Modern szerelem (2019–2021) 49

A Modern Love a New York Times egyik rovata alapján a szerelemről és az emberi kapcsolatokról szól. Minden rész egy-egy új történet, és a szerelem és szeretet több fajtáját térképezi fel: a szexuálisat, a romantikusat, a plátóit, az önszerelmet, valamint a családi szeretetet.

angol
angol
angol

Képek 2

Szereposztás

Tina FeySarah
Andy GarciaMichael
Julia GarnerMaddy
Anne HathawayLexi
Catherine KeenerJulie
Dev PatelJoshua
John SlatteryDennis
Cristin MiliotiMaggie
Sofia BoutellaYasmine
Laurentiu PossaGuzmin

További szereplők

Kedvencelte 16

Várólistára tette 187


Kiemelt értékelések

sofiasaymun 

Nagyszerűen mutatta be a mostani generáció párkapcsolatainak jellemzőit, annak nehézségeit, hullámvölgyeit és néhány történet elgondolkodtató volt, sőt, egészen valóságosnak is tűnt. Az első nyolc rész közül voltak amelyek kicsit gyengébbre sikerültek, de összességében remek kis sorozat.

Lucy 

Alapból kilencet akartam, de a második évad eléggé lehúzta nekem :( (a 7-en is gondolkoztam, de annál meg jobban imádtam az első évadot)
Az első pár rész megható volt elgondolkodtató, jó színészekkel, nevetéssel.
Aztán valahol az első évad végére kezdett elfogyni és a másodikra már nem maradt benne…
Ebben az évadban is voltak jó és neves színészek, meg egész jó alapötletek, de valahogy olyan erőltetettnek hatottak a történetek. Sajnálom mert nagyon erősen indult :(
De azért voltak benne nagy kedvenc részek szóval ha nem is az egészet de azokat mindenképp érdemes megnézni.
Dev Patel és Anne Hathaway részeit egyenesen imádtam ^^

csokidani 

Kedves, konnyed, szeretheto tortenetek nem mezes-mazosan, hanem emeszthetoen talalva. Idealis munkabol hazerven vacsi utan, amikor mar csak valami levezetesre vagysz.

L_Reggie 

A sorozat azt ígéri amit a címében látunk, Megjegyzem, a love szót nem szerelemre, hanem szeretetre fordítanám. Mert nem csak szerelmi kapcsolatokat látunk, hanem barátságokat is, amik majd ugyan olyan fontosak, sőt… De amit a legjobban dicsérnék, az a modern jelző. Ennél a sorozatnál tényleg úgy éreztem hogy 21. századi kapcsolatokat, viszonyokat látunk, és az volt a célja hogy mindeből mutasson egy kicsit, legyen az jó vagy rossz dolog. Hiába tagadjuk, a kapcsolatok rendszere sokat változott az előző generációk óta. Nem feltétlen fog az ember úgy ismerkedni mint a szülei, nem feltétlenül lesz olyan a párkapcsolat dinamikája mint régebben. És ez nem baj. Sok olyan elemet láthattunk a részekbe, amik tabunak számítottak, de szerencsére ma már sokkal elfogadottab beszélni ezekről. Mint például a mentális betegségek kérdése, gyerek vállalás egyedül, sok éves házasság felbontása, mert elmúlt belőle a szerelem. De persze ezek mellett ott vannak a klasszikusabb dilemmák is, mint például a házasság válsága, hogyan lehet rajta túl jutni (bár nekem ez a rész tetszett a legkevésbé), az időskori szerelem vagy az újrakezdés.
Voltak gyengébb részek, de voltak igen jó pillanati is a sorozatnak, szóval ezért a 7 csillag, illetve a vége felé már kicsit sok volt a szirup, muszáj szünetet tartanom mielött jöhetne az újabb évad.

Tunderke666

Az első évad fantasztikus volt, a második sem volt rossz, de abban több volt a konfliktus.

Lora

Uristen. Nagyon jo volt. Az egyik kedvenc minisorozatomma valt. A zene, a hangulat, a szineszek, a tortenetek, a cselekmeny kibontakoztatasa.. minden szuper volt. Voltak nagyon kedvenc reszeim is. Sirtam, nevettem, bologattam. :) Biztosan megnezem meg maskor is.

Junes 

Megindító, elgondolkoztató, néha felkavaró kicsi történetek a szeretetről, annak mibenlétéről és sokszínűségéről.
Az utolsó rész gyönyörűen keretbe foglalja mind a nyolcat, és az, hogy a karaktereket elég neves színészek formálták meg, még többet hozzáad az értékéhez.


Népszerű idézetek

Londonna 

– I'm a dad.
– Really? […] Well, how old?
– Well, they're um… they're older than you are.

1. évad 6. rész – Tisztára, mint az apám, és ez csak egy vacsora
Londonna 

– You sure you don't want to sleep with Grandpa?
– […] Come on, Tami. I mean, you're the one that said it was creepy.
– It is creepy, but who cares?! You gotta take the bad with the good. And also, the pilot light is out, and we need someone to fix it. Don't you think you could give him another chance?

1. évad 6. rész – Tisztára, mint az apám, és ez csak egy vacsora
ancsr

Julie: Sometimes you realize that true love in its absolute form has many purposes in life. It's not actually just about bringing babies into the world or romance or soul mates or even lifelong companionship. The love we had in our past, unfinished, untested, lost love, seems so easy, so childish to those of us who choose to settle down. But, actually, it's the purest, most concentrated stuff.

Norcsevit

Szinte hihetetlen, hogy egy igaz barát milyen hatással lehet az életünkre.

1. évad 3. rész – Fogadj el akárki is vagyok

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján