Halálos iramban 6. (Halálos iramban 6.) (2013) 126

Furious 6
130' · amerikai · akció, thriller, krimi 16

Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs 12 országon át üldöz egy bandát, melynek… [tovább]

angol · magyar

Képek 8

Szereposztás

Vin DieselDominic Toretto
Paul WalkerBrian O'Conner
Dwayne JohnsonHobbs
Jordana BrewsterMia
Michelle RodriguezLetty
Tyrese GibsonRoman
Sung KangHan
Gal GadotGisele
LudacrisTej
Luke EvansOwen Shaw

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 45

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom. ❤❤ Nagyon szeretem ezt a részt is. Izgalmas, akciódús, pörgős, élveztem minden percét. Nagyon jók a szereplők, a kocsik, a jelenetek, a trükkök. Imádom. Ebben a részben nagyon jó párost alkot Dom és Hobbs sokkal jobb, mint először volt. Imádom Paul Walkert nagyon tetszett Brian karaktere, és Dominic-al nagyon jó páros már az elejétől kezdve. Ketten együtt sokkal erősebbek, mint egyedül. Tetszett a Letty körüli bonyodalom és, hogy újra spoiler Nagyon szeretem őt is és illik Vin Diesel kemény macsó szerepéhez. Jó páros.

Hippoforaccus 

Még mindig cefetül akciódús és izgalmas, valamint változatos az előző részekhez képest, viszont a humorfaktor már nem akkora.

Kemiviki 

Szeretem ezt a részt is, pont tökéletes arányban vannak a pörgős részek, meg a drámázosak. De Letty „baja” nem egészen tetszett. Dom és Hobbs duoja viszont még mindig cseszettül ütős :)

ananiila

Luke Evans plusz egy csillag.
Nem nekem való ez a sorozat, pedig imádom a színészeket benne.

Renee_chan

Imádom az összes részt. A két nigga gyerekünk lenyűgöző poéngyár, a járgányok fenomenálisak, a szereplők elképesztőek, a cselekmény lehengerlő. Fordulatban és akcióban egyáltalán nincs hiány. Nem engedik, hogy csak egy kicsit is lankadjon a tekintetünk, és bőségesen elegendő a 2 óra a teljes szórakozásért. Bár szívem szerint, és egész életemben nézném ezeket a filmeket.
Kellő mennyiségű akció és akciómentes rész van. Családias és ellenséges.
A zenék egyre jobbak, és nagyon úgy érzem, hogy a napom további része, az össze iramban OST és zenéjének letöltésével, hallgatásával fog telni.

Pennmenelien

Na, ez a rész megint lekötött, humoros volt, és nem mellesleg izgalmas. Luke Evansnek pedig jól áll a gonosz szerep (is).

sgtGiggsy 

Torrettoék találkozása a 30 kilométer hosszú kifutópályával…


Népszerű idézetek

H_Anita

– Ez törvényes?
– Nem. Miért? Bemegy és közli vele?

K_Maria 

Nem fordítasz hátat egy családtagnak, akkor sem, ha ő igen.

K_Maria 

Addig nem tudod mennyit ér valami, amíg valaki el nem veszi tőled.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján