik. Egy nagy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb… [tovább]

angol

Képek 13

Szereposztás

George ClooneyDanny Ocean
Brad PittRusty Ryan
Julia RobertsTess Ocean
Matt DamonLinus Caldwell
Andy GarciaTerry Benedict
Casey AffleckVirgil Malloy
Scott CaanTurk Malloy
Elliott GouldReuben Tishkoff
Bernie MacFrank Catton
Eddie JemisonLivingston Dell

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 62

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

kiruu 

Jaj, hát ez tényleg nagyon jó volt. Magamat leptem meg a legjobban, hogy ennyire élveztem. Nekem nem volt teljesen sablonos, de ilyen témájú filmet nem láttam még korábban. Nyilván a vége engem sem lepett meg, de a folyamat tartogatott meglepetéseket. A nagy színészekért sem vagyok oda, de a fiatal Brad Pitt és Matt Damon megér egy misét, na meg George Clooney és Julia Roberts is. Ennél a filmnél még én is azt mondom, hogy nagyot alakítottak a nagyok.
Szórakoztató, jól felépített és ütős kis film ez. Különösen élveztem, hogy pengeélen táncoltatja az idegeket, és lassan, de biztosan tartja fent az érdeklődést. Úgy látszik eddig rossz helyen keresgéltem az akciófilmek között.

Charityy 

Nem nagyon szoktam hasonló filmeket nézni, így kissé félve álltam neki. Na meg ha sok híres színészt belezsúfolnak egy filmbe, annak általában nem lesz jó vége.
Nem mondom, hogy kedvenc lesz, de jobb volt mint amire számítottam. Izgalmas, pörgős film egy szuper csapattal.

Nevra 

Jaj ez az egyik kedvencem. Egy percig sem unatkoztam. Nagyon izgalmas volt.
A szereplők nagyon jók. Jó kis csapat. Brad Pitt a kedvencem. :D
150 millió..nem semmi a tét.
+ egy merész ötlet.
A kaszinós ötlet nagyon tetszett. :)

ellamuci 

Nagyooon jó ez a film. Imádom a sztorit, a színészeket, poénokat.

Little_Monster 

Jó ötlet, pörgős történet, remek csapat. Akármikor nézem, mindig nagyon élvezem. Magasra tették a lécet, amit a későbbiekben már nem tudtak megismételni. A folytatás ennek ellenére érthető, egy ilyen erős kezdet után.

zuna19 

Ahányszor megnézem, mindig azon veszem észre magamat, hogy nagyon le tud kötni a film. Ilyen sztárdömpingnél igazából nem is csoda. Nagyon jól lett a szereposztás eltalálva.

Sister

Amikor ennyi híres és jó színész verődik össze, akkor az ember lánya valami különlegesebb élményt vár(na el). Ehhez képest az egész Ocean's trilógia nem egy nagy eresztés, nem véletlenül maradt ki eddig az életemből. Egyedül az új film miatt kaptam kedvet a korábbi részekhez, de változatlanul a frisebb kiadást tartom élvezetesebbnek és jobbnak.

hankman

Számos trükkös páncéltermet kirablós filmek egyike, azonban szépen előkészített és a rablás minden fázisát érdekesen mutatja be.

A szórakozást 11 egyedi banda tag garantálja, köztük számos nagy név is fellelhető, úgy mint George Clooney, Brad Pitt vagy Matt Damon. Végig lekötött, hogy milyen különféle szerepek vannak egy „jó melóban”, és ahogyan a tevékenységüket összehangolja a két vezér, Clooney és Pitt.

Teljesen mindegy, hogy egy bankot, vagy kaszinót rabol ki az ember, az ilyen filmekben mindig felvezetik, hogy a biztonsági rendszer hiperszuper, a páncélterem ajtaja a valaha készített legmenőbb darab, és egy kisebb hadsereg őrzi. Mondhatni tucat film, azonban gondosan megszervezett rablás, az, ahogyan beszivárognak különféle módokon és helyeken a biztonsági személyzet mögé, a rendszer részévé vállnak különféle szinteken, az egész megszervezése és kivitelezése elviszi a filmet a hátán a nem különösebben érdekes sztori ellenére. spoiler

Izgalmas, jól előkészített, egyedi figurák, sablon sztori sablon befejezéssel.

Osli75 

Egyszer valamikor régen még a SNITT-es idők előtt láttam és nem kötött le, nem is értettem mit esznek rajta az emberek. Aztán megnéztem újra és jobban tetszett. Nem lett kedvenc most sem, de egy izgalmas és humoros akciófilm, ami kategóriáján belül egész jó film.
A szereplőgárda most hozta a formáját, ami jó, mert nem mindig szokott jól elsülni, ha sok nagy név van egy filmben.


Népszerű idézetek

Raesade

Tess: Te tolvaj vagy és hazug.
Danny: Csak azt illetően hazudtam, hogy tolvaj vagyok. De többé nem fordul elő.
Tess: Nem lopsz?
Danny: Nem hazudok.

Raesade

Rusty: Csak egy okot mondj, de ne a pénzt. Miért csinálod?
Danny: Miért ne csináljam? Mert tegnap jöttem ki a sittről négy elvesztegetett év után, miközben te címlapmacsókkal svindliztél.
Rusty: Hát egen…
Danny: Mert mindig a bank nyer. Ha elég soká játszol, a bank végleg megkopaszt. Kivéve, ha nagyot teszel és beüt egy tuti lap, mert akkor bankot robbantasz.
Rusty: Te gyakoroltad ezt a dumát?
Danny: Igen, egy kicsit, miért, szar volt?
Rusty: Nem, tetszett. De a címlapmacsók az durva volt.

Raesade

Rusty: Talán félsz?
Linus: Te halni készülsz?
Rusty: Csak reggelenként.

Raesade

Rusty: Kerítse elő Griggset és hívja ide!
rendőr: Kit?
Rusti: Ne érdeklődjön, menjen!


Folytatása

Összehasonlítás

Ocean's Eleven


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján