Haverok fegyverben (2016) 137

0 díj · 1 jelölés

Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli és David Packouz ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról – lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik –, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Ana de ArmasIz
Jonah HillEfraim Diveroli
Miles TellerDavid Packouz
Brenda KooVanessa
Julian SergiRosen
Daniel Bersonrabbi
Kevin PollakRalph Slutzky
Dan Bilzerianönmaga
Ali ChenOB-GYN
Patrick St. EspritPhilip Santos százados

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 88


Kiemelt értékelések

ellamuci 

Tetszett, tetszett. Jonah Hill és Miles Teller nagyon jó páros voltak. Jó látni is Bradley Cooper szerepét. Nem is gondoltam volna hogy meg is történt. :DD

NaNa_88 

Kissé Fegyvernepper íze volt.
Valahogy úgy érzem félrevezetett a trailer. Mert az alapján egy tipikus Jonah Hill féle agyatlan baromságra számítottam. Tény, hogy csak egyszer láttam és az se most volt. Meglepett ez a film és így talán még több csillaggal tudtam jutalmazni. Több komolyság volt benne, mint amit vártam és a suttyó poénokból szerencsére nem volt sok. Ezt akár többször is meg tudnám nézni. spoiler

agi89

Nem is tudom mit mondjak róla.

Annyi bizonyos hogy
Tetszett!
Igaz nagyon nem arra számítottam, amit kaptam, de kellemes meglepetés volt.

Miles Teller egyre nagyobb kedvencem leszel te is!

Az is biztos, hogy egyszer újra kell nézzem. (Talán akkor valami értelmeset is tudok róla írni.)

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett imádom a két főszereplőt. Moziban néztem és sokat nevettem rajta. Nagyon jó volt bírtam Jonah Hill nevetését és mikor dühös volt, mert nem jött össze az egyik fegyver üzletük. :) Az egészet élveztem. Miles Teller is nagyon jó volt tetszett a szerepe. Vicces volt és szórakoztató legalább is nekem nagyon bejött ez a páros. Jól működtek együtt egyáltalán nem voltak unalmasak. Tetszett a bagdadi rész mikor menekülniük kellett az nagyon állat volt. :) Meg a beszólások is ütősek voltak néha, meg az a pár akció jelenet. Jó volt látni a harmadik kedvenc színészem is Bradley Coopert jól hozta a fegyverkereskedőt. :)

Lilla99 

Eléggé átvert ez a film. Sőt…nem is a film, inkább az előzetes. Elég régóta volt már a várólistámon, de arra emlékszem hogy azért raktam fel, mert azt hittem jó kis vígjáték lesz. Mekkorát tévedtem, köze sincs a vígjátékhoz. Talán ezért is van az, hogy nem tetszett annyira. Mert én alapjában sem szoktam nagyon ilyen filmeket nézni, mint ez. Alapjában egyébként nem volt rossz, mindig más szemszöggel figyelek egy filmet ha igaz történet alapján készül. Mégis valahogy ez most nem volt olyan nagy élmény. Igazából spoiler Összességében számomra egyszer végignézhető volt, de semmi extra.

Osli75 

Jonah Hill nagyon nem illett a filmbe szerintem. Utálom az altáji humort, főleg az arra épülő filmeket. Miatta majdnem nem is néztem meg, de hát a kihívás az kihívás (és arra néztem a filmet)
Szóval jól tettem, hogy megnéztem, szerencsére a szexista humorból kevés volt, ezt kibírtam. Nekem eléggé megdöbbentő, mert ha nem is igaz benne minden, nem zörög a haraszt…

christine 

Teljesen másra számítottam, és nem azt kaptam, amire vágytam. Untam, nagyon monoton. szájbarágós volt az egész,

mazsolafa

Ez tipikusan az a film, ami akár jó is lehetett volna…
(De ez a Miles gyerek igen ígéretes.)
7,5 csillag

Kingslayer 

Nem tudom, talán velem van a baj, de sem humoros nem volt, sem kalandos, sem akciódús, sem izgalmas számomra, és még a drámát sem éreztem. De rossznak sem mondanám, mert nem volt gagyi vagy baromság, csak hát… nekem ez nagyon ingerszegény volt.

UViki

Nem volt egy rossz film, humoros, izgalmas és abszolút nézhető. Tetszett az alap koncepció, érdekes volt a történet. Iz szerethető volt, de hiányzott nekem belőle valami.


Népszerű idézetek

virrasztó 

We fight. Fight with our families, fight with our business associates, sometimes we fight with our friends. If God were here, we'd probably fight with him too.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján