Kedvencelte 9

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Az elején nem gondoltam volna hogy ennyire fog tetszeni, azt hittem hogy valami kis gagyi vígjáték lesz, de nem, sőt szerintem elég érzelmes lett. A vége egy picit megsíratott is, főleg az spoiler.
A történet is jó volt, a szereplők is nagyon jók voltak.
Victoria Justice-t már más filmben is kedveltem, szerintem itt is nagyon jó volt. Másik kedvencem Val volt, fantasztikus karakter.
Nekem nagyon tetszett, egy aranyos film, a mondanivalója is szép. ^_^

Yuuko 

Nem volt ez rossz film, csak olyan átlagos volt. Bár szó sem róla, meg tudott egy kicsit hatni bár abban nem vagyok biztos, hogy ha full józanon nézem végig, akkor is így lett volna, de a vége inkább cringe volt, mint megható.

alexakarola 

Meglepően jó volt a típusában, sokkal jobb, mint amire számítottam! Több helyen vicces volt (és tényleg vicces, egyáltalán nem túlerőltetett poénokkal volt tele), megható, szerettem a színészeket, a fő hármasunk (Cassie, Lisa, Val) nagyon jól játszott, Lisa-ék pedig nagyon kis cukik voltak és a zene is jó volt! (le is mentettem szinte az összeset a lejátszási listámra!) Volt benne egy-két olyan jelenet, párbeszédrész, ami nem tetszett annyira, de nem volt olyan sok, összességében tényleg nagyon tetszett. 8,5 csillag

MrsCumberbatch 

Kedves aranyos kis film. Bár kicsit idegesítő, hogy az ilyen filmekben mindig az van hogy xy halála mennyire felborítja mindenki életét… Ez akkora baromság. Az apukát megértem. De a többiek… Egyébként összességében tényleg jó lett. Poénos de komoly is.

2 hozzászólás
eszternemeszti 

Jólvan, fossá sírtuk magunkat ezen a filmen.
Önszántamból biztos nem néztem volna meg, de megérte amúgy, nagyon tetszett.
A mondanivalója is teljesen rendben volt, sőt! régen sírtam már ennyit filmen, talán utoljára a 'Csillangainkban a hiba' ríkatott meg ennyire.
Színészek is okésak voltak, de nem bírnak eltávolodni ezektől a ciki sztoriktól, botrány. :D

Sakara 

A kép, a leírás, az előzetes és őszintén még Victoria Justice nevének megjelenése is teljesen félrevezetett. Ezek alapján egy poénos, elviccelt történetre számítottam, aminél általában az ember fogja a fejét, hogy: te jó ég már megint egy a sok közül, de azért jól szórakozom rajta, egyszer túlélem. Ez volt az első gondolatom, aztán az első pár perc után rá kellett jönnöm, hogy ez nem egy a sok közül. Eszméletlen, hogy mennyire félre tudtam vezetni saját magam.
Ez a film elképesztő – bár lehet nem ez a megfelelő szó rá, viszont most csak ezt találtam meg hirtelen a szótáramban. Vicces, mert igenis vannak benne jó poénok, ugyanakkor szomorú és szívbemarkoló is, pont annyira, hogy az én torkom is összeszorult és megkönnyeztem itt-ott. Elgondolkodtató – lehet csak azért, mert a saját életem és Cassie élete között van egy-két, ha nem is egyforma, de hasonló kapcsolódási pont.
A lényeg, hogy nekem ez nem egy egyszer nézős film lesz, mert érdemesnek tartom arra, hogy többször is leüljek megnézni (részben mert kíváncsi vagyok, hogy ugyan az lesz-e a hatása rám, mint most). A vége miatt lett egy csillag levonva, igen poén így, és lehet, hogy ez is volt a cél, de így olyan…áh inkább nem spoilerezek. Egyszer simán mindenkinek végignézhető :)

julcseee 

Ez az a film, ami tipikus olyan, amire azt hiszed h valami gagyi vígjátékot fogsz kapni. De nem! Ez egy jó kis érzelmes film lett végül, amit cseppet se bánok h megnéztem.

zsebibaba007

Amikor belekezdtem, azt hittem egy szórakoztató kis vígjáték lesz, ami tökéletes munka utáni kikapcsolódásra. Az elejétől végigbőgtem, szóval a nagyon érzékenyek zsepit készítsenek be! :’D

Dawn_Silver

Könnyed, szórakoztató délutáni film. A bugyuta vígjátékok közül azért kiemelkedik. Egyszer nézhető.


Hasonló filmek címkék alapján