Kedvencelte 10

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

Sister

Mindenekelőtt előrebocsátanám, hogy az eredeti filmnek hatalmas rajongója vagyok. Körülbelül kismilliószor láttam, sőt, bizonyos részeket fejből tudok, és igen, még mindig imádnivaló és cseppet sem unalmas.

Eleinte azt hittem, hogy ez csak egy olcsó húzás, és köszönőviszonyban sincs az egyik legkedvesebb angol filmemmel, de tévedtem. Bár olvastam kritikát arról, hogy mennyire erőltetett benne a píszí vonal, de tudjátok mit? Teljesen hidegen hagy! Mert pont úgy vegyítették a szereplőket, hogy ez soha, még véletlenül sem fordult meg a fejemben. Sokkal jobban lekötött az, hogy egy egyetemi baráti társaság mennyi kedves, vicces és szórakoztató pillanatot él át együtt, és ha kell, ott vannak, és támogatják egymást, történjék bármi. Imádtam a karaktereket, kiváltképp a pikírt Gemmát – neki mindvégig nagyon szurkoltam! –, de ugyanígy Kash, Maya, Ainsley, Craig, Duffy, és igen, még Zara is nagyon a szívemhez nőtt. És erre csak rátett egy lapáttal az a hamisítatlan londoni hangulat, a fülbemászó soundtrack, és az a sok-sok utalás Richard Curtis filmjeire, aki számomra még mindig etalonnak számít a romantikus műfajban.

Legszívesebben most azonnal kezdeném elölről, és gyanítom, hogy időnként elő is fogom venni, ha ehhez szottyanna kedvem. Épp annyira könnyed és szerethető, amilyennek lennie kell egy ilyen sorozatnak. Engem kilóra megvett. :)

2 hozzászólás
RóbertKatalin 

Nagyon erősen indult nálam ez a sorozat, és végül ezt nem tudta megtartani. Szerintem 6-8 részben jobban működött volna, így kicsit szappanoperásan elnyújtották az összeveszés-kibéküléseket. Összességében viszont szórakoztató és cuki és nagyon jó a különböző ismert angol filmek megidézése benne.

happy_moly

1. évad értékelése:
Imádtam ezt a sorozatot, fiatalos, bohókás, de mind e mellett fontos témákat dolgoz fől. Olyan fiataloknak ajánlanám, akik szeretik a vicces, bohókás sorozatokat, de ugyan akkor kedvelik ha komoly témákat dolgozz fől egy sorozat. Ilyen például a család, barátság fontossága, vagy a másság elfogadása is.
Nagyon várom már a következő évadot :)


Népszerű idézetek

Londonna 

– So what do you think?
– What's the opposite of goosebumps? I think I've got that.
– Oh, come on!
– Colin Firth, Pierce Brosnan, Meryl Streep. How does one film waste so much talent?

1. évad 1. rész – Az első nem
1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján