Lupin (2021–) 241

Lupin: Dans l'ombre d'Arsène
45' · francia, amerikai · akció, dráma, sorozat, krimi, rejtély 16 !
3 évad · 17 rész

0 díj · 2 jelölés · Snitt-díj-jelölt 2022

Assane Diop, az úri tolvaj Arsène Lupin kalandjaiból merít ihletet, amikor bosszút áll az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen.

francia · magyar
francia
francia · magyar

Képek 4

Szereposztás

Omar SyAssane Diop
Vincent LondezRomain Laugier kapitány
Nicolas WanczyckiPascal Oblet
Shirine BoutellaSofia Belkacem
Nicole GarciaAnne Pellegrini
Antoine GouyBenjamin Ferel
Clotilde HesmeJuliette Pellegrini
Hervé PierreHubert Pellegrini
Ludivine SagnierClaire
Soufiane GuerrabYoussef Guedira

További szereplők

Kedvencelte 65

Várólistára tette 196


Kiemelt értékelések

_Vica_

Nagyon nagyon tetszett! Kedvet kaptam a könyvek elolvasásához is.
Én is kevésnek éreztem az öt részt, de hamarosan folytatódni fog, ajánlom mindenkinek aki szereti a fordulatos, könnyed sorozatokat!:)

Coralie 

Nagyon tetszett, ahogy Assane a különböző átváltozós trükkökkel elterelte az emberek figyelmét. Tele van váratlan, kreatív fordulatokkal, nem lehet rajta unatkozni. Már az elején is erősen indít a rablás megszervezésével, és ez később csak még jobb lesz. Nem olvastam a könyveket, pedig érdekelne ezek után. Ötletesen adaptálták a múlt századi regényeket a mai korra. Omar Sy pedig remekül hozza a karaktert. :)
Várom a folytatást!

2. évad (szerk. 2021.06.24.): Az első három rész elég lassú és kicsit unalmas is, csak az utolsó kettőben jönnek elő a Lupin trükkök. Egy kicsit sajnálom, mert így gyengébbnek éreztem az első évadnál, de összességében a 10 rész bőven megéri a ráfordított időt. :)

brena 

Hát ez naaaaagyon tetszik!!!!Kevés ez az 5 rész,remélem hamarosan jön a folytatás!!!
Folytatás is király volt!!!
Várom a 3.évadot

alexakarola 

Azért több kicsit lehetetlen helyzet volt a két évad alatt, de nagyon izgalmas és egyszerűen nagyon okos volt az egész. Omar Sy nagyon jó volt a szerepre, de mindenkit bírtam.
Akció-krimi kategóriában könnyed szívvel megadom a 10 csillagot, szerintem megérdemli.

Keikorca

A francia anti-Sherlock.
Nagyon-nagyon jó volt, fordulatos, izgalmas, remekül felépített a story. Omar Sy zseniális benne, ezer arcát mutatja meg, de a mellékszereplők is nagyon jók. spoiler. Várom a folytatást!

Nympha17 

Izgalmas, fordulatos, kellően humoros is.
Kissé kritikus a fehér francia elittel.
Nagyon tetszett, hogy csak 5 részből áll egy évad, és egy délután alatt le lehet darálni.
Ami egyedül felróható neki, hogy néha túlnyújtottak egy-két sztori elemet, de a második évad végére sikerült felpörögni.

Junes

Már csak a főszereplő miatt is érdemes megnézni. Nagyon szeretem, ahogy Omar Sy játszik – tele van játékossággal, huncutsággal, de tudja hozni a komoly oldalát is egy-egy karakternek.
Jól megírt, csavaros történet, melynek várom a folytatását, mert ugye így, nyitottan nem lehet vége…

Lilla99

Hol van a második évad??? Kérem azonnal! Egyszerűen egy zseniális sorzatról van szó, kár hogy csak 5 részes, és ezáltal egy fél nap alatt lazán le lehet darálni, viszont utána meg megvan benned az űr, hogy na de hogy nézzek most még egy részt, kezdjem előről? Nem lehet leállni vele. Hihetetlen jó a történet és a színészek is. Omar Sy hatalmas kedvencem, nagyon jó színésznek tartom, kár hogy nem túl sok filmben láttam még de erre a szerepre is kötelező. A sorozat minden egyes részben meg tud lepni valamivel és hatalmas izgalommal nézem az összes epizódot, hogy na de akkor ebből most mi lesz. Kedvenc részem a spoiler egyszerűen szuper. Gyere második évad!!

FélszipókásŐsmoly 

Kellemes kis francia mese a klasszikus úri betörő ihlette modern úri csirkefogóról. Zene, színészek, szinkron pompás. Lehetett volna kicsit valószerűbb, mert néhány megúszós helyzet a mesékben sincs – de könnyed kikapcsolódást nyújt így is. A vége pedig nagyon durva függővég, úgyhogy aki nem szereti az ilyet, az várjon a következő évadig (bár az igazából az első évad második fele, mert a Netflix kettévette).

Barby2005 

Sokadjára jött szembe, gondoltam edzés közben hegymenetben jó lesz. Végignéztem az első évadot, nem éreztem akkora óriási vágyat, de azért neki álltam a másodiknak is, végülis tetszett, Omar Sy-t imádom. Ezt a szerepet meg kb. ráírták :D szuperül áll neki. A második évad utsó része pedig mindent vitt :D nagyon-nagyon tetszett :) most már kíváncsian várom a 3. évadot is:)


Népszerű idézetek

aranylimonádé 

Dumont: Szavadat adod?
Lupin: Szavamat adom.
Dumont: Szavahihető vagy?
Lupin: Nem.

1. évad 4. rész – 4. fejezet
TribeBubu 

A barátomként az a dolgod, hogy megnyugtass, nem az, hogy igazat beszélj!

2. évad 3. rész – 8. fejezet

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján