Rólunk szól (2016–2022) 213

4 díj · 17 jelölés

A sorozat olyan emberek életét követi nyomon, akik egy napon születtek, köztük Rebeccáét és Jackét, a házaspárét, akik hármasikreket várnak Pittsburgh-ben, valamint Kevinét, egy jóképű színészét, aki kezdi megunni az agglegény-életet.

angol

Képek 26

Szereposztás

Milo VentimigliaJack
Mandy MooreRebecca
Chrissy MetzKate
Sterling K. BrownRandall
Justin HartleyKevin
Susan Kelechi WatsonBeth
Chris SullivanToby
Ron Cephas JonesWilliam Hill
Mackenzie Hancsicsakfiatal Kate
Parker Batesfiatal Kevin

További szereplők

Kedvencelte 187

Várólistára tette 353


Kiemelt értékelések

Röfipingvin 

Ne nézd meg ha nem szeretsz az életről, családról, kapcsolatokról, körforgásról, ok-okozatról, döntésekről és miértekről elmélkedni.
Ne nézd meg, ha nem látod meg az egyszerűben a bonyolultat, az ember mögött a történetet.
Ne nézd meg, ha csak szimplán kikapcsolódásra vágysz.
Ne nézd meg, ha nem szeretsz sírni, és nem szeretsz hangosan nevetni.

És amúgy, mióta hallgat rám bárki is?

9 hozzászólás
Near 

Egyetlen rész után: Igen, értem az azonnali berendelést, a nagy felhajtást és rajongást. Értem. Megértem. Egyetértek vele.
Tökéletes.

viky0222 

Ez a sorozat fantasztikus. Fogalmam sincs, hogyan találtam rá, de már akkor tudtam, hogy hétről hétre követni fogom. Elképesztően megszerettem már az első résszel, és nem hiszem, hogy láttam volna még egy ilyen szuper első évadot, mint amit ennek van. Nincs benne fantasy, világvége, felesleges dráma. A valódi életet mutatja be valódi problémákkal. Mély témákat érint teljesen befogadható módon szerethető karakterekkel és jó színészekkel. Az értékelés is kár ragozni, nincs olyan, amit ne szerettem volna. Alig várom a következő évadokat!

Blissenobiarella 

Az első évad végére hivatalosan is kiszáradtam. Mióta elkezdtem nézni, úton-útfélen mindenkinek ajánlgattam, és a legtöbb visszajelzés az volt, hogy túl nyálas. Hát, szerintem ha valami, hát ez távol van attól, hogy nyálas legyen, de tény, hogy nagyon-nagyon érzelmes sorozat, és nem volt olyan rész, amin ne bőgtem volna szanaszét magam.
De, ez a sorozat nem csak érzelmes, hanem frappáns is, jó humorú, kedves. Jók a színészek, jók a történetek, szépen és igényesen van elkészítve.
Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik nyitottak az ilyen sorozatokra.
(én pedig szép csendben elsorvadok, míg várom a második évadot)

1 hozzászólás
Little_Monster

Nagyon régóta a várólistámon volt ez a sorozat, de sosem mertem elkezdeni. Attól is féltem, hogy túl nyálas lesz és attól is, hogy olyan őszinte lesz, hogy az első pillanatban megszeretem. Természetesen a második félelmem igazolódott be és megtaláltam az évem egyik olyan kedvenc sorozatát, ami elé akkor is boldogan ülök le, ha tudom, hogy sírás lesz a vége. Az évad feléig egyébként büszkén tartottam magam és csak utána kezdem el minden részen sírni, viszont akkor már nem volt megállás. Jack és Becca szálát nagyon jól mutatják be, a szerelmük minden örömével bánatával és nehézségével lehet azonosulni. Persze, nagyon amerikai, de a szokásos sorozatokhoz képest meglepően sok figyelmet szentel az emberi kapcsolatoknak. Életszerű problémákkal és párbeszédekkel találkozhatunk, ami pont ezért viseli meg a nézőt, mert az ilyen szintű őszinteségtől. Sterling K. Brown egyszerűen zseniális, az ő szálát imádtam a legjobban. Még jó, hogy az ikrek is szerepelnek benne, mert így is egy érzelmi hullámvasút, de legalább van olyan része, amibe nem tudok annyira belevonódni.

crissy 

Nincs elég szó arra, hogy leírjam, mennyire megszerettem ezt a sorozatot, pedig csupán 13 rész jelent meg belőle. Ki tud ennyi alapján dönteni? Ezek szerint én biztosan. Messze felülmúl minden kapcsolatomat más sorozatokkal, teljesen más szemszögből értékelem, s csak reménykedni tudok abban, hogy sok sok sok évadot fognak megjeleníteni, mert sokáig szeretném még nézni!

shano

Még véget sem ért az első évad, de teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a sorozat tökéletes és az egyik legjobb, amit életemben láttam. Imádom az összes tökéletlen szereplőjével együtt. Mikor jön már a folytatás?

fanta98

Annyira csodálatos ez a sorozat.
Olyan valóságos és igazi és tökéletes. Igazi keserédes történet, ami az életről szól.
Imádom, hogy a múlt eseményei fokozatosan derülnek ki, és még mindig csak sejthetünk egy-két dolgot. Imádom, hogy valójában nincs olyan pörgős, akciódús cselekmény, tehát nem szappanopera-jellegű, amiben mindenkiven észveszejtő dolgok történnek, hanem egy teljesen normális hétköznapi család, hétköznapi problémákkal.
Három fő szálon ismerhetjük meg a három testvér: Randall, Kate és Kevin felnőttkori életét és problémáit, de egy negyedik szálon megismerkedhetünk a tesetvérek múltjával és a szüleikkel.
Én legfőképpen a velem egykorúakról szóló (tinédzser) sorozatokat szeretem, ez egy nagy kivétel. És imádom.

NaNa_88 

Összességében, számomra ez egy tökéletes sorozat. Egyedül az utolsó évadnál éreztem, hogy rohanósabbra vették a dolgot. Szerintem egy évadot még elbírt volna, de nem többet. Örülök, hogy nem akarták a végtelenségig nyúzni. Nem tudom, hogy valaha is újra fogom-e a nézni, mert lelkileg elég megterhelő kb az összes rész, ugyanakkor nagyon szeretetteljes. Szívmelengető, de megviselhet.
Csak ajánlani tudom. Főleg, ha egy jó sírásra vágyik az ember. :D


Népszerű idézetek

EfCsabi

“There’s no lemon so sour that you can’t make something resembling lemonade.”

NaNa_88 

Rebecca: – A hálószobánk ajtaja előtt aludtál, mint egy labrador. Persze, hogy megbocsátok.

1. évad 2. rész – A nagy hármas
brabiviki

Kevin: I painted this because I felt like the play was about life. Life is full of colour, and we each get to come along and we add our own our own colour to the painting. And even though it’s not very big, the painting, we have to figure that it goes on forever in each direction, to infinity. Cause that’s kinda like life. It’s really crazy if you think about it isn’t it, that a hundred years ago some guy that I never met came to this country with a suitcase. He has a son, who has a son, who has me. So at first when I was painting I was thinking maybe up here was that guy’s part of the painting, and down here that’s my part of the painting. And then I started thinking what if we’re all in the painting everywhere. What if we’re in the painting before we’re born, what if we’re in it after we die? And these colours that we keep adding, what if they keep on getting added on top of one another until eventually we’re not even different colours any more? We’re just one thing, one painting. My dad, he’s not with us anymore, he’s not alive but he’s with us. He’s with me everyday. It all sort of fits somehow, even if you don’t understand how yet. People will die in our lives, people that we love. In the future, maybe tomorrow, maybe years from now. It’s kinda beautiful if you think about it, the fact that just because someone dies and you can’t see them or talk to them anymore, doesn’t mean they’re not in the painting. I think that maybe that’s the point of the whole thing. There is no dying, there’s no you or me or them. There’s just us.

NaNa_88 

Rebecka: – Nothing bad ever happens on Christmas Eve.

(10.rész)

41 hozzászólás
gazibla

Szóval, azért festettem ezt, mert úgy éreztem az életről szól és az élet tele van színekkel. Mi mind találkozunk és hozzátesszük a színeinket a képhez. Habár ez a kép nem túl nagy, de látszik, hogy folytatódik minden irányba a végtelenségig, mert ilyen az élet. Őrület, ha belegondolunk, hogy 100 éve egy fiú, akit nem ismertem megérkezett ide egy bőrönddel. Lett egy fia. Neki is lett egy fia. És aztán én. Először amikor festettem azt gondoltam ő talán itt van ez az ő része a képen, aztán itt lent ez az én részem a képen. Aztán kezdtem úgy érezni mi van…, mi van, ha mind ott vagyunk ezen a képen. Mi van, ha már ott vagyunk születésünk előtt és ott leszünk miután meghalunk. És azok a színek, amiket hozzáteszünk sorra egymás fölé kerülnek, amíg végül már nem is vagyunk különböző színek, hanem mi egyenként egy kép. Az én apám már nincs köztünk. Ő már nem él, de velünk van. Mindennap velem van. És valahogy minden összeáll, még ha most nem is értitek hogyan. Az emberek meghalnak azok, akiket szeretünk. Majd egyszer, talán holnap, lehet hogy évek múlva, azért ez mégis szép. Ha belegondoltok attól, hogy valaki meghal, azért mert nem látjuk, nem beszélhetünk vele, még nem jelenti, hogy nincs a képen. Én azt hiszem, hogy éppen ez a lényeg. Nincs halál. Nincs te, vagy én, vagy ők, csak MI. És ez a kusza, vad, színes, varázslatos dolog, aminek nincs kezdete, nincs vége ez…, ez itt van. Rólunk szól.

justafairytale 

Sometimes you just got to do the right thing.
Okay? You got to do the right thing, even if it's not what you want.

1. évad 11. rész – A helyes döntés
mrsp

Ben: If Jack really loves you, he'll understand.
Rebecca: I'm sorry. If Jack really loves me? What is that?
Ben: Oh. I didn't…
Rebecca: You do realize my husband works ten, sometimes twelve hours a day, and he comes home absolutely exhausted. And since I've joined this band, he's picked up all the slack at home just so I could be here. Both of my boys play football, and he leaves work early every time so he can be there for each and every one of their games. And they're on different teams, by the way. Just so they know that someone's in the stand there to support them and love them. When we play that piano gig, and he's already gone to bed, he always leaves me a glass of water on my bedside table, 'cause he's worried I'm not drinking enough water, especially when I'm singing. So, please, Ben, please do not tell me what Jack would do if he really loved me. My husband's a freaking superhero, and you have no idea what you're talking about.

Lexy

Rebecca: That's how it works. Everything changes all the time. And when you're a mom, you get a front row seat to the best show in town: watching your kids grow up.

Zsu

Laney: I got you the commercials, I got you a soap, eventually got you a job paying $3 million a year, making you so famous that you could wear a ski cap when it is 80 degrees outside and no one would say a damn thing.

mrsp

It's better to have loved and lost than never to have loved at all


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján