Ötödik sebesség (Halálos iramban 5.) (2011) 160

Fast Five
131' · amerikai · akció, thriller, krimi 16

3 díj · 3 jelölés

Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk egy utolsó balhét, hogy elnyerjék szabadságukat. Amikor összeállítják a csúcsversenyzőkből álló elit… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Vin DieselDominic Toretto
Paul WalkerBrian O'Conner
Jordana BrewsterMia
Tyrese GibsonRoman
LudacrisTej
Matt SchulzeVince
Sung KangHan
Gal GadotGisele
Tego CalderonLeo
Dwayne JohnsonHobbs

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 60

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

❤❤ Imádom, imádom, imádom, imádom. ❤❤
Egyszerűen megunhatatlan. Akciódús, izgalmas nagyon jó színészek, nagyon jó zenék. ❤❤ Paul Walker és Vin Diesel nagyon, nagyon jó páros imádom őket. ❤❤ Nagyon jó csapat és egyre jobb részeket alkotnak alig várom, hogy lássam az új részt. :)

Rekaboni

Egyértelűen ez a legjobb rész a sorozatban! Ezzel éledt újjá a sorozat a hamvaiból és olyan magasra tették a lécet, hogy azóta sem tudták megugrani. Nagyon jó húzás volt, hogy összehozták az egész csapatot. Akcióból és száguldozásból nincs hiány. Itt be kellett volna fejezni.

Kemiviki 

The Rock :D Mikor megláttam, hogy ő is szerepel a filmben, eldobtam az agyam, nagyon bírom a színészt. Vin és Rock harca pedig király volt.
Akció dús, izgalmas rész volt ez is.

Renee_chan

Imádom, még mindig. Itt már nem volt annyi versenyzés, sőt szinte semmi. Meg is ijedtem, hogy elveszti a kocsis feelingjét, de megnyugodtam mikor az autós kaszkadőr mutatványok, üldözés és sebesség visszatért. Rockot imádom, jó hogy bevették. Han nagyon cuki, különösen örültem a jelenlétének, na meg a többiek…! Annyi poén, annyi szeretet. Minden kimondott és ki nem mondott szó,arcjáték, színészkedés és beszéd…Minden rejtett magában egy-egy üzenetet. Attól függetlenül, hogy az autók vannak a középpontban, senki ne higgye, hogy nincs semmi mondanivalója a filmnek. Rengeteg rész van, ahol másodpercek rejtik a élet nagy bölcsességét. Az izgalom mellett tanulni; két legyet egy csapásra! Imádlak FastFurious!

Banditaa

Az első film után nem láttam egy folytatást se (bár a testvérem váltig állítja, hogy láttuk a második részt), ez viszont elég ütős volt, bár néhol igencsak érezni lehetett más filmek hatásait (ehem, ehem).

sirdavegd

Bármilyen hitetetlen, én ezt úgy néztem meg moziban, hogy akadt üres három órám és beültem az első filmre, amit vetítettek. És tetszett :) Mondjuk kissé Szupercsapatosra vették a formát.

Hippoforaccus 

Hihetetlen, hogy ez már az ötödik rész, és még mindig nem laposodott el a sztori. Főleg, hogy egy főleg autókról szóló sorozat, amikkel én nem ápolok szoros barátságot.

H_Anita

Ez a film valami eszméletlen. A többit is imádtam, de ez! :O
Van, hogy nevetsz, van, hogy sírsz, van, hogy a körmöd rágod az izgalomtól. Imádtam a szereplőket, a csapatot. Az észjárásukat, a sebességet, a vadságot. Az erőt és a lezárást is. Örülök, hogy megnéztem.

Serafina_Darion 

Ez unalom a köbön és azon is túl.
A kocsis jelenetek hihetetlenek és túlzóak. Hiába akar menő lenni, attól hogy képtelen baleseteket kreálnak, nem lesz az.
Én imádom a kocsis filmeket, de ez unalmas.


Népszerű idézetek

K_Maria

A pénz jön és megy, ezt tudjuk. A legfontosabbak az életeben az emberek, akik velünk vannak. Pont itt. Pont most.

Renee_chan

Brian: Mit mondasz, Dom?
Dominic: Dumálunk vagy versenyzünk?
Brian: De most ne csalj!
Dominic: Csak előhoztad.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján