Kedvencelte 12

Várólistára tette 178


Kiemelt értékelések

Theana 

Ez rohadt durva. Mindig is gondoltam, hogy nem csak én és a vonal másik oldalán levő ember van, de ez csak most tudatosult bennem. Arra mindenképp jó ez a film, hogy egy kicsit megrázza az embert, és felnyissa a szemét.

Little_Monster 

A doku sokkal jobban tetszett, ez egy kicsit kiegészítette azt. Kaptunk backstoryt, jobban ráláttunk a motivációra és a módszerekre. Az események még így is felháborítóak, és szerintem azóta se változott semmi.

Charityy 

Összességében jó film lett, de nekem kicsit lassú volt és lehetett volna kevesebb magánéleti szál is.

Lex

Kicsit lassú és hosszú, de fontos történetet mesél el. Az biztos, hogyha eddig nem voltál paranoiás, ezután az leszel. Azon pedig hosszan lehet elmélkedni, hogy mi a fontosabb: a biztonság vagy a magánélet.

csokidani 

Szigorúan csak a filmet nézve és kizárva hogy ki ez a faszi, mit tett, miért tette, milyen hatásai lettek; tehát csak mint filmélményt tekintve: UNALMAAAAAAS! Nulla szinten kötött le, nulla szinten tudott felcsigázni. Láttam képeket, amelyek kapcsolódtak ugyan egymáshoz, de kohéziót nem találtam köztük. A dramaturg biztos a büfében ette a rántott húsos szendvicset Ági szörppel, mert hogy keze munkájának nyom nincs a filmben az hétszentség. Elpazarolt idő volt, a hajszálaim mennyiségének megszámolása értelmesebben eltöltött idő lett volna…

Doromb

Összességében határozottan pozitív véleménnyel vagyok a filmről, bár szerintem inkább a téma a nyerő, mint a feldolgozás. A történet lassan bontakozik ki, eléggé el van húzva, sok helyen kissé unalmas vagy vontatott, ami egyrészt néha zavaró, másrészt viszont így volt közben lehetőségünk elgondolkodni minden apró lépésen és érezni azok súlyát. Ha végigfutottunk volna a történeten, akkor nem lett volna idő fejben tovább boncolgatni az eseményeket, pedig pont ez a film lényege, hogy elgondolkodtasson.

Rebarbara 

Elég nehezen indul be a cselekmény, a film hosszú és lassú, amint mások is írták elôttem. Úgy gondolom, hogy errôl a témáról (ami elég nagy port vert fel) lehetett volna sokkal érdekesebb filmet is készíteni egy kis plusz erôfeszítéssel.

dulkap 

Egy érdekes és elgondolkoztató téma, középszerűnél egy hangyányival jobb feldolgozása. Mikor a Snowden botrány kirobbant csak az volt a kérdés, hogy ki és mikor viszi vászonra. Valahol várható volt, hogy Oliver Stone lesz a befutó, mert ő szereti az ilyen témákat. A nagy baj, hogy Stone már eléggé megkopott. Nem mondom, hogy rossz filmeket csinál, csak átalakult tisztes kisiparossá. A Snowden sem elég bátor és sajnos a szerkezetileg töredezett film lassabb a kelleténél és csak finoman mer odaszólni. Ugyan egy kiemelkedő húzása van a rendezésnek, de 135 percben ez kevés. A színészek egytől egyig rendben vannak és jók a választások is, de valahol érthető, hogy nem igazán kapott se a nézőknél se a kritikusoknál olyan kiemelkedő értékelést.

Dexter79

Nagyon durva volt látni, hogy milyen technikával és milyen mélyen megfigyelnek minket a számítógépeken keresztül. Azt látni, hogy mennyire tud mindenről CIA. Nagyon nagy bátorságra vall Snowdentől, hogy a világ elé áll ezzel a dologgal. Trükkös volt, hogy úgy tudott megszökni az országból, hogy nem bukott le.
Most már én is odafigyelek, hogyan használom legalább a laptop kameráját, mert sajnos a többi dologgal az ember nem tud mit kezdeni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján