Logan futása (1976) 26

Logan's Run
116' · amerikai · akció, sci-fi, kaland

0 díj · 1 jelölés

A háború, a túlnépesedés és a környezetszennyezés túlélői hatalmas bunkervárosban élnek a huszonharmadik században, tökéletesen elzárva a külvilágtól. A rendszernek van egy szépséghibája: harmincéves korban halálos tánc vet véget a földi létnek. A körtánc elől egyre többen próbálnak megszökni,… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Richard JordanFrancis
Michael YorkLogan
Jenny AgutterJessica
Roscoe Lee BrowneBox
Farrah FawcettHolly
Michael Anderson Jr.Doc
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Blissenobiarella 

A technikát illetően ma már talán humoros egy-két jelenet, de alapvetően „menő” film volt ez a hetvenes években. A történet miatt is mindenképpen, ami nagyon jó alapötlet, és le kell szögeznem: a film sokkal jobb a könyvnél. (ritka kivétel)
Sajnos a történetet így sem találtam kellően kidolgozottnak, jó pár dolog nem vált világossá számomra a végére sem. Sőt, egyes részeknél kifejezetten szenvedtem a megvalósítás hibái miatt.
Ne mondjuk azt, hogy ezek a hibák elnézhetőek egy ilyen régi film esetében… már 1976 előtt is születtek ennél sokkal jobb filmek. De állítom, hogy a sztori megérdemelne egy mai (élvezhetőbb) remake-et.

Horváth_Kata

Gyerekkorom kedvenc filmje volt, nagyon sokszor néztem meg, nem tudom, hogy magamtól vagy apukám hatása, de arra emlékszem, hogy kb fél méterre a tv-től izgultam végig az egészet. Félek újra megnézni, lehet egy világ dőlne össze bennem :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján