Ocean's Thirteen – A játszma folytatódik (Ocean's Eleven 3.) (2007) 253

Ocean's Thirteen
122' · amerikai · akció, krimi 12

Willy Bank, a könyörtelen kaszinótulajdonos kórházba juttatta Danny Ocean barátját és mentorát, Reubent. Álmában sem gondolta volna, hogy ezek után szemben találja magát a díszes társasággal. De Bank elszámította magát, a fiúk nem hagyják annyiban a dolgot. Mindent megtesznek, hogy… [tovább]

angol

Szereposztás

George ClooneyDanny Ocean
Brad PittRusty Ryan
Matt DamonLinus Caldwell
Andy GarciaTerry Benedict
Don CheadleBasher Tarr
Casey AffleckVirgil Malloy
Al PacinoWillie Bank
Ellen BarkinAbigail Sponder
Bernie MacFrank Catton
Elliott GouldReuben Tishkoff

További szereplők

Kedvencelte 35

Várólistára tette 99


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Az elején kissé unalmas, és lassabban kezdődik, mint a második része, de ez is tetszett nekem, a végefelé jókat nevettem a trükkökön, vicces volt, és szórakoztató is. A szereplők még mindig jók voltak, és a sztori is tetszett, az utolsó fél óra volt talán a legpörgősebb. :-D

kiruu

A kicsit unalmasabbra sikerült második rész után újra formában, és nagyooon élveztem a trilógia záró részét. Színészeink formában vannak, hozzák az egyedi és kedvelhető karaktereket. Örülök az újabb kaszinós vonalnak, meg annak is, hogy a korábbi részek elszenvedőit újra bevonták, jól szórakoztam. Ez a rész is tartogatott meglepetéseket, izgatottan vártam, hogy a teljes tervre fény derüljön.
Nagyon élveztem a trilógiát, és most már tudom azt is, hogy mely akció filmek között keresgélek majd a jövőben.

ellamuci 

Nekem jobban tetszett mint a második rész. Picit hasonló volt mint az első rész. Jó volt újra látni a csapatot egy kaszinóban.

Nevra

Itt van a kedvenc csapatom. + Al Pacino. Örültem neki.
Izgalmas és vicces volt. Azzal a nagy orral nem könnyű inni.:D
Brad Pitt..még mindig nagyon jóképű. :)
Nagyon szeretem ezt a trilógiát.
A kaszinó megint csak jó volt. :D

Little_Monster

Erre a részre már nem lett volna szükség, semmi újat nem tudott számomra nyújtani, a korábbiakhoz képest. Aki az első két részt szerette, annak tetszeni fog, mert vannak jó pillanatai. Aki pedig újdonságra vágyik, itt hiába keresi.

Zahra 

Méltó lezárása volt a trilógiának, jobban sikerült mint a második rész. Izgalmasabb, pörgősebb, jó volt újra egy kaszinóban látni a csapatot.

zuna19 

Nekem valahogy jobban tetszett ez a rész, mint a második. Tudom, hogy sokak azt mondják, hogy nem lett nagy durranás az egész. De én örültem, hogy ismét láthattam a csapatot.
Matt Damon megint kitett magáért, kegyetlen volt az az orr. Még most is csak nevetek rajta. Biztosan újranézem majd ismét a sorit.

2 hozzászólás
Osli75 

Szerencsére jobb lett, mint a második, hozta az első rész izgalmát és humorát. Továbbra sem lett kedvenc és valószínű csak újabb kihívás keretében fogom újra megnézni. Vannak ennél sokkal jobb filmek is ebben a kategóriában, inkább azt venném elő :)

Sister

Így végignézve a trilógiát, nem pontosan értem, mi benne a pláne. A sztori első fele megint nagyon vontatott volt, kb. semmi érdemleges nem történt. El is aludtam rajta, annyira unatkoztam. A második felére már sikerült összeszednie magát, de úgy érzem, a forgatókönyv kicsit lyukacsos, ugyanis egy csomószor sok minden történik egyszerre, de a lényeg valahogy elsikkad. Vasalás mellé pont jó, de egyébként nem tervezem újranézni.

Madárka_ 

Ez a rész jobban tetszett a második résznél. Jó lezárást kapott a sorozat. A fiúk hozták a formájukat, és megmutatták, hogy nagyon jó bajtársak.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján