Ocean's Twelve – Eggyel nő a tét (Ocean's Eleven 2.) (2004) 224

Ocean's Twelve
125' · amerikai, ausztrál · akció, krimi 12

Danny Ocean és elit betörő bandája az évszázad rablásában 160 millát zsákmányol Terry Benedict kaszinójából. A csapat tagjai ezután megpróbálnak jó útra térni, de ez majdnem olyan komoly kihívásnak bizonyul, mint a rablás maga. Amikor egyikük lebuktatja a társaságot Benedictnél, véget ér a… [tovább]

angol

Szereposztás

George ClooneyDanny Ocean
Julia RobertsTess Ocean
Brad PittRusty Ryan
Andy GarciaTerry Benedict
Catherine Zeta-JonesIsabel Lahiri
Matt DamonLinus Caldwell
Casey AffleckVirgil Malloy
Don CheadleBasher Tarr
Bernie MacFrank Catton
Vincent CasselFrançois Toulour

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 27

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

kiruu 

Ájj, ez gyengébbre sikerült, mint az első. Néhol unalmas volt és lassú, nem volt tele úgy feszült várakozással, mint a kaszinós. A színészek még mindig ütősek, és van mit nézni rajtuk, meg hát imádtam, hogy Julia Roberts eljátszotta saját magát. De azért a szívemhez nőtt ez a banda.

Nevra 

Egy nagyon picit gyengébb lett..de se baj azért szeretem. :)
Julia Roberts nem a kedvencem de ahogy eljátszotta saját magát..:D Jól csinálta;)
A csapat még mindig nagyon ott van.

Little_Monster 

Próbálták a jól bevált formulát újrahasznosítani, nekem ez már annyira nem jött be. Ennek ellenére még lekötött, a banda bizonyos tagjait nagyon szeretem, ezért hamar eltelt a játékidő.

Charityy 

Valamivel unalmasabb, mint az előző rész, de szerintem nem volt ez annyira rossz, mint ahogyan sokan írták. Jó volt újra látni a csapatot és hogy mennyi helyen megfordultak, viszont elég lett volna rövidebb játékidő is.

ellamuci 

Picit unalmas de nem annyira rossz volt a film. Végén már pörgősebb és izgalmasabb volt. Az első rész még jobb.

Sister 

A trilógia leggyengébb darabja, kétségtelenül. Egyedül Julia Roberts színjátéka töri meg a lapos részeket, illetve a meseszép környezet. Tetszett, hogy ennyi helyen megfordul a banda, de itt ki is fújt a pozitív rész. A sztori lassú, rétestészta-jellegű, és hiába a sok híres színész, tömény unalomba fullad az egész.

Dinah

A trilógia leggyengébb darabja, alulmúlja az első, de még a harmadik részt is. Éji Róka jó, Isabelle unszimpatikus (bár C.Z-J.-t sosem szerettem). Kicsit lassú a sztori, és a csattanó sem annyira ütős, de azért nem rossz.

zuna19 

Az első részhez képest kicsit unalmasabb.
De az, hogy Terry Benedict újra összehozza a nagy csapatot örömhír.
Linus karaktere zseniális. Matt Damon csillog mint mindig.
Isabel Lahiri nekem unszimpatikus karakter lett.

Osli75 

Ez még annyira sem fogott meg, mint az első rész, kb ugyanaz a konstrukció, így kicsit unalmas is volt, de azért végignéztem, néhol még tetszett is. Úgy érzem, hogy sokat akartak és kevés lett belőle, ez a több helyszín, több akció, de minden klappol a végére… kicsit elcsépelt lett így.

Nyx

Érezhetően gyengébb, mint az első film, és ezt mindenhonnan hallottam- ezért is féltem belevágni az Ocean's trilógia második részébe. Mindenekelőtt sajnos ki kell jelentenem, hogy csalódott vagyok, a történet kétségkívül vesztett a varázsából.

A cselekmény kesze-kusza, néha eléggé összecsapottnak érződik, leginkább mikor behozzák a Julia Roberts-szálat. Igen, a kezdeti meghökkenés után kínosnak és nem odaillőnek hat az egész.
Volt a pár kisebb-nagyobb csavar, amik persze ötletesek, de általában előre kiszámíthatóak. Az első filmből úgyis megtanultuk, hogy ne higyjünk el mindent elsőre.

Szóval ez egy erőtlenebb és kaotikusabb mű az elődjénél, sokkal több problémával küzd… és én annyira élveztem.

A csapat egyszerűen fergeteges, nem tudom, hogy fogom elengedni az életemből ezt a lökött bandát, szörnyen a szívemhez nőttek. Ráadásul új karaktereket is megismerhettünk, Catherine Zeta-Jones nyomozóját egészen megkedveltem, és Vincent Cassel! Zseniális! A dialógusok jól megírtak, a félrevezetés és svindli végtelenül kreatív. És természetesen az egész egy percre sem unalmas.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Pandalin 

Tess: Megkérdezhetem, hogy hol vagy most?
Danny: Éppen ékszert lopok.

Levi 

Ha az egyenlítőnél élő állatok tudnának… hízelegni, a hálaadás és a halloween mindig ugyanarra a napra esne.


Folytatása

Összehasonlítás

Ocean's Eleven


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján