Lora (2007) 52

Lora, a gyönyörű, érzékeny lány évek óta egyedül él. Élete három évvel ezelőtt vett gyökeres fordulatot, amikor egy balesetben elveszítette a szerelmét, Dávidot. Ekkor megszakította minden fontos kapcsolatát: Bettivel, legjobb barátnőjével és Gerivel, Dávid öccsével sem találkozott azóta. Geri… [tovább]

magyar

Képek 7

Szereposztás

Lucia BrawleyLora
Nagy PéterGeri
Fekete ErnőDávid
Szamosi ZsófiaBetti
Lukáts AndorApa
Bartsch KataEdit
Reviczky Gáborpszichológus
Gazsó GyörgyMiklós
Lázár KatiMargit
Láng AnnamáriaBuba

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Zsu

Talán nem ér 10 csillagot a film, de végül csak megadtam neki. Már többször láttam, néhány évente előveszem, és újra megnézem. Nekem tetszik a sztori, nagyon jók a színészek (bár Lora és a karaktere annyira nem győzött meg).
Két dolog van, ami miatt inkább 10 lett, és nem 9. Az egyik a történetvezetés. Hihetetlenül érdekessé tette, hogy a cselekmény ugrál a jelen és a múlt között. Ezzel végig fenntartja az érdeklődésünket.
A másik pedig a zene! Egyszerűen imádtam. A linkelt zenét a film után milliószor meghallgattam. De itt hallottam először valami egészen jót Keresztes Ildikótól, és az All we go to hell is kedvencem lett.
https://www.youtube.com/watch…

Istris

Az egyik legszebb magyar film! Nagyon nagy kedvenc!

_Dora_

Szerethető magyar film. Legnagyobb karaktere a cica. ^.^ Az a jelenet ami vele záródott, az valami elképesztően jó volt. Imádtam! Jó, azért az emberek sem voltak rosszak. ;)


Népszerű idézetek

Pennmenelien 

Lora: A vakok nem mehetnek múzeumba.
Geri: Én csak azt láttam kiírva, hogy kutyát nem szabad bevinni.

Pennmenelien 

Minden sötét. Nem lát semmit. A sötétség körülöleli. Nézzen bele. Nézzen egyre mélyebbre és mélyebbre. A sötétség szinte áthatolhatatlan, de utat talál benne. Hirtelen egy apró fénypontot pillant meg, elindul felé. A fény egy kulcslyukon keresztül jön, kinyújtja a kezét, kinyitja az ajtót. A fény egy pillanatra elvakítja a szemét, de utána újra mindent tisztán lát.


Hasonló filmek címkék alapján