Tékasztorik (2017) 18

100' · magyar · vígjáték 12

Bihari Viktória „Tékasztorik” című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.

magyar

Szereposztás

Bihari ViktóriaViku
Csuja ImreFater
Görbe NóraMuter
Elek FerencFeri
Csizmadia GergelyNorbi
Varga ViktorFényező Csabika
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 83


Kiemelt értékelések

brena

Istenem de vártam én ezt! Végig röhögtem, nagyon tetszett! Még így fél nappal később is mosolygok a poénokon:)) Mostoha öcsém(27) volt az áldozat,akit elrangattam moziba,de ő is úgy jött ki, hogy hű ez k*** jó volt!!!+ ő is végig nevetett!!!!
Azért nem 10 csillag mert a vége olyan ukkmukkfukk össze lett csapva számomra:(
Újra kell nézzem (még párszor :))
Viku köszi az élményt!

kiruu 

Zseni! Viku egy zseni. Hatalmas forma, őszinte, egyedi. A poénok, a dialógusok, a való élet néha megfűszerezve filmes véletlenekkel. Csuja Imre is hatalmas. Vikut követem, imádom az írásait, a könyvet is olvastam, megunhatatlan.

lilla_csanyi

Kezdjük a jó dolgokkal.
Bihari Viktória – akin valljuk be, nagyon sok minden múlott – tökéletesen hozza Bihari Viktória szerepét. A többi színész pedig kifejezetten remekelt, külön kiemelném Csuja Imrét, mint Fater, és Varga Viktort, mint Fényező Csabika.
Természetesen vicces is, bár mivel a Tékasztorik könyvet is olvastam, így a poénok egy része ismerős volt, de szívmelengető érzés volt újraélni őket a vásznon is.
Ennek ellenére sajnos azt kell mondjam, hogy összességében mégis csak egyszer nézős alkotás számomra. Egyrészt rettentően unalmas, mert a poénok nem lettek egy történet mentén egymásra fűzve, tehát gyakorlatilag 1,5 órán át nézhetjük, hogy egy önértékelési zavaros duci lány unatkozik egy tékában, miközben körülveszik őt a hülyék meg a prolik, a barátai kihasználják, a szüleivel él 37 évesen, és emellett még rettentően magányos is. Így nézve ez inkább szomorú, mint vicces, ráadásul az Argo-n kívül egy filmnek sem sikerült még meggyőznie arról, hogy mennyire vicces filmet csinálni abból, hogy a magyarok milyen prolik. Nem, még az Üvegtigrisnek sem.


Népszerű idézetek

kiruu 

– Te itt dolgozol?
– Nem b*zdmeg, Rómában vagyok fotómodell.

kiruu 

– Te meg mit iszol már megint?
– Ú, fater el se kezdjük.
– De miért iszol tejet?
– Azé', mert te fröccsöt.
– Te szerencsétlen! A tejtől nem lehet benyomni.

kiruu 

– Fúbazmeg… na, várjál, hozok egy kávét… szerintem rummal… Hát nem vagy normális, hogy ébredés után belém baszod az infarktust! Hozok kávét…
– Figyelj, gyerek… nem is vagy gyerek! 37 éves nő vagy úristen! Na. Akkor induljunk el, aztán essünk túl ezen.
– Mármint hogy mi a terv?
– Menjünk el a faszosboltba, és vegyük meg az elemes vejemet, aztán essünk túl ezen.
– Hát, izé… Én nem biztos, hogy az apámmal akarok menni szexshopba!
– Miért, kivel akarsz menni? Az okos barátnőiddel, akik belerángatnak mindenféle… pornós izébe?! Majd felügyelem ott a dolgokat! Ott akarok lenni életed minden nagy pillanatánál.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján