Örökké (1989) 19

Always
122' · amerikai · dráma, romantikus, fantasy 12 !

Steven Spielberg egyszerre kalandos és romantikus filmje egy, az 1940-es években már Spencer Tracyvel és Irene Dunne-nel sikert aratott mozifilm újrafeldolgozása. A környezet ízig-vérig mai: a történet olyan férfiakról és nőkről szól, akik a földön és a levegőben felveszik a harcot az… [tovább]

angol

Szereposztás

Richard DreyfussPete Sandich
Holly HunterDorinda Durston
John GoodmanAl Yackey
Audrey HepburnHap
Brad JohnsonTed Baker

Kedvencelte 2

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Emerson 

Az egész film úgy sikerült nyálasra, hogy én nem láttam mögötte igazi érzelmeket. Mikor jönnek rá arra, hogy ha egy percen belül tízszer ájlávjúznak elkopik a kifejezés értelme?! De igazából már ott veszett fejsze nyele volt az egész, amikor hősnőnk hisztérikázott élete szerelmének, hogy hagyd ott a munkádat, mert veszélyes, ó, ó, ó! de az, hogy ő just for fun kamikáze módon elkötött egy gépet, az oké
Holly Hunter hangjától alapjáraton ki vagyok akadva, de ha még vinnyog és nyávog is hozzá, kiszaladok a világból – sajnos ez (is) jócskán lerontotta a filmélményt. Nagy kár, mert a tűzoltó-témát imádom, Dreyfusst úgyszintén, csak hát a körítés nem jött be… Bele kell törődnöm, nem én voltam a célközönség.

4 hozzászólás
desertangelable 

Nagyon szeretem az ilyen „pozitív szellemes/lélek visszatérős” filmeket és ez is ilyen. Valahogy mindig is elismeréssel adóztam azért a színészi munkáért, amikor a színészeknek úgy kell játszaniuk, mintha a mellettük álló színész nem is lenne ott. Lehet, hogy ez nem annyira nehéz munka, de azért tuti, hogy egyszer kétszer újra kell forgatni a jelenetet.
Kedves, szerethető, kellemes humorú, nem túl drámai néha mégis megható, többször nézős romantikus film, nagyon szeretem!


Hasonló filmek címkék alapján