Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (2019) 20

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
108' · amerikai · dráma, életrajzi, thriller, krimi 16

1969. Ted (Zac Efron) őrjítően jóképű, okos, karizmatikus és gyengéd, az elővigyázatos, egyedülálló anya, Liz Kloepfer (Lily Collins) pedig képtelen ellenállni a férfi sármjának. Elképzelni sem tud ideálisabb pasit Tednél, és hamarosan fülig beleszeret. Ahogy telik az idő, úgy tűnik, a pár… [tovább]

angol
magyar

Képek 4

Szereposztás

Zac EfronTed Bundy
Lily CollinsElizabeth Kloepfer
John MalkovichJudge Edward Cowart
Kaya ScodelarioCarole Anne Boone
Jim ParsonsLarry Simpson
James HetfieldBob Hayward
Angela SarafyanJoanna
Macie CarmosinoMolly 2 évesen
Ava InmanMolly 4 évesen
Morgan PyleMolly 8 évesen

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 207


Kiemelt értékelések

Horváth_Evelyn 

Elég középszerű volt. Leginkább a pszichológiai háttér és a motiváció érdekelt volna. Helyette kaptunk egy szerelmes történetet. A Ted Bundy-esetekről kb. zéró információt mutatott be a film. Úgy éreztem, hogy minden össze lett csapva. A tárgyalás vagány volt, de arányaiban kevés pozitívum ez a full filmhez mérve. Efron jól játszott, de nem kiemelkedően. Azért jó volt látni egy kicsit más jellegű szerepben. Jim Parsonst imádom. Itt nem mutatott túl sokat, ahogy Malkovich sem. Ez van sajnos. Aki ebből a filmből tervez dokumentálódni, az csalódni fog.

Blissenobiarella 

Összességében sajnos az Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile számomra óriási csalódás volt, különösen azt tekintve, hogy Bundy-sztoriban milyen óriási potenciál van. Igazán jó is lehetett volna, de én egy a történetet felszínesen kezelő, hazug filmnek tartom, és őszintén nem értem, mi értelme van egy ilyen hangvételű filmnek éppen Ted Bundy kivégzésének 30. évfordulóján.

Bővebben:
http://www.cinegore.net/2019/05/08/serial-chillers-kulo…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján