Kedvencelte 158

Várólistára tette 277


Kiemelt értékelések

Theana 

Az alapötlet nagyon, nagyon, nagyon tetszik, és szerintem remek, hogy több módon feldolgozzák.
Blake Lively igazán lenyűgözött, eddig mindig csak az arrogáns Gossip Girl karakterét láttam, de mostantól figyelni fogom, mert felkeltette a kíváncsiságom (mondjuk nem egy átérezhető alakítás volt, de az arcmimikái és a hanghordozásai tetszettek, és meg kell hagyni, hogy elbűvölően mutatott a képernyőn). Harrison Ford véleményem szerint nem illett bele ebbe a világba. Vagyis, inkább úgy mondom, hogy különös volt itt látni. Valahogy ő… nem. Nem éreztem azt, hogy ő tényleg William, és tényleg azt érezte, amit.

Szóóóval. Tök jó romantikus film, meg minden, és lényegében erre tették a hangsúlyt, pedig pont fordítva lett volna értelmes, ha már egy ilyen témát akartak feldolgozni. Hogy az alap spoiler koncepció köré építik a szerelmi szálat. De úgy éreztem, hogy a spoiler volt a mellékszál, valami, ami megakadályozza a szerelmüket. Ez pedig érződött, amikor nem ismerhettem meg Adaline-t. Mit érzett, amikor ilyen egyedül volt? spoiler Sok esetben csak néztem, ahogy Blake Lively arcot vált, de nem igazán tudtam vele együttérezni.

És hát a vége. Nevetek. Azt hittem, kicsit érdekesebb lesz. Olyan volt, mintha gyorsan kellett volna valami magyarázat, és akkor hirtelen előjöttek ezzel. A tudomány, lol.

Rengeteg romantikus film van, és nem néhányat láttam már én is, ezért nem kedveltem meg annyira a filmet. Az viszont nagyon tetszett benne, hogy ezt a témát akarták feldolgozni.

dezirel

Bárcsak több ilyen romantikus film lenne! Miután befejeztem vagy fél óráig kutakodtam a snitt rendszerében, hogy találok-e még hasonló filmet, de azt a keveset mind láttam(és imádtam)!
Mostanában valahogy jobban bejönnek a komolyabb, komorabb hangulatú szerelmi történetek. Régen a tipikus amcsi romkomokra buktam, azokat néztem rongyosra(most is szívesen nézem őket, nem arról van szó!), de úgy tűnik öregszem/megkomolyodtam ;)

7 hozzászólás
desertangelable 

Azt érzem, hogy annyi lehetőség lett volna ebben a filmben, de nem éltek vele. Ehelyett lezárták egy óriási közhellyel. Miért?!

3 hozzászólás
viky0222 

Az alapötlete nagyon tetszik, rengeteg lehetőség van benne. Érdekes lenne végigkövetni, hogyan éli meg valaki a halhatatlanságot, mit érez, hogyan viseli, hogy mindenki, akit ismert, meghal, míg ő semmit nem változott. Rengeteg az élettapasztalata, a tudása, de nem igazán mutogathatja. Adaline is folyamatosan menekült, nehogy kiderüljön, milyen is valójában, mert nem igazán fogadnák el. Nem tudnának mit kezdeni vele.

Amiért feltételes módban beszéltem arról, hogy érdekes lenne, az azért van, mert sajnos eléggé mellékszál lett. Leginkább a romantikus szálra fókuszált, ami szép volt, szerettem nézni, de ennek kellett volna inkább mellékszálnak lennie. Vagy legalább igazán rámutatni, Adaline hogyan éli meg, hogy sosem öregedhet meg valaki mellett, pedig szeretné. Hogy ha ő nem megy el, akkor végig kell néznie, ahogy a szerelme megöregszik, majd meghal. De sajnos ezt nem igazán kaptuk meg, amit sajnálok.

A vége eléggé klisés, és kicsit csalódás volt, bár egyáltalán nem lepődtem meg. spoiler Ennek ellenére mégis kicsit elvarratlan. spoiler

Blake Lively-t viszont jó volt drámában látni, nagyon jól alakított és úgy érzem, elvitte a filmet a hátán. Így Gossip Girl újranézés közben különösen furcsa volt egy teljesen normális, kedves és cseppet sem áskálódó karaktert látni tőle, de nagyon jól hozta.

Kár, hogy nem aknázta ki a film az összes lehetőségét, de ettől függetlenül egészen tetszett.

NinaAva

Imádom a történetet, a szereplőket, a ruhákat, a helyszíneket. Mindig libabőrös leszek ettől a filmtől.

NaNa_88 

Aranyos kis film. Ha valakinek elnyeri a tetszését, akkor akár többször is jó kikapcsolódás lehet. Tetszett a narrálás. Egy kis egyediséget adott neki. Romantikus történet egy csipetnyi varázslattal. :)

Charityy 

Olyan jól indult és annyi mindent ki lehetett volna hozni belőle, de leginkább csak a romantikára koncentráltak, a fantasy részt meg elhanyagolták. Pedig milyen különleges film is lehetett volna belőle. Nem arról van szó, így is tetszett, de nem tudtunk meg sokat Adaline-ról, a lezárással ráadásul egyáltalán nem vagyok kibékülve, iszonyatos közhely.

Alexa18

Nagyon gyönyörű és meginditó film volt ami egész végig lekötött. Tetszettek a visszaemlékezések és ahogy szépen lassan megismertük Adaline egész életét. :)
Blake Lively pedig valami fantasztikus színésznő és gyönyörű szép :)
Jó volt egy ilyen szerepben látni A Gossip Girl után. :)

Bancsurka 

Ez a film egyik nagy kedvencem. Már nagyon sokszor láttam, de soha nem tudom megunni. Nagyon jó, hogy nem csak egy átlagos szerelmi történet hanem hogy van benne valami csavar. Valami titok. :D


Népszerű idézetek

Marietta_Miklián

Évek, szeretők és borospoharak. Ezeket nem szabad számolni.

vikcsoo

– Mondj valamit, amibe belekapaszkodhatok és sosem engedem el.
– Engedd el.

Dexter79 

– Szereted?
– Igen!
– Honnan tudod?
– ….
– Ez egy egyszerű kérdés. Honnan tudod?
– Onnan, hogy semminek nincs értelme nélküle.

Theana 

Adaline Bowman: Tell me something I can hold on to forever and never let go.
Ellis Jones: Let go.

Theana 

Adaline Bowman: I see you already forgot our little talk about sodium.
Flemming: No, I am simply choosing to ignore it.

Theana 

Ellis Jones: (…) Oh well. That'll teach me not to put my hand where it doesn't belong.
Adaline Bowman: Something tells me it won't.

Theana 

William Jones: Plato believed that every soul has a companion star that returns to after death… if you lived a moral life.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján