Tékasztorik (2017) 9

100' · magyar · vígjáték 12

Bihari Viktória „Tékasztorik” című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.

Szereposztás

Bihari ViktóriaViku
Csuja ImreFater
Görbe NóraMuter
Elek FerencFeri
Csizmadia GergelyNorbi
Varga ViktorFényező Csabika
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 83


Kiemelt értékelések

brena

Istenem de vártam én ezt! Végig röhögtem, nagyon tetszett! Még így fél nappal később is mosolygok a poénokon:)) Mostoha öcsém(27) volt az áldozat,akit elrangattam moziba,de ő is úgy jött ki, hogy hű ez k*** jó volt!!!+ ő is végig nevetett!!!!
Azért nem 10 csillag mert a vége olyan ukkmukkfukk össze lett csapva számomra:(
Újra kell nézzem (még párszor :))
Viku köszi az élményt!

lilla_csanyi

Kezdjük a jó dolgokkal.
Bihari Viktória – akin valljuk be, nagyon sok minden múlott – tökéletesen hozza Bihari Viktória szerepét. A többi színész pedig kifejezetten remekelt, külön kiemelném Csuja Imrét, mint Fater, és Varga Viktort, mint Fényező Csabika.
Természetesen vicces is, bár mivel a Tékasztorik könyvet is olvastam, így a poénok egy része ismerős volt, de szívmelengető érzés volt újraélni őket a vásznon is.
Ennek ellenére sajnos azt kell mondjam, hogy összességében mégis csak egyszer nézős alkotás számomra. Egyrészt rettentően unalmas, mert a poénok nem lettek egy történet mentén egymásra fűzve, tehát gyakorlatilag 1,5 órán át nézhetjük, hogy egy önértékelési zavaros duci lány unatkozik egy tékában, miközben körülveszik őt a hülyék meg a prolik, a barátai kihasználják, a szüleivel él 37 évesen, és emellett még rettentően magányos is. Így nézve ez inkább szomorú, mint vicces, ráadásul az Argo-n kívül egy filmnek sem sikerült még meggyőznie arról, hogy mennyire vicces filmet csinálni abból, hogy a magyarok milyen prolik. Nem, még az Üvegtigrisnek sem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján