Kedvencelte 2

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Az elején nem gondoltam volna hogy ennyire fog tetszeni, azt hittem hogy valami kis gagyi vígjáték lesz, de nem, sőt szerintem elég érzelmes lett. A vége egy picit megsíratott is, főleg az spoiler.
A történet is jó volt, a szereplők is nagyon jók voltak.
Victoria Justice-t már más filmben is kedveltem, szerintem itt is nagyon jó volt. Másik kedvencem Val volt, fantasztikus karakter.
Nekem nagyon tetszett, egy aranyos film, a mondanivalója is szép. ^_^

MrsCumberbatch 

Kedves aranyos kis film. Bár kicsit idegesítő, hogy az ilyen filmekben mindig az van hogy xy halála mennyire felborítja mindenki életét… Ez akkora baromság. Az apukát megértem. De a többiek… Egyébként összességében tényleg jó lett. Poénos de komoly is.

2 hozzászólás
eszternemeszti 

Jólvan, fossá sírtuk magunkat ezen a filmen.
Önszántamból biztos nem néztem volna meg, de megérte amúgy, nagyon tetszett.
A mondanivalója is teljesen rendben volt, sőt! régen sírtam már ennyit filmen, talán utoljára a 'Csillangainkban a hiba' ríkatott meg ennyire.
Színészek is okésak voltak, de nem bírnak eltávolodni ezektől a ciki sztoriktól, botrány. :D

julcseee 

Ez az a film, ami tipikus olyan, amire azt hiszed h valami gagyi vígjátékot fogsz kapni. De nem! Ez egy jó kis érzelmes film lett végül, amit cseppet se bánok h megnéztem.

zsebibaba007

Amikor belekezdtem, azt hittem egy szórakoztató kis vígjáték lesz, ami tökéletes munka utáni kikapcsolódásra. Az elejétől végigbőgtem, szóval a nagyon érzékenyek zsepit készítsenek be! :’D

Dawn_Silver

Könnyed, szórakoztató délutáni film. A bugyuta vígjátékok közül azért kiemelkedik. Egyszer nézhető.

Imoran 

Nem igazán jött be, nem is vártam sokat a plakát alapján.Felszínes volt, pedig nagyon nem akart az lenni, de nem sikerült. 4 NEM 2 mondatban…

ancsee

Elsőre kis bugyuta, egyszer nézős, kikapcsolódásnak jó filmnek tűnt, aztán mégis megfogott. Idegesítő és aranyos Cassie, ha az elején utáltad is, végül biztosan keresztbe teszed az ujjad érte. :)


Hasonló filmek címkék alapján