Kedvencelte 5

Várólistára tette 114


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem egy tökéletes film az biztos, többszöri nézésre sikerült végre végignézni, mert olyan lassú, és vontatott, de azért tetszett. A színészi játék, és a sztori jó volt, nagyon bírtam Eddie Redmayne karakterét, jól állt neki ez a szerep, érdekes egy karaktere volt. Jól működtek Jessica Chastainnel, az ő karaktere is nagyon tetszett nekem. Végig fent tartják a feszültséget, a kellő dráma is meg van, csak kár, hogy ilyen veszettül lassú, mert könnyen el lehet a filmről vonni a figyelmet… A két kiscsaj cuki volt, szimpatikusak voltak. :-D spoiler Szeretem az igaz történeten alapuló filmeket, és ez is tetszett, csak nagyon lassú, de a színészi játék tök jó volt. :-D

Barby2005 

Na most meg kellett néznem, hogy az egyik kedvenc férfiszínészem, kedves Eddie Redmayne kapott-e már Oscar-t mert ha nem kapott volna, már nagyon-nagyon kijárna neki. De megnyugodtam, A mindenség elméletéért azért becsusszant a díj. Ez az ember egy zseni. Jessica C. pedig a másik. Két kedvenc színészem, ezért is ültem neki ennek a filmnek tegnap, bár kellett hozzá egy hangulat, mert nem egyszerű a történet. Azt érzem, hogy ennek a két embernek bármilyen szerepet adhatnak, lefogják hozni. Nem átlagosan. Hanem k**rva jól :D ők ketten nagybetűs SZÍNÉSZ-ek, és remélem még nagyon sokáig a szakmában lesznek, és még a legjobb filmjük előttük van. Ez a film egy jó feldolgozás volt, de kettőjük nélkül mit sem ért volna.

SunflowerSz 

Inkább tetszett, mint nem, viszont nem könnyen nézeti magát. Egyrészt a szereplők miatt került a várólistámra, másrészt azért, mert általában szeretem az igaz történeteken alapuló filmeket. Nem tökéletes, de kétségtelenül egy érdekes történetet mesél el és elgondolkodtató is. Kellőképpen drámai és a kissé feszült hangulat azért végig jelen van, ami szerintem eléggé rányomja a bélyegét az egész filmre. Nem gondolom, hogy sokszor újranézném, az ilyen típusú filmeknek nagy hibája, hogy első nézéskor tud csak igazi élményt nyújtani.

Kincsanna 

Egyszernézős, semmi extra film, egyedül a két főszereplő alakítása volt figyelemreméltó.

Mr_Catharsis91

A fakó képi világ és színek, a modoros és nehézkes súlyú ambient-zene a háttérben. Leginkább ez maradt meg a filmből, meg Redmayne sokáig kimért, de jó színészi játéka. Valahol az egész film olyan lefojtott volt, jól tükrözve a háttérben tevékenykedő önmagát ügyesen leplező halál angyalát.
Közben megint kaptunk egy valahol elnéző, dilettáns rendszert, amely hagyta szabadul garázdálkodni a deviáns elemeit.
Lassan szakdolgozatot lehetne írni ebből a viszonyrendszerből.

Levendula

Nagyon-nagyon tetszett! Végig fenntartja a feszültséget, egy pillanatra sem unalmas. A színészi játék és a rendezés szuper!

Imoran 

Nagyon feszült volt végig, bár már az elejétől tudni, mi a szitu, de míg az első esetnél még kegyes eutanáziának gondoljuk a dolgot, a későbbi áldozatok rávilágítanak, hogy ennél többről van itt szó. És hogy miért? Mert senki nem tett ellene semmit, mert megtehette…

Kontra_Judit 

Megdöbbentő, hogy ilyet meg lehet tenni, ráadásul legalább 400!!! alkalommal és senkinek „fel sem tűnik”. Az hogy 18x-os életfogytiglani büntetését tölti…soha nem jön ki, de a holtak nem fognak feltámadni :( A családok gyászolnak…iszonyú történet. Bár ne lett volna megtörtént esemény alapja.

L_Reggie 

Ez a film annyira jó, mintha nem is Netflix film lenne. A tempója jól el van találva, szépen bemutat mindent, de közben nem kapkod, nem csapong. Céltudatosan mondja el ezeket a szörnyűségeket, és mutatja be hogy mennyi jó ember milyen sokat dolgozott hogy elkapják a felelőst. Jessica Chastain visszafogottan, de átélhetően játsza a karakterét, akinek így könnyű drukkolni, és így átérzzük a nehézségeit. Eddie Redmayne kiemelkedő, jól volt itt egy negatív szerepben, egészen hátborzongató az alakítása. Egy jeleneténél libabőröztem. Örülök hogy nem hagyja magát beskatulyázni.

Horváth_Evelyn

A színészi játék nagyszerű volt. Végig benn tartottak a filmben, pedig a hasonló, lassabb tempójú filmek mindig elveszítenek félúton. Itt egy percre sem éreztem ezt. A teljes filmet végigölelte egyfajta feszült hangulat. Csak azt sajnálom, hogy maga a történet kissé a levegőben lóg. Értem én, igaz történeten alapul, de hiányérzettel hagytam el ezt a két órát. Eléggé zavar, hogy nem tudtuk meg Charles motivációját, de ez van. Maga a történetvezetés viszont rendben volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján