Halálos iramban 6. (Halálos iramban 6.) (2013) 212

Furious 6
130' · amerikai · akció, thriller, krimi 16

1 díj · 0 jelölés

Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs 12 országon át üldöz egy bandát, melynek… [tovább]

angol · magyar

Képek 8

Szereposztás

Vin DieselDominic Toretto
Paul WalkerBrian O'Conner
Dwayne JohnsonHobbs
Jordana BrewsterMia
Michelle RodriguezLetty
Tyrese GibsonRoman
Sung KangHan
Gal GadotGisele
LudacrisTej
Luke EvansOwen Shaw

További szereplők

Kedvencelte 54

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom. ❤❤ Nagyon szeretem ezt a részt is. Izgalmas, akciódús, pörgős, élveztem minden percét. Nagyon jók a szereplők, a kocsik, a jelenetek, a trükkök. Imádom. Ebben a részben nagyon jó párost alkot Dom és Hobbs sokkal jobb, mint először volt. Imádom Paul Walkert nagyon tetszett Brian karaktere, és Dominic-al nagyon jó páros már az elejétől kezdve. Ketten együtt sokkal erősebbek, mint egyedül. Tetszett a Letty körüli bonyodalom és, hogy újra spoiler Nagyon szeretem őt is és illik Vin Diesel kemény macsó szerepéhez. Jó páros.

BlackWidow

Hát igen.
Pofon a bandának, de a legnagyobbat Toretto kapta.
Tetszett, ahogy megcsinálták, ahogy kitalálták az egészet.
És a vége is jó volt nagyon. Én akár már itt is el tudtam volna képzelni a nagy zárást.
De Gisele karaktere azért picit elszomorított. Aztán meg Han….
De aztán jött az újabb kérdőjel a film végén Statham személyében. Kicsit reménykedtem először, hogy majd jó fiú lesz, de hamar elengedtem.

Hippoforaccus 

Még mindig cefetül akciódús és izgalmas, valamint változatos az előző részekhez képest, viszont a humorfaktor már nem akkora.

Roßin 

Igaz hogy megyünk át inkább az akciódús részekbe a kocsik helyett de ezen legalább nem lehet elaludni. Kellő versenyszám itt is megvolt, a többi pedig erős harcok. Igaz néha a szemem nem tudta követni hogy mégis mi a szar történik de jó volt, tetszett.

Kemiviki 

Szeretem ezt a részt is, pont tökéletes arányban vannak a pörgős részek, meg a drámázosak. De Letty „baja” nem egészen tetszett. Dom és Hobbs duoja viszont még mindig cseszettül ütős :)

ananiila

Luke Evans plusz egy csillag.
Nem nekem való ez a sorozat, pedig imádom a színészeket benne.

Renee_chan

Imádom az összes részt. A két nigga gyerekünk lenyűgöző poéngyár, a járgányok fenomenálisak, a szereplők elképesztőek, a cselekmény lehengerlő. Fordulatban és akcióban egyáltalán nincs hiány. Nem engedik, hogy csak egy kicsit is lankadjon a tekintetünk, és bőségesen elegendő a 2 óra a teljes szórakozásért. Bár szívem szerint, és egész életemben nézném ezeket a filmeket.
Kellő mennyiségű akció és akciómentes rész van. Családias és ellenséges.
A zenék egyre jobbak, és nagyon úgy érzem, hogy a napom további része, az össze iramban OST és zenéjének letöltésével, hallgatásával fog telni.

Pennmenelien 

Na, ez a rész megint lekötött, humoros volt, és nem mellesleg izgalmas. Luke Evansnek pedig jól áll a gonosz szerep (is).

Nórcsy08

Hozta a Halálos Iramban-ra jellemző váratlan fordulatokat, kellemes, illetve kellemetlen meglepetéseket, viszont én mégsem voltam vele maximálisan elégedett. Egyre több az akciódús/verekedős jelenet és egyre kevesebb figyelem fordul az autók felé. Én azokat az utcai versenyeket, autó-felturbózásokat hiányolom. Ettől függetlenül elégedett voltam a filmmel és a sztorival, de valamiért nem kötött ez most le úgy, mint szokott. Azt az utolsó kis lényeges részletet kár, hogy a stáblistába helyezték bele, könnyen átugorható lett volna, a filmbe is bele lehetett volna építeni, viszont így is-úgy is megadja a film feszültségét, a lezáratlan véget és kérdéseket sorakoztat fel bennünk.


Népszerű idézetek

H_Anita

– Ez törvényes?
– Nem. Miért? Bemegy és közli vele?

K_Maria 

Nem fordítasz hátat egy családtagnak, akkor sem, ha ő igen.

K_Maria 

Addig nem tudod mennyit ér valami, amíg valaki el nem veszi tőled.

PAVideoStudio

Roman: Van egy kis apród?
Tej: Ez komoly? Milliomos vagy és most pénzt tarhálsz?
Roman: Így marad az ember milliomos.

PAVideoStudio

Tej: Öregem, lazulj már le kicsit! Ha hozzávágsz valakihez egy rakat gyári bömöst, akkor ne várd, hogy…
Hobbs: Hé, ez a kocsi eszméletlen. Ikerturbó, V-8-as motor, 560 lovacskával csapatja.
Tej: Olvastad a prospektust, fasza. De egy verdát fel kell spécizni, a kapcsolat a lényeg közted és a kocsi közt. Ez egyfajta kötelék.
Hobbs: Mint egy házasság.
Tej: Hja, csak ha lecseréled a verdát, nem viszi el a vagyonod felét.


Hasonló filmek címkék alapján