Oh! My Emperor (2018–2018) 14

I Want You, Emperor / Oh! My Majesty / The Emperor · 哦!我的皇帝陛下
25' · kínai · romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat, történelmi 12
2 évad · 42 rész

Luo Fei Fei orvosgyakornok egy rendkívüli meteoresőt követően visszarepül az időben, és Huang Dao Császárságban találja magát. A császárságot mindig más csillagkép mestere irányítja, ezerévente váltva egymást. Jelenleg a Bak jegyű Bei Tang Yi az uralkodó, aki kísértetiesen hasonlít Jia Chengre,… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

Zhao Lu SiLuo Fei Fei
Jason GuBei Tang Yi (Bak)
Sean XiaoBei Tang Mo Ran (Vízöntő)
Wu Jia ChengBei Tang Tang (Halak)
Peng Chu YueBai Wu Chen (Szűz)
Chen EmnSu Xun Xian (Ikrek)
Guo Zi FanBei Tang Jing
Zhao LeiGu Lei
Yan Xu JiaShang Yu (Kos)
Showna XieChu Sheng Nan (Oroszlán)

További szereplők

Oh! My Emperor (2018–2018)

Gyártó
QQLive

Kedvencelte 4

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Gwener 

Volt az a koreai sorozat, ahol volt egy rakat herceg meg egy jövőből odacsöppent lány meg viszály a trónért spoiler – na ez kb olyan, de mégis egész más. Bár itt is van 12 mester meg jövőből átpottyant lány spoiler meg van viszály a trónért – de ez egy fantasy-mese és semmi köze a valósághoz. Vér azért folyik itt rendesen a vége felé, van öldöklés meg minden – de egy trónviszály már csak ilyen.

A mesterek. 10 fiú + 2 lány. A mesterek mindegyike egy-egy csillagjegy és mindegyiknek van földöntúli képessége. Aranyosak voltak, szerencsére nagyon mások, és mind nagyon szerethető spoiler. A kedvencem TangTang volt – és szerintem színészileg is ő volt az egyik legjobb. És most sorolhatnám, melyiküket miért szerettem, de az jóóó hosszú lenne…. spoiler

FeiFei. Imádtam. Annyira aranyos, annyira kedves, lazán jön-megy közöttük, hamar beilleszkedik. Néha elénekli a „hull a pelyhes” kínai változatát :DDDDD És a leglehetetlenebb pillanatokban előkap egy (vagy több) Garfieldes arcmaszkot (reklám!!!!), ami párszor kizökkentett a történetből, de néha egészen jól működött.

Császárné. Hát az elején nem nagyon van, főleg a második évadban van szerepe – és ott eléggé utáltam is. spoiler

Helytartó. Félelmetes volt. spoiler

Nagyon tetszettek a dalok (ők éneklik majd mindet) – és a színvilág is tetszett, bár eléggé egyedi :DDDDD Vannak benne szöszmötölős és cuki-cunamis részek, amikor nem igen történik semmi – de olyankor is annyira bájos az egész, hogy szívesen nézi az ember, fülig ér a szája és jól érzi magát.

3 hozzászólás
Marcsi0603 

Nem számítottam a végére, az utolsó pár részben csak kapkodtam a fejem, hogy mi lesz itt. A legvégét nem teljesen értettem, hogy hogyan…De összességében tetszett a sorozat. Rosy Zhao nagyon cuki, Xiao Zhan gyönyörűséges (és az a dal, amit énekel, wow), és a többieket is bírtam. Azért kicsit hiányzott, hogy többet használják a képességeiket meg volt pár filler rész is, viszont nem bántam meg, hogy megnéztem, szórakoztató, amin nem kell sokat gondolkodni.


Hasonló filmek címkék alapján