Kedvencelte 15

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Emerson 

Részemről ez simán az év sorozata (úgy, hogy még csak nem is szeretem a focit). Tekintve az idei f*shalmot eseményeket ez a 10x fél óra felért egy terápiával. De úgy is mondhatnám, hogy recept nélkül kapható antidepresszáns.

Lasso naiv optimizmusa eleinte infantilisnek tűnt, de a második epizódtól már tanárommá fogadtam. Minden elismerésem a forgatókönyvíróknak, nagyon okosan csepegtették a bölcsességeket is, szeretem, ha nem csak szimplán feel-good egy sorozat, hanem azért meg is mondja a magáét. A zenék meg… ó. Marcus Mumford. Mmmmmm, nem is kell több.

Vigyétek, egyétek, mindenkire ráfér.

2 hozzászólás
szilvamag

Nem akartam nézni ezt a sorozatot, a férjem beszélt rá, és azzal nyugtatott, hogy ne pánikolja, mert nem a fociról szól – és igaza volt. Egy nagyon szívmelengető, vidám, igazi feel-good sorozat volt ez, aminek minden részét imádtam. A szereplők nagyon jók voltak, és bár maga a sztori tök egyszerű volt, de mégis annyira jól volt tálalva, hogy szó szerint öröm volt nézni, ráadásul még mondanivalója is volt az egésznek, szóval nagy meglepetés volt számomra. Jöhetne is gyorsan a következő évad.

Szencsike 

Több Ted Lasso kéne a világba, és sokkal jobb hely lenne.
Egy igazi feel-good sorozat, még azoknak is bejöhet, akik nem szeretik a focit, mert pontosan azokat a húrokat pendíti meg az emberben a sztori, amire éppen szükségünk van. Kell valami amiben hinni szeretnénk? Kell valami, ami felvidít? Kell valami, aminek szurkolni lehet? Kell valami, amin jót lehet nevetni? Kell valami, ami életbölcsességeket tanít egyszerűen? Kikapcsolódni akar a néző? Komolykodni? Azt hiszem ezekre a kérdésekre a sorozat mindig adhat választ. Szerethető szereplők, kiváló jellemrajzok, jópofa poénok. Ted Lasso tud mindent.
Ne feledjük a futball az élet, és legyünk olyanok mint az aranyhal! :)

tonks

Majdnem nem néztem meg, mert foci, de ne legyetek ilyen buták, mint én, nézzétek! Ted Lasso az új kedvenc sorozatkarakterem, igazi lélekbonbon ez a sorozat.

clarity 

ez most meglepett. nagyon tetszett az 1. rész. a focihoz nem sok köze van szerintem, inkább az emberi oldal/játszma viszi el a hátán a sztorit. és a poénok valóban ütöttek.

Ainsel

Nem szeretem a focit, soha nem is szerettem. És hülye fejjel azt gondoltam, ez a sorozat nem nekem való, ezért felé se néztem. De mostanában annyiszor jöttek velem szembe a pozitív vélemények, hogy kíváncsivá tett. És azta! Ted Lassot mindenkinek! Komolyan, aki még nem tette, azonnal üljön le és kezdje nézni. Emlékszel A nagy csapatra, vagy a Vadmacskákra? Szeretted őket? (Naná, ki ne szerette volna?!) Akkor Ted Lassot is imádni fogod, garantálom.


Népszerű idézetek

Szencsike 

Ted: Mindig is úgy tartottam, hogy a tea nem több forró, barna víznél. És az a helyzet, hogy igazam volt. Rémes cucc. Passzolom.

1. évad 1. rész – Bevezetés
Szencsike 

Trent Crimm: Mondja csak, el tudná magyarázni a lesszabályt?
Ted: Nos, Trent, úgy határoznám meg a dolgot, ahogy az USA Legfelsőbb Bírósága tette a pornográfiával 1964-ben. Nem könnyű elmagyarázni, de ha látják, megértik.

1. évad 2. rész – Teasütemény
Szencsike 

Ted: Hé, Trent! Tudja, most kire emlékeztet?
Trent Crimm: Nem, kire?
Ted: Arra a robotporszívóra. Csak áll itt, és keresi, hol a mocsok.
Beard: Roomba.

1. évad 3. rész – Trent Crimm: The Independent
Szencsike 

Keeley: Szóval, 18 éves koromban egy 23 éves focistával jártam. Most már lassan 30 leszek, és még mindig egy 23 éves focistával járok. Olyan vagyok, mint Leonardo DiCaprio. Amúgy jó buli egy focista. Együgyű, gazdag, sportos.

1. évad 4. rész – A gyerekekért
Szencsike 

Sam: Igaz az, edző, hogy Amerikában annyi kutyus van a menhelyeken, hogy elaltatják őket helyhiány miatt?
Ted: Sajnos igaz, Sam. De a női énekes-dalszövegírók keményen küzdenek értük.

1. évad 6. rész – Két ász
Szencsike 

Roy: Kurva szar kedvünk van, mert sosem verjük meg a kurva Evertont, és ez kurva nagy szopás!

1. évad 7. rész – Rebecca ismét tündököljön
Szencsike 

Ted: Ne feledjétek: olyan a testetek, mint a másnapos rizs! Rendes melegítés nélkül
pokoljárást okozhat.
Sam: Az ételmérgezés nem játék. Velem volt olyan, hogy egyszerre hánytam és fostam.
Ted: Ja, ez megesik.Van még valakinek sztorija?
Dani: Az ember képes egyszerre csinálni mindkét dolgot? A testünk egy kész csoda!

1. évad 9. rész – Szánom-bánom
Szencsike 

Sam: Amerikában nem lehet kiesni a ligából, edző bá'?
Ted: De nem ám!
Isaac: És mi történik a szar csapatokkal az évad végén?
Ted: Folytatják a menetrend szerint, erőtlen és értelmetlen meccseket játszanak kihalt, félig üres stadionokban, és ez igazából mindenkinek megfelel.

1. évad 10. rész – Gyilkos remény

Hasonló filmek címkék alapján