Magnum (1980–1988) 43

2 díj · 0 jelölés

Thomas Magnum magánnyomozóként dolgozik a napfényes Hawaii szigetén. Az ügyek megoldásában – sokszor akaratukon kívül – TC, Rick és Higgins segít neki.

Képek 7

Szereposztás

Tom SelleckMagnum
John HillermanHiggins
Roger E. MosleyTC
Larry ManettiOrville 'Rick' Wright
Gillian DobbAgatha Chumley
Kwan Hi LimLieutenant Yoshi Tanaka
Jeff MacKayMcReynolds hadnagy
Stephanie FaracyAmy Sayler (S07E08)
Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

Ilyenkor örülök, hogy Harrison Ford kapta Indiana Jones szerepét, mert különben a világ szegényebb lenne Tom Selleck-Magnum nélkül. ;)

Corvus_CoRex 

Így az első évad után azt kell mondjam, hogy basszus, tök jó sorozat! :D
Rémlik, hogy kiskoromban mintha nagyim, anyum nézték volna, talán én is néhány részt, de nem emlékeztem, hogy ilyen jópofa. Úgy bírom az egész brancsot! :D Nekem miért nincsenek ilyen barátaim? TTATT
És wow, Magnum tök jól néz ki! =D Annyi rémlik, hogy kiskoromban Rick jött be valamiért, mostanra viszont már nem értem, hogy nem buktam Magnumra? =D Amúgy úgy bírom, hogy milyen bosszankodva tud nézni. :D Meg woah, tiszta példakép alapanyag. Mármint mit össze sportol! Erre se emlékeztem. Meg olyan vicces, hogy az a nagy ember hogy összehajtogatja magát, hogy beleférjen a Ferrariba. Bár valamelyik részben épp azt néztük, hogy az a kocsi még Rickhez képest is kicsinek tűnik. =D
Jaj, meg bírom, hogy itt azért mennyivel másabbak a színészek. Sokkal hitelesebbek vagy nem is tudom. Mármint még a mellékszereplők is. Meg az egész hangulata, tök jó. Tetszik, nah! :D Tuti végig nézzük majd az összes évadot! :)

Honey_Fly 

2013-ban újranéztem egy csomó részt. Szánalmasan szentimentális vagyok, a nosztalgia nálam megint 8 csillag.

Dinah 

Magnum volt az első filmes szerelmem kislányként. Gyűjtöttem a képeket róla. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján