Kölcsönlakás (2019) 62

Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs és Henrik. Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, – hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását. A két férj és… [tovább]

magyar

Szereposztás

Balla EszterAnikó
Haumann MátéBalázs
Klem ViktorHenrik
Oroszlán SzonjaSzakács Petra
Szabó SimonMárió
Kiss RamónaVénusz
Ganxsta ZoleeAlfréd
Fehér TiborTibor
Kopek JankaSzilvi
Gosztonyi CsabaRépa Béla

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

jancsibohi 

Az alapötlet nem rossz és még egy pár jó poén is volt benne, de valahogy olyan vérszegény volt az egész. Egy ilyen sztorinak sokkal jobban kellene pörögnie.

2 hozzászólás
duracell 

Vannak filmek, amiket azért jobb moziban nézni, mert így kénytelen vagy egy helyben végigülni az egészet, ahelyett, hogy a felénél/negyedénél kikapcsolnád. Sajnálja az ember a jegy árát, pláne ha otthon hagyta a kapcsolatkártyát, amivel még egészen tűrhetőre jött volna ki a dolog. De hát magyar film, a Filmalap támogatta, fontos, hogy megnézzük, támogassuk mi is. És persze fontos, hogy néha rossz filmeket is lássunk, hogy meg tudjuk állapítani, hogy mitől volt rossz.

Nézzük a pozitívumokat:
– A színészi játék egy-két szereplőtől eltekintve kiváló, ők próbálták menteni a menthetőt.
– Van kb. négy élvezhető poén a filmben (amiből kettő elhangzik az előzetesben is).

…és igen, itt kimerültünk. Ez a film másfél órányi tömény szekunder szégyenérzet, rossz forgatókönyvvel és olyan redundanciával, hogy a néző úgy érzi, mintha a készítők ostobának néznék. Nem érzem, hogy sikerült volna jól filmre vinni egy színpadi művet (bár ezek után abban sem vagyok biztos, hogy színházban működik a dolog). Az effektekről már nem is beszélek inkább, mert érzem, ahogy megint elönt a szekunder szégyen…

Voltak páran a teremben, akik nagyon élvezték a filmet, szóval az ódákat rájuk hagyom.

Dorothie

Úristen! Muszáj leszek megnézni a Kincsemet, hogy visszaszerezzem a magyar filmekbe vetett hitem.
Ha 20 perce ment a film, mikor már a végét vártuk. Egyszerűen frusztráló volt ez a rengeteg megoldatlan konfliktus, meg titok.
– Balázstól a hideg rázott, soha ilyen hisztis férjem ne legyen…
– Henriket egészen bírtam, de, hogy miért…
– Márió és Márió, a mopsz kapja a 2 csillagot, és közülük az egyik még csak nem is szerepelt a filmben.
– „Nem találkozhatsz vele, elfogytak a szerepek.” De, hát… lehetett volna mondjuk az első őszinte pillant a filmben, hogy „ő a húgom”, hiszen ilyen még nem volt, és legalább nem lett volna hazugság… :'D
Na, mindegy, soha többé nem akarom látni, örülök, hogy nem adtam ki rá pénzt, hogy moziban nézzem, és emelem kalapom magunk előtt, hogy becsületesen végignéztük. Nem érte meg.

Barby2005

Sokkal rosszabbra és gagyibbra számítottam, bár azért hagy némi kívánnivalót… Én egyébként jól szórakoztam és többször hangosan nevettem a moziban. Maga a történetszál egész jó, a végére olyan katyvasz lesz, hogy csak kapkodjuk a fejünket, hogy most akkor mi is van. Balázst nehezebben tudták volna idegesítőbbre megcsinálni, és furcsa, de pont a személyiségileg legantipatikusabb srác alakított talán a legjobban, Henriket kedveltem meg a film végére. Egy délutáni limonádénak megfelel, többre azért nem kell számítani.

Mira

Ganxsta magabiztosan hozza a bártendert 45:20-nál, mint Sting a Ravaszban. Így most megspróroltam neked másfél órát amit inkább olvasással tudsz tölteni.

Eszter01

Ahhoz képest, amire számítottam, pozitívan csalódtam. Én nem szeretem az újabb magyar filmeket, de ebben semmi idegesítőt nem találtam.
Anikó és Henrik azért egyértelműen kiemelkedtek a többi színész közül.
Aki egy estét vígjátékkal szeretne tölteni, nézze meg nyugodtan.

Chris90 

Nem annyira rossz, mint amennyire vártam, de ettől függetlenül, tekintve az utóbbi évek minőségi alkotásait, igenis rossz film ez. Logikátlan, tele bakival, érthetetlen csavarokkal, felesleges kavarással,rossz színészi játékkal, semmilyen történettel.

Alvarando

Rendkívül unalmas, vontatott, a végén a népi összjátékért megéri egyszer megnézni.

Kincsanna 

Régen láttam ennyire tökéletesen érdektelen filmet…
Egy pillanatra sem tudott bevonni, még csak fel sem mérgesített, simán csak untam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján